70

Анонимен

преди 2 години

Спрете да спекулирате с ниския брой на умрелите ваксинирани, защото при тях има акумулиране на риск и смъртност от ковид всеки ден до края на живота им, като при всеки следващ бустер този риск се увеличава непропорционално. Преболедувалият има доживотен имунитет. Ваксинираният никога няма да има такъв и на всяка следваща вълна това ще проличава все по-ясно. Затова лекари и експерти са най-големите антиваксъри.

69

До 81

преди 2 години

Никой не знае процента на ваксинираните в България, защото не се знае колко хора живеят в България и колко са в чужбина. Не се знае и колко са българските граждани живеещи в чужбина и колко от тях са ваксинирани в чужбина. Даже не се знае колко са всички български граждани.

68

Анонимен

преди 2 години

"Ами ваксинирането е превенция бе, умници. Като се разболеете е малко късно за лечение."...е, добре, а кога е навреме за лечение? когато си здрав? що за глупост?

67

Анонимен

преди 2 години

До ??? Щото при 29% ваксинирано население 12 умрели ваксинирани срещу 111 неваксинирани е към 12/123=10%, т.е. ваксината предпазва максимум 50% от смърт. Като й сметнем ефекта на увеличение 2.5 пъти на риска от сърдечни възпаления, ефекта често да изкараш след дозата 3-4 дни среднотежки и тежки симптоми на ковид и т.н., като за това ще си ръчкаш здравето на 3-6 месеца... Файдата на ваксината просто е по-малка от риска, от който предпазва.

66

Анонимен

преди 2 години

достатъчно вече дивашки атеизъм и измекярска механизация. напред към методите на Разумната Природа.

65

Анонимен

преди 2 години

Общо взето до 1 година ще се разбере кой крив, кой прав

64

Анонимен

преди 2 години

Няма ваксинирани, а ваксиниращи се! Имунизираните боледуват веднъж, ваксинираните за застрашени всеки божи ден до края на живота си и от вируса, и от страничните ефекти на ваксината, и от отказ на имунната система от поредния бустер. Това е наука. Всичко друго е спекулация по темата.

63

Анонимен

преди 2 години

Според единният информационен портал за 14 дневен период починалите са 2027, от които 1904 са неваксинирани (93,93%) и 123 са ваксинирани (6,07%).

62

до поп Вечерко

преди 2 години

май дърпаш към теб на дявола опашката....

61

до Бай тошо

преди 2 години

алооо Байооо , само че в Португалия на 10 милиона народ има 15 умрели пък у Бг то на 6,5 са 150 средно седмично на ден. Що ли.

60

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите хем не се ваксинират, хем искат да ги лекуват. Ами ваксинирането е превенция бе, умници. Като се разболеете е малко късно за лечение.

59

поп Вечерко

преди 2 години

Кога се пада да е помена за 40 дни от смъртта на тройно набодения и защитен?

58

???

преди 2 години

101 неваксинирани и 12 ваксинирани са починали вчера. Да им се чуди човек защо не са се ваксинирали?

57

Анонимен

преди 2 години

има една статистика незнайно защо която не се води или не се съобщава, а тя е на повторно заразените, не са малко но ги водят към общия брой неваксинирани.

56

?!?

преди 2 години

Още хиляди лежат по домовете си и си плащат лечението сами. Често по хиляда лева излиза на болен. Тези хора нямат никаква подкрепа от държавата. Даже и обещаните безплатни лекарства ги няма. Оставени са да се оправят кой както може. Защото министерството нехае. Това е Долно!

55

Факт

преди 2 години

Нормално е да се повишават процентите на ваксинираните сред новите случаи, сред починалите и т.н. заедно с повишаването на процента на ваксинираните в България. Никой не е казал, че ваксините пазят на 100%. При 1737588 напълно ваксинирани в България няма как само неваксинираните да се заразяват.

54

Анонимен

преди 2 години

До Отчаян------Ами бучи си поредния бустер и отлитай към вечността, като не ти харесва тук!

53

Анонимен

преди 2 години

И в двете държави на българите нещата са зле. В другата държава на българите - Македония, имат 18 починали при 2 милиона население. Португалия имат 15 починали при над 10 милиона население

52

Бай тошо

преди 2 години

Алооооо ваксини раните да ви е честито. Във Португалия вече изисква се тест и за ваксини раните. Влака тръгна.

51

Анонимен

преди 2 години

доскоро високото ниво на масова ваксинация гарантираше сравнително ниска заболеваемост. доскоро. засега високото ниво на масова ваксинация гарантира сравнително ниска смъртност. засега.