190

Ванга 1994

преди 2 години

"Мъж на име Киро Канадеца ще спаси България. Само МБТ" - Ванга 1994

189

до 210

преди 2 години

На никой няма да липсва споко.

188

мдааааа

преди 2 години

България върви към изчезване!

187

Анонимен

преди 2 години

Траволта е проявил разум, осъзнавайки че тук не е ковид концлагер като милата на сърцето му Канада и е предусетил че може да падне от власт птеди да е застъпил.

186

тц

преди 2 години

Еххх, ехх! Джон Траволта и Ед О'Нийл ще ни оправят ! П.П или P.S

185

Майната ви

преди 2 години

България не вурви на никъде другаде освен надолу.

184

Анонимен

преди 2 години

"Болниците-държавни и общински да не бъдат повече търговски дружества", докато частните болници остават. Това ще доведе до "преливане" на лекари и медсестри към частните болници, които ще продължават да точат здравната каса. До 1-2 години държавните и общински болници ще изчезнат.

183

Значи

преди 2 години

да очакваме в близко бъдеще точно обратното!!! Че то тук като се каже нещо, прави се точно противоположното!

182

Додо

преди 2 години

Ок, успокойте се, щом Кирчо Ментето ви обеща, че няма насилствено да ви инжектират със субстанции, които не желаете, значи работата е бетон, бидейки Кирчо Ментето никога, за нищо не ви е лъгал! Е, послъга малко за канадското си поданство, после и бая излъга, че за нищо на света ПП не би се коалирала с БСП, а сега Румен Гечев реди на Кирчо Ментето кабинета, но нейсе! Момчето е младо, положително и се усмихва с тези чаровни трапчинки, няма как да не му простим! Продължаваме Промяната!

181

:)))))

преди 2 години

То само си помислете да тръгнете в посока на задължителна ваксинация! Много ми е интересно тогава кой ще управлява :D

180

Притрябвали са ни

преди 2 години

""При ниска ваксинация на населението и на персонала в туристическия бранш ще дойдат чужди туристи ама на кукуво лято"===За кои точно чужди туристи жалиш. За пияните като с.ине англичани които повръщат, пакаят и се съвъкупителстват върху зелените площи и дори около кофите за смет ли?И които идват не за друго,а заради евтиното пиене и безнаказаността?

179

Хора, моля ви

преди 2 години

Не обръщайте внимание на Зозо. Той не е добре, простете му. Страда от рядко и малко познато дори и на най-добрите психолози заболяване. Вижда малки червени човечета, които според него са комунисти. Всеки, който си позволи да изрази мнение различно от неговото е комунист. Зозо като приятел ти казвам: *** се прегледай..

178

Ще ги бъде тези

преди 2 години

Тези ще ги бъде.Въпросът е къде е Боцко и защо не е в ареста?

177

Не им вярвайте

преди 2 години

Киро Лъжливия канадец до последно ще натиска за максимално количество ваксинирани. Преди малко четох в друг сайт негово изказване, че условието икономиката да се "отпуши" е да се постигне максимален брой вакснати.А по-рано бяха изнесени данни, че е сключил предварителен договор с Амазон да им продаде биоданните от зелените сертификати на българите.Тъй че максимум ваксани му трябват на г/да.

176

Гого

преди 2 години

Приятно съм впечатлен от процеса и желанието на всички до този момент. Много приятно е да се види, колко много неща трябва да се обсъдят и по които да се работи. Браво на участниците, дано продължат така. Много е полезно и за нас избирателите да видим какво и как се решава.

175

Зозо

преди 2 години

Робите на комунизма от стотина години трепетно очакват падането на "прогнилия запад", пък то какво стана..... СССР-то даде фира, а Блатната джамахирия все на дъното :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

174

до Веселинчу

преди 2 години

Веселинчо, шъ ти кажа нещу, мъ не съ сърди! Чуждите не са ни виновни, че сме на този хал, сами сме си виновни! Всеки народ, всяко общество, че и всеки човек сам кове съдбата си! Пасивни ли сме, т.пи ли сме - не знам. Но знам едно - " Не е л.уд този дето яде Баницата, а онзи, който му я дава"!

173

187

преди 2 години

Недей да лъжеш хората. Едно нещо няма вярно от всичко, което си написал. Нито за самолетите, нито за Африка и Азия, нито за населението на тия три държави дето ги изброй, нито за статистиката там. Сееш смърт с това дезинформиране. Ама всичко се връща. Внимавай, че много такива каро тебе вече плакаха.

172

arsenalfc

преди 2 години

С БСП каква промяна. Цял живот едни комунисти ни управляват и държавата е деградирала. С тези може и да по-зле да станем.

171

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, както казваше Г.Жеков: "Здравейте роби на комунизма" :))))))))))))))))))))))