90

ВБЗ

преди 2 години

Абе верно къде е Кунчев?

89

Анонимен

преди 2 години

Спад на кукувица - пак Каруцарски лъжи и измишльотини, белким не му падне главата! ама щом мОн...чо е рекъл, че ковид няма и ние не си мрем вкъщи и без доктор - ами така е, щом мОн...чо е рекъл!

88

Василев

преди 2 години

Ваксинизация и чипиране, контролиране и редуциране на селяните прости, които искат да имат граждански права и свободи, но забележете да имат добър социален живот и да са независими!!Къде отивате бе селяни прости, света вече е друг , след като жълтите жилетки във Франция излезе да защитава своите права и свободи, срещу едрия финансов и индустриален капитал!Къде отивате селяни прости???Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Верно бе, защо Португалия където са вакснати 90% имат повече заразени от нас. По население са малко повече. За смъртността няма да говорим, вижте статистиките че сме с най висока смъртност още преди ковида. Който е стъпвал по болниците ни знае защо

86

Анонимен

преди 2 години

Казвам само Португалия.

85

от билборда

преди 2 години

ВАКСИНИТЕ СПАСЯВАТ ЖИВОТНИ. СПАСЯВАЙТЕ СЕ!!

84

ДДРОнег

преди 2 години

Накратко - заразените и болните в болниците намаляват, но болните в интензивните леко се увеличават, последното е притеснително !!!___А числото на починалите също намалява, но все още е високо, но процентът на ваксинираните починали се увеличава, и това също е притеснително !!!___Продължава да се публикува в соц.мрежите за висока смъртност след ваксиниране, дали е истина - няма официални данни ?!

83

Василев

преди 2 години

Какво правим с новата мутация на коронавируса, който е пуснат в Южна Африка, и днес СЗО ще заседава спешно???Новата мутация заобикаля имунитета на ваксините!!!А къде е Кунчев с две дози на Пфайзър и 50 дена го крият , защото гледката е ужасяваща!Агент Джаред Брюел!ЦРУ!!!

82

преди 2 години

Няма човек няма проблем. Яко някой не може да бяга сто метра за норматив и да си спомни името, може би земната му визита е изтекла и е време да се оттегли в небитието, където отиват всички жертви на генетичният експеримент. Нямаа смисъл да ги броите, всички ще отидат там.

81

Гломб-Тромб

преди 2 години

Щом можете да ядете по три пъти на ден, не е проблем и да се бодете по три пъти в годината! И не забравяйте да си повтаряте постоянно: "ваксината пази", "ваксината пази", защото плацебо ефекта не е за подценяване!

80

Анонимен

преди 2 години

науката и в частност медицината трябва основно да преразгледат своите методи и морал. това е изводът за мен.

79

Ваксиниран

преди 2 години

Ей това е демокрация! Анонимни кибици се изказват като големите експерти и подвеждат себеподобните, само и само да погъделичкат умрялото си самочувствие!

78

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам колко зли и агресивни стават ваксърите като се надупчат с втората доза. Споко бе, нали сте се вакснали, след 6 месеца пак и пак. Кво толкоз, няма да се нервите. Биг брадър мисли за вас

77

Анонимен

преди 2 години

нали сте се предпазили с магическия бъркоч, ае стига ревали

76

Анонимен

преди 2 години

бая зомбирани тази сутрин

75

до85

преди 2 години

личи си че си невеж лаик и е безпредметно фа те убеждава човек за ваксините. Само ще ти кажа че имунитета на преболедувалите не е вечен и бая го изкараха повторно, да не говорим че пък много от прекаралите сами решават да се ваксинират.

74

Анонимен

преди 2 години

Самосвалчето на антиваксите пак пълен!113 парчета! А аз си мислех, че са железни! Трябва да направим нещо и за тях! Нали и те са хора!

73

до до 81

преди 2 години

хайде споко 100х грешка не е фатална, ти ваксинирай 4 милиона пък за тези в чужбина не се кахъри

72

Анонимен

преди 2 години

"Нормално е да се повишават процентите на ваксинираните сред новите случаи, сред починалите"---напротив, точно това е ненормално. ефективната имунизация след ефективна ваксинация води логично до нисък брой заразени и нисък брой починали. особено сред ефективно ваксинираните с ефект на имунизиране.

71

Анонимен

преди 2 години

30 % ваксинирани са дали 10% от жертвите. От тези 10% повечето са на антиваксъри тарикатчета! В крайна сметка както винаги 30 % вакси дават само 3 % починали! Почти никакъв принос!