161

Анонимен

преди 2 години

Ама как звучи 'клъстер', чужбинско, нали? Шашва населението................. А то всъщност е "Сдружение" на фирми, лица, вуз и др.........Или има още нещо в кошера?

160

Радикал с тояга

преди 2 години

На хората търпението е на свършек ,Кирцата може да си тръгне след нова година и хич да не си мисли ,че и той ще ни бъзика 5-години доато се вдигнем ! Той мисли да игнорира Възраждане и да обедини Да България и БСП .Само ,че тези партии ако се сближат ще си плюят на лицата и ще продадат избирателите си ,а следващите избори нямя да имат и 4 % за да влезнат във Парламента

159

Въпрос

преди 2 години

Как се нарича човек, който с цел да заеме висш държавен пост, подписва декларация с лъжливо съдържание. Предварително благодаря за отговора.

158

Анонимен

преди 2 години

Скоро няма да я овладееш,днес в 60млн Англия починали само 45.Януари умираха по хиляда на ден.80% ваксинирани в БГ 23% и 250 починали на ден!Факти!

157

като зелената сделка

преди 2 години

Зелената сделка доведе до енергийната катастрова в ЕС и сега заради това предприятията на запад затврат. Та и тоя така - ще прави и ще форсира нещо, без да има понятие как? Клъдтери моля ви се, с клъстери ще форсира, това бил ключа, как другите не са се сетили за клъстерите, сигурно в Харвард го е научил. А Бойко ще седи удобно в опозиция и ще ви се смее на всичките.

156

Боко

преди 2 години

Антиваксъри... къде сте. Почваме от вас

155

Анонимен

преди 2 години

"Развитието на клъстерите е ключ към модернизацията."Клъстерите не са само национални, всъщност трябва да ги развиваме в трансгранични региони", добави още Кирил Петков - този или е лyд, или са подебилчени са тези които вярват на такива дивотии. Кое от двете? Според мен момчето никак не е лудо, ами си е доста хитро - хитрец, измамник, и лъжец.

154

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната. Гласувахте за ПП. Получавате БСП и.... Румен Гечев, които не са статукво !? Хаха... А от януари ще стане още по интересно с цените на тока горивата дървата газта парното храните и ... един бонус данъците. Никой да не мрънка. Нали това искахте.

153

Анонимен

преди 2 години

В Германия и навсякъде на запад бизнеса затваря, и то не заради пандемията, а защото западния модел вече не работи, а и нямат ресурси и енергия. А този как ще го форсира в България хич не е ясно как ще стане, освен това в Бългаиря няма бизнес.

152

Анонимен

преди 2 години

Нали искахме промяна, та затова си избрахме младите и можещи Кирчо и Кокорчо? Какво прави дъртия *** Румен Гечев в процеса на промяната? Ако по-младите не знаят кой е той, не се притеснявайте - сега ще научите по трудния начин.

151

Българин

преди 2 години

По-добре да започнем ново начало на чисто с лъжа и измама, с премиер лъжец и измамник, отколкото старото статукво с Бойко Борисов и ГЕРБ.

150

Анонимен

преди 2 години

Ето това е приказка! Отдавна трябваше да се поеме тоя курс - първо да се ликвидира вируса, после да подкрепяме бизнеса!!!

149

Анонимен

преди 2 години

Не искате да се ваксинирате, затова не можеме да ви оправиме.

148

Пандемията...

преди 2 години

И понеже метежниците никога няма да овладеят пандемията, отварянето на бизнеса се отлага до падането на правителството.

147

Адолф Алойсович

преди 2 години

Алоис Шиклгрубер е роден от 42 годишната *** Мари-Анна Шикългрубер, бащата му е неизвестен. След като Мария Анна Шиклгрубер се омъжва за Йохан Георг Хийдлер(Hiedler), последният никога не е признавал Алоис за свое дете, така че от своя страна неговият син Адолф Алоисов няма никакво право да носи името Хийдлер, неговото законно име е Шиклгрубер. Та така и с наш Кирил и с неговото гражданство - официално е канадски гражданин.

146

Анонимен

преди 2 години

Дефакто спечелиха ДБ

145

ХАхахах

преди 2 години

Преметнаха антиваксърите да гласуват за тях ХАХАХА

144

пияница мистик

преди 2 години

Старите кучета като комуниста Румен Гечев от времето на Жан Виденов, докарал хиперинфлацията и направил заплатата по 5$, а пенсията по 3$ така ще извъртят тези баламурници от Харвард с интернет дипломи, че свят ще им се извърти, както и на целокупния 80 процентовия булгаропитешки народ

143

до 158

преди 2 години

Ама за комунизъм ти трябва и някой да ти плаща сметката. Ако руснаците не искат, какво ще правим ?

142

Анонимен

преди 2 години

де да имаше Референдум за връщане на комунизма ще гласувам с двете си ръце ДА