181

Анонимен

преди 2 години

А бустерите дето си подариха завинаги живота и свободната воля на пфайзер не ги ли броите за жертви? Нищо не става от тях повече.

180

Ха!!!!!

преди 2 години

Трябва да се забрани пътуването само на ваксинираните. Защото тези отктити с новата мутация са до един пълно ваксинирани. Ето и от официалния документ: The preliminary report revealed all four patients had been fully vaccinated for COVID-19.

179

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли, че никой не тества ваксинираните. Да не се окаже, че ваксината също не съддава антитела. Прави впечатление и факта, че чисто статистически трябваше до сега да има починали известни хора по света, такива които гледаме по телевизиите и богати хора. Такива хора обаче няма или аз поне незнам.

178

Коприва

преди 2 години

"Всички мутации на вируса досега са в шипчестия протеин. Няма мутации в обвивката на вируса. От това следват две неща. Едното е че прекаралите нямат никакъв проблем с новия щам. Второто, че мутациите са в следствие на ваксинация със слабо работещи ваксини." каза го някой под 184 (за сега).В Африка изпитанията на "ваксините" са 2 държави и едната от тях е Южноафриканската република. Повечето "ваксини" са разработени на базата на шипчестия протеин. ***, зъл, алчен или бездушно рационален е НСР?

177

Анонимен

преди 2 години

С новия вариант искат да прикрият починалите от препаратите като кажат че причината е новия вариант. След това ще искат да поставят нови дози и така не му се вижда края.

176

Вече са го изтървали

преди 2 години

Разни Кифли, метеороложки и други подобни компаньонки и куртизанки вече са били или са още по екзотични места на екскурзии и си пренасят вируси. Няма какво да спират- Освен това африканците по вода бягат на лодки не със самолети.

175

SSudan

преди 2 години

Хора в момента съм в Африка. Няма препълнени болници, няма психоза по телевизии и инфо агенции, няма маски и дезинфекции, просто няма Ковид. Тия стряскащи данни за нова мутация са за опрадаване на 3та, 4та и Nта доза ваксинация. Който е преболедувал вируса, както и аз да си живее живота, който не е сам да преценява - ила или риск при среща с вируса.

174

Анонимен

преди 2 години

Аз още бунтове не съм видял. Има безредици. Когато и двете страни започнат да се стрелят тогава може да ми говорите за бунтове.

173

v

преди 2 години

какви полети - те си плуват до европа със десетки хиляди

172

До 184

преди 2 години

така де, той вирусА е шашав по цЕлата глава и му не требе по-, по-, най- ключ. Стига си му да оди по клетките с г**о напред.

171

Анонимен

преди 2 години

Всички мутации на вируса досега са в шипчестия протеин. Няма мутации в обвивката на вируса. От това следват две неща. Едното е че прекаралите нямат никакъв проблемс новия щам. Второто, че мутациите са в следствие на васкинация със слабо-работещи ваксини.

170

Анонимен

преди 2 години

Аре откачихте, ще ви чакам съвсем да откачите и когато няма накъде ще се покатеря на полет, иначе на частно.

169

До Анонимен 175,

преди 2 години

"Антиваксърите ще изкарат и този вирус. Нека да дойде." ------ така е, байно. Ваксърите не могат да изкарат ни един. Първият пореден нов ги гъта.

168

Анонимен

преди 2 години

-Докторе, ще я бъде ли Африка? -Няма да я бъде. Байдън и Путин да дезинфекцират.

167

Анонимен

преди 2 години

СЗО препоръчва евтаназия на Африка.

166

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Русия ще направят термоядрена дезинфекция на Африка.

165

Анонимен

преди 2 години

Аре стига, то в Африка немат ковид. Всичко е толкова алогично, та нема накъде. Колкото по-малко ковирус-толкова повече мерки-

164

Анонимен

преди 2 години

Вирусът в Африка трябва да бъде унищожен с термоядрено оръжие. САЩ и Русия ще жертват част от арсенала си в името на човечеството. Нека да призовем САЩ и Русия да ни спасят от вируса. САЩ може да започне от север, Русия - от юг. Ще се срещнат посредата в Конго.

163

Бог да ни прости

преди 2 години

Лично подава Америка съветваме убитите експерти /вкл медицински лица /чрез нагло престъпни дигитално холограмни оръжия/вижте видео от Ухан Китай и други болници./ДА се насочат към пидерите/следят се обемно през лични смартфони в САЩ близо до Вашингтонн.. провеждащи нагло престъпна диверсия рекламирана като "COVID "19..

162

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите ще изкарат и този вирус. Нека да дойде.