110

Гражданин

преди 2 години

Ако ваксинират 100 % заразяването ще е 100 %, а умиргането 0.00 %

109

Гиб Мелсън

преди 2 години

до 123 Главния здравен наистина е голяма загадка. Моето изтръпване премина. Не мога да съм сигурен дали е от ваксината. Може да е съвпадение. Но преди никога не съм имал подобни проблеми. Важното е че премина. Аз съм малко старомоден и реших да си хакна векторна ваксина. Не вярвам много на тия новите които си слагат лекарите и главния здравен. Не вярвам да ми се е разбил имунитета от ваксината. Просто на имунитета му се е наложило да се пребори с още една гадория. Но сертификата ми трябваше.

108

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, кога ще публикуват изследване сравняващо заболеваемостта и смъртността между вече преболедували и постоянно ваксиниращи се. Според мен ще го отлагат до последния възможен момент, защото ще счупи статистиката. Защото, колкото и да е малък шанса на ваксиниран да умре от ковид или от ваксината, то се удвоява (поне) на всеки шест ( за сега) месеца. А при непреболедувалия неваксиниран си остава все един и същ, колкото и да е висок.

107

Кунчев

преди 2 години

До Гиб Мелсън. Изтръпва ти защото не си си бил още бустера на Пфайзер. Виж кво стана с мене като не си го сложих.

106

До гражданина

преди 2 години

Аз като по глупав антиваксър да попитам . Значи ако Кирчо и Кокорчо вакснат 100% българите, тоест 5 пъти повече от сега, значи казваш и заболелите и умрели ще са 5 пъти повече? Абе с какво ви дупчат в тая вакса, освен зли и поумнявате.

105

Анонимен

преди 2 години

За съжаление се разболяват и повторно и потретно. Няма дълъг имунитет. БЦЖ то също не помага. Цяла източна Европа е със задължителна ваксинация против туберкулоза. То и от туберкулоза не ни пази ама то е друга тема. Антиковид ваксините действат , но трябва бустер. Идват нови мутации. Лошо!!!

104

До Гиб Мелсън

преди 2 години

Това пък да си разбиеш вече изграден естествен имунитет с ваксина е върхът на интелекта.

103

Анонимен

преди 2 години

Държави 15-20 пъти по големи от нас, имат по малко загинали от нас.

102

Василев

преди 2 години

А какво правим с новата мутация???Питам ваксърите , защото сегашните ваксини не предпазват???Рано или късно това се случва и е съвсем нормално, защото няма как един вирус да не мутира след масово заразяване, преболедуване и ваксиниране???В новият нов зелен сертификат ще трябва да се впише и новата ваксина за новата мутация???Агент Глен Мортън!ЦРУ!!!

101

Анонимен

преди 2 години

Дори и 100% от населението да се ваксинира, вирусът ще остане в прилепи, кучета, мишки... В момента, в който антителата спаднат, идва ред на поредния бустер с всички съпътстващи рискове от това. Имунитетът на преболедувалия е единствената надежда човечеството да постави под контрол болестта, както го е правило хилядолетия наред, благодарение на което е оцеляло. Всеки следващ ваксиниран намалява освен собствения си, така и човешкия шанс за оцеляване.

100

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не съм виждал скоро главния здравен. По въпроса с ваксините. Аз лично се ваксих точно преди месец с Джонсън на 25-ти октомври.Направих го не защото вярвам,че ваксината нещо ще ми помогне а само защото ми трябваше сертификата. Иначе си карах ковида декември миналата година. След като се ваксих ми дойде някакъв супер апетит и качих пет кила и станах 92. Десния ми крак изтръпваше общо към 5-6 дни за този месец и се събуждах нощем от това изтръпване но не знам дали е от ваксината, може да е случайно

99

До 111 ВАКСИНЕВ

преди 2 години

Постоянно се правят такива тестове!

98

така де

преди 2 години

абе знаех си аз че щом фигуранта и клубчето му вземат власта короната си отива . до 31.12 .21 няма да го има в България .

97

До Гражданин

преди 2 години

Демек, защитата на РНК бъркочите е илюзорна.Щом не те предпазват от заразяване.Затова пък поставиш ли си веднъж и вече си абонат.Някои производители са изключително доволни от ежеднневния растеж на балъците решили да се абонират доживотно за техния продукт

96

Анонимен

преди 2 години

Еййй гледайте хората на запад се ваксинираха и забравиха за коронката, да ама коронката не забрави за тях!

95

Василев

преди 2 години

А някой проверява и прави ли тест какви антитела имат ваксинираните и дали са защитени , и колко месеца имат имунитет, ако изобщо имат!Много моля ваксинираните да си стоят вкъщи , до като не си изследват антителата и да не разнасят вируса!!!Агент Рита Грималджи!ЦРУ!!!

94

Фин

преди 2 години

До ВБЗ ....Кунчев е станал като Елвис Пресли - носят се слухове, че е жив.

93

Гражданин

преди 2 години

Антиваксъри питат защо се е покачил малко процента на инфектираните ваксинирани. Елементарно, но ще им разясна. Защото процента на ваксинираните се е покачил от 20 % на 30 %. Всеки ден 20000 антивакси преминават във стройните редици на ваксинираните съвестни граждани!

92

Анонимен

преди 2 години

В момента СЗО пише сценария за петата вълна на пЛандемията. Тя ще дойде на пролет, когато в доброто старо време вършееха грипните вируси.

91

Фин

преди 2 години

Колко интерсно се увеличава процента на ваксинирани, но заразени и починали. Това е бъдещето!!!