170

Зозо

преди 2 години

До До Зозо....... Хахахаа, абе къде е великият СССР, новата Волга, невидимата ракета...??? Видяхме само руския робот с жив човек вътре :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) А вие комунистите още ще почакате да падне "прогнилия запад" :)))))))))))))))))) Аман вече от промити комунистически мозъчета!

169

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани,толкова повече болни.Факт.Отделно пръскане от въздуха със всякакви неиндифицирани самолети,след които случаите нарастват.В бедните държави от Африка и Азия,където почти няма ваксинирани-почти няма Ковит,защо?Хайде ваксърите да съберат две и две,малко мисъл трябва.Бангладеш,Индия,Пакистан-общо 2 млрд.души,няма ваксини,много малко случаи,защо?Защо бумът е във ваксинираният Западен свят?И в страните от НАТО,където никой не контролира натовски самолети какво изхвърлят

168

Необвързан социолог

преди 2 години

Това което вършат в момента ПП, БСП, ДБ и ИТН е разширяване на разгелението в България. Това е "кръгла маса" на на 20% от населението. По точно стиковане на лобистките интереси. Неудачите ще се умножават по 4. Така че да си слагат главите на дръвника от сега. А Радев ( и конструкторите до него) след 3-4 месеца ще бъде "сух"

167

Анонимен

преди 2 години

До mery-----"При ниска ваксинация на населението и на персонала в туристическия бранш ще дойдат чужди туристи ама на кукуво лято".----Много важно, тъкмо повече плаж и по-ниски цени за всички Българи!

166

анонимен

преди 2 години

А на преговорите Румен Гечев дава ценни съвети по икономическите въпроси и Кирчо и Асенчо го слушат в захлас.

165

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Аз предвещавам този път зловещи бунтове мотивиращи Генерал Радев и по характерът си антиопозиционни,защото опозицията,тоест ГЕРБ и ДПС продължават да управляват нашите икономика и социума(джендърство,чалгаджийстви,паносманизъм,еврейщина). Гответе се за бунт героичен срещу Турско-еврейските банкови и търговски фирми. Напред,Другарю Радев!!!! Белене! Белене за варварите,нихилиращо ни от 30 години!!!

164

ХП

преди 2 години

Де го тоз Колективен Имунитет на Запад, бе, Ваксъри??? Верну каза колегата, ся си спомих кога говориха, че стигнем ли 60% ваксани ще съ появи "Устойчив Колективен Имунитет". Е, у Западна Еуропъ стигнаха до над 80% ваксани, че и Бустери вече слагат, де го тоз Колективен Имунитет, бе ??? А, за "опита" Израел да не говорим..., продължават да "Цъвтят" дори и след Бустеръ!

163

Анонимен

преди 2 години

Напротив, основна цел на Подмяната ще е пускане на Македония в ЕС, въвеждане на задължителни ваксини и затварянето на ТЕЦ-овете. Помнете го.

162

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хайде бе,Борисов - Бехар Турския, поднеси извинения заради клеветите ти към Другарят Радев и екипът му! Защо не го направиш ,евреино!?!?!?

161

До Зозо

преди 2 години

Ама грам не си в час. Вечни съюзи няма, историята не познава такъв случай. Чети малко. САЩ са фалирали отдавна. Толкова дългове имат, че не могат 0,01% да вдигнат лихвите. ФЕД си увеличават бюджета с трилиона за да си плащат дълга. Правят си дълг и сами си го купуват(нова икономика). Скоро ще се разпадне всичко, ще го видиш, бъди спокоен. Биткойн ще убие долара и тогава гледай какво шоу става.

160

Анонимен

преди 2 години

До irat - Ми ще умрем и антиваксъри, и ваксъри. Ти да не мислиш, че си безсмъртен, щом си се боцнал? Антиваксърите ще умрем когато онзи отгоре ни повика, а за вас ваксърите не е много ясно, дали ще дочакате този момент. Може ваксината да изпревари ония отгоре...

159

Ваксър

преди 2 години

България трябва незабавно да отмени изискванията за зелени серитификати. НЕЗАБАВНО!

158

До Зозо..

преди 2 години

Не си от много интелигентните нали? Това, че формално съществуват не означава че не са в разпад. Каквото като го има НАТО на документи, какво фактически правят освен да "джавкат"? Русия присъедини Крим - дали е правилно или не, няма значение, но е факт че нито НАТО, нито САЩ смеят да го "отвоюват" обратно..само да повтарят, че "не признават" анексията. В този смисъл НАТО е импотентна организация, без практичсеки да зависи нищо от нея. Мога да ти давам още доводи, ама едва ли ще зацепиш.

157

Re: До до Зозо

преди 2 години

И по колко пъти в годината лично ТИ си съгласен да се Реваксаш в годината???? Три или Четири ??? И защо в Западна Европа при над 90% ваксани, че дори и Реваксани има ръст на заболеваемост??? Нали ни убеждаваха, че когато стигнем до ниво 60/40 ваксани ще се появи колективен имунитет и вируса тю-тю!!!!! В Ирландия населението е ваксинирано до 97% и е започнала Реваксинация, но въпреки това продължава да отчитаме висок ръст на заболеваемост! Кво прай тогава?

156

Анонимен

преди 2 години

Взеха да ми харесват! Усещат, че народът е настръхнал и ако въведат задължителна вакса и заминават за норматив!

155

Анонимен

преди 2 години

Га.ьо винаги чака какво ще му кажат джендърите от запада, сам явно нищо не може да сътвори. Затова вечно ще е на този хал.

154

Анонимен

преди 2 години

До "До Анонимен 106 "По принцип аз съм "ЗА" ЕС" Не са ли те учили, че не е хубаво да се лъже?" - Не лъжа, а ти си тр_ол... :) Аз съм поне 4-то поколение антикомунист и бях много щастлив 2007 година, когато ни приеха в ЕС. Даже живях в Германия 9 години (от 2005 до 2014) и лично съм ползвал предимствата на това да сме в съюза ежедневно, но ФЕС (фашистки европейски съюз) не ни трябва! Ако ще ни налагат задължителна ваксина, ще гласувам с двете ръце да излезем от ЕС! Иначе бих си помислил!

153

ха-ха

преди 2 години

Дерзайте българи, измамата продължава.

152

Анонимен

преди 2 години

Със сертификат ще борят вируса. Как да вярваш на изми.шльотини, дори и да искаш. В единия магазин не можеш да пазаруваш, бягаш от работа за да влезеш в другия, в съседния квартал, където е без сертификат. В автобуса човек върху човека, има и без маски. Но в китайския магазин не можеш да влезеш без сертификат. Това нормален човек може ли да го измисли?

151

Анонимен

преди 2 години

Киро и кокорчо ще ги ваксинирам с кожената спринцовка