130

Анонимен

преди 2 години

делтата си отива, до следващата модификация.на модификация си заминават 10000 антиваксъри и 1000 ваксинирани

129

Алекс

преди 2 години

90% от починалите и постъпили в болница са неваксинирани.Ваксинираните дори и да се разболеят го карат леко и в къщи.Ваксините работят.

128

Рангел Мунчев

преди 2 години

До АнонименКато гледам много чипирани има тука. Я се поинтересувайте и от други статистики поинтересувайте се какво обсъждат в Европейският парламент.Относно задължителното и насилствено ваксиниране айде да видиме как ще стане!Нещо са се объркали някой хора май.

127

Обективен

преди 2 години

Досега при тази вълна на по-силно заразния Делта вариант на вируса в България регистрираха 9600 починали от Ковид-19. При предишните вълни регистрираха още 18300 починали от Ковид-19. Реалният брой на починалите от Ковид-19 е поне два пъти по-голям, което се вижда от надвишената смъртност в България. Ако не бяха ваксините, починалите при сегашната вълна нямаше да са само 9600, а 25-30 хиляди или повече.

126

Анонимен

преди 2 години

Всеки казва какво да не се прави. Царе сме в нищоправенето. Ето какви задължителни мерки предлагам. Като умира неваксиниран дядо - да го снимат позицията за ваксините накрая. После да снимат роднините му как обясняват, че му казали да не се ваксинира ама бил умрел аме не верват да е било ковид. После ги снимат как се карат за имотите. И после кой му ходи на 40. Конкретни задължителни мерки.

125

Гражданин

преди 2 години

Раболееш ли се от ковид, трябва веднага да се влиза в болница. Една седмица си стоях вкъщи и се "лекувах" така, както джипито ми диктуваше по телефона. Когато влезнах в болница бях с 40% засенчване на дробовете. Ковидът пълзи неусетно. Едва оцелях. Цялата ни здравна система е сбъркана.

124

До ЕС

преди 2 години

Ако не помогне джи пси - то при тези чайчета, агенция Амбър!

123

Анонимен

преди 2 години

До ЕССлед две седмици много често има "тържествено изпращане". Точно обратното. В БГ болница се влиза много трудно, обикновено с бърза помощ.

122

Анонимен

преди 2 години

Цената на преминаването на тази вълна до тук бяха 10хиляди българи, а зимата още не е започнала. При положение че всички може да се ваксинират и броят на жертвите можеше да е под хиляда за същия период, наложително е да се предприеме масова, ако ще насилствена ваксинация.

121

+++

преди 2 години

По груби сметки в България ваксинирането намалява заразените сред ваксинираните около 4 пъти, а починалите сред ваксинираните са 23 пъти по-малко.

120

Анонимен

преди 2 години

Къв е тоя спад беее!Много лошо!А статистиката,а зеления сертификат!А........!!!!!

119

Анонимен

преди 2 години

Такаааа да видя днешните бройки, че без тях не могаа

118

До 49

преди 2 години

Дано не се разболееш! Тогава ще видиш дали прекръстиха грипа на ковид. Аз се разболях и се оправих. Съпругът ми почина-без никакви придружаващи заболявания. Мъката ми е огромна. Не го пожелавам на никой. Дано по-скоро да дойде края натози ужас!

117

до Наблюдателен

преди 2 години

няма такава наредба, това са приказки още, бла бла

116

до Наблюдателен

преди 2 години

хайде попрочети по подробно и тогавА коментирай кох какво....

115

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът е 6-8 месеца и на ваксинирани, и на преболедували.

114

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът 6-8 месеца и на наксинирани, и на преболедували.

113

Наблюдателен

преди 2 години

Така, нали видяхте новата наредба на ЕС за зеления сертификат? В него ще влизат хората с три дози. Искам да попитам двудозовите не се чувствате малко глупаво (най-меко казано), след като вече сте в отбора на ***? За еднодозовите да не говорим - те са за затвор. Бу-ха-ха!

112

До 127

преди 2 години

А по колко пъти на година?

111

До 118 ВАКСИНОВ

преди 2 години

Как какво да правиш? Хората се ваксинират против грип всяка година!