150

Анонимен

преди 2 години

Е, как да си кажат на симпатизантите, че им гласят ваксини? Естествено е, че ще ги излъжат сега, а когато му дойде времето ще ги сюрпризират. Гледайки какво става по Европа и Света то е неизбежно и е лицемерно да се приказва, че нямало да го направят. Ако си спомняте и за здравините паспорти (зелени сертификати) така се започна.

149

K

преди 2 години

Браво! Това е единственият демократичен подход! Сега остава да се отмени и противоконституционният зелен сертификат, което с оглед на външния натиск е трудно постижимо. Но ако не се допусне тоталното заличаване на човешките права, както се случва в Австрия, ще имат народната признателност! Успех в борбата срещу новия тоталитаризъм!

148

антиваксъра

преди 2 години

Дано.........

147

Анонимен

преди 2 години

Тия сбъркат ли нещо и нещо ако не тръгне, както трябва, Възраждане чакат.

146

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на ???

145

Анонимен

преди 2 години

В бг пак лъжат днес говорят едно утре противоположно

144

Анонимен

преди 2 години

В този му вид хвърчащата зелена бележка е пълна глу.пост. И как да вярваш на измишльотините им на тия ... В магазина не можеш да влезеш да си купиш кранче за чешмата, а в Кауфланда до него-влизаш без проблем. Там има едене, пиене, га.щи, ел. уреди. Или всичко е тотална измишльотина, или вирусът си избира входа с промоциите.

143

irat

преди 2 години

Ми умирайте си антиваксари :D

142

Анонимен

преди 2 години

Много бързо ще ни ваксинират, когато ЕК каже, че няма да видим пари без ваксинация на населението! Искате или не искате няма значение, защото тези които са на власт си искат парите от Европа!

141

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** "Дръжте тази посока....и може да ми станете симпатични.Знае ли човек?!?" Истината е, че започваш да осъзнаваш каква гигантска глупост сътворихте с докарването на ДС на власт, и сега си търсиш начин да се "харесате", за да не живееш с мисълта за отговорността от действията си. А, и не ми казвай, "ама аз не гласувах".

140

Зозо

преди 2 години

До До Зозо ....Май само ти още не си разбрал, че ЕС е бита карта..... ............Уааахаххаааааааааа, кога бре, КОГА??? От години ви питам тук руските комунисти. Чакаме още фалита на САЩ, разпадането на НАТО, разпадането на Еврозоната, ,НОВАТА ВОЛГА :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Май само великият СССР се разпадна, а? :))))))))))))))))))))))

139

Ямболски цървул

преди 2 години

Махнете зеленият сертификат!!!!!!

138

Анонимен

преди 2 години

До оле,ле "Кои са новите хора? Румен Гечев ли, дето фалира държавата. Стойте , та гледайте какво ни чака." Само умствено изостанал може да мисли, че Гечев и Овчаров може да са "новото". За съжаление, 80% от българите се доказаха точно като такива.

137

Demonaz

преди 2 години

Не ви стиска. Отваряйте бизнеса и оставете хората на мира. За толкова време се видя целта на цирка,а тя е контрол и финансова криза. Много ви е зор за здравето на народа. Комунисти слуги на ессср и чайника.

136

Анонимен

преди 2 години

Сега казват, че няма да има задължителна ваксинация, но да видим какво ще е февруари. Очаквам всички над 5 годишна възраст да ни ваксинират!

135

Ямболски цървул

преди 2 години

Дръжте тази посока....и може да ми станете симпатични.Знае ли човек?!?

134

Анонимен

преди 2 години

До някой "никой нищо няма да ти ограничи, освен за децата, че не ги записват в училище." Я, ама защо ще ограничават така тия деца, нали другите деца са ваксинирани? Хем с ваксини изпитвани 50 години? Някакво обяснение?

133

Анонимен

преди 2 години

бойко в затвора кога?

132

Кръстопът

преди 2 години

За сега няма да върви в посока "ваксинация", но пък продължава по посоката "сертификация". Но пък нали дойде "промяната" догодина може да "променят" посоката.

131

оле,ле

преди 2 години

Харвардските измамници, заедно с ***-бандити разпределят плячката. Кои са новите хора? Румен Гечев ли, дето фалира държавата. Стойте , та гледайте какво ни чака.