281

ВИЗИОНЕРСКИ

преди 2 години

ЩЕ НИ СЪСИПЯТ ИНОВАТИВНО И ВИЗИОНЕРСКИ....С БУЕН И НАЛУДЕН СМЯХ, НО ИНОВАТИВНО- НАЛИ ДР ГЪЛЪБОВА- КАК Е МИНЕКОВ- ТОЙ Е НАЙ ИНОВАТИВНИЯТ МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА- НА ПЪТ Е ДА ИЗМЕТЕ НЕ САМО НЕЯ АМИ И НАРОДА СИ, А В КОМБИНА С КОМИТОВА И МАГИСТРАЛИТЕ.

280

нн

преди 2 години

Пандемията ще отмине от само себе си. Време трябва. Ще стане когато се добие обществен имунитет, но както вървят работите с ваксините, до него време г-н Петков може и да не си фактор в политиката.

279

Анонимен

преди 2 години

По-глупав и инат виждали ли сте? Този е в паралелна вселена, без връзка с реалността. Не означава НЕ! Не искаме задължителни отрови и лъжливите ви сертификати, които им добавяте още изисквания чак до н-та доза отрова. Тук имаме заради вас само икономически и медицински фашизъм и геноцид.

278

Анонимен

преди 2 години

Радев -незабавна оставка ,докато е време ! Четири милиона и 700 000 българи са против тебе .Не гласуват ,защото са ОТВРАТЕНИ от метежа и машините ,за гласуване -единствени в Европа .....

277

А на лентата

преди 2 години

един мармот увива шоколадите в станиол,под ведрия поглед на баба Зайка.

276

За Реалиста...

преди 2 години

ЕЙ , НА ТОВА МУ СЕ ВИКАТ --"СМЕТКИ , БЕЗ КРЪЧМАР"...!!!!!....Анадъм..????!

275

Реалист

преди 2 години

Този Петков е някакъв смешен фантазьор, говори неща все едно, че ще се случват в Америка или някоя скандинавска страна. Има един ГОЛЯМ ОСНОВЕН ФАКТОР, за който мисля, че изобщо не си дава сметка и това е матр'яла. Защото ганььо не иска да участва в процеса, той очаква онези "горе" да свършат всичко и да му дадат на тепсия богатство, щастие, висок стандарт и т. н. И оттук ще им дойде изненадата.

274

Гледна точка

преди 2 години

Пандемията не можете да я овладеете, защото този термин се отнася за целия свят. Можете евентуално да овладеете ЕПИДЕМИЯТА в България, но докато стане вас може и да ви няма.

273

Кочо

преди 2 години

Он човеко право в очи ни го рече: кой карАл, карАл коронката, вси други сме под вак-ножот.

272

Анонимен

преди 2 години

До САМО ДА ПИТАМРадев точно не ти е грам виновен. Ни гласува бюджет, ни закони за ВЕИ, ни за енергийна борса, ни нищо. А как да реши проблем, дето цял ЕС е в него, съвсем да не говорим. А пенсията ти колко да е при средна заплата 1300-1400лв? На колко си се осигурявал тези 45 години? Ако средната заплата е била в тези години 500, а ти си плащал на 800, то да ревеш, защото наистина заслужаваш пенсия примерно 1500лв. Ама, ако си бил 10г от 45 на МРЗ, а преди това на средна, то...

271

Анонимен

преди 2 години

До В. То това е изискване на ЕС и разните му зелени Гретчета и Урсулчета. Честно няма български политик да не би клекнал на директивата. А ония умници в Брюксел ефекта от простотиите си със зелена енергия и всички на борсата ще борят с още повече зелена енергия, щото нали огънят винаги се гаси с бензин.

270

Аман от форсажи

преди 2 години

Оставете хората на мира! Че да няма секира!

269

Анонимен

преди 2 години

Агентите на ДС и техните мутанти Радев, Кирето, Кокорчо, Бойкиев, и компания ще съсипят всичко което е останало в България.

268

Анонимен

преди 2 години

Първо овладяването на пландемията ще е лятото ако изобщо стане. Второ как точно се форсира бизнес. Планова икономика ли ще гради.

267

Анонимен

преди 2 години

Кире, а Канада издаде ли ти докунт, че вече не си канадец. И не ни минавай с номера, че си си върнал паспорта. Дори и без паспорт може да си изкараш пасаран от всяко канадско представителство и да влезеш като канадски гражданин в Канада. Ще ни бъде ли показан най-накрая документа, че вече не си канадец. Или още си? И чакаш промяната в Конституцията и тогава ще го обявиш, че съда да не може да се сезира?

266

Анонимен

преди 2 години

Преди да обещава да ваксинира и пеленачетата на сила да види дойчетата че и те са вързали с ваксинирани при това. Та явно нискочелото още не е разбрало, че дори и да изпълни плана на господарите си за задължително ваксиниране, пак няма да озапти нещата. С една дума, ще плащаме ток на свръх завишени цени, а ще го продаваме на вън за стотинки. Ще ядем скъпа храна, а няма да подпомогнем родното производство. Седна дума Кирето ще извози целия народ, а себе си ще форсира към Канада.

265

В.

преди 2 години

Ако има някакви остатъци на прокуратура в България трябва моментално да започне разследване по обстоятелствата около тн Енергийна Борса, лицата и фирмите свързани с тази колосална измама. Това престъпление се подготвя много години. Всички от Костоф до Борисуф .....

264

Фифи

преди 2 години

Кирчо да вземе да научи, че думата "политика" има само единствено число.Кирчовата фраза "обсъдихме всички политики" звучи като разнищихме всички клюки и е едно голямо празнословие. Да взема пример от Асен. Той винаги говорим кратки, ясно и смислено.Разтягането на локуми вече взе да писва

263

Зозо

преди 2 години

Днес 3000 нови болни и 150 умряли.... Справят се с пандемията рундювците.....

262

САМО ДА ПИТАМ

преди 2 години

СЛЕД 45 ГД ТР СТАЖ, ПЕНСИЯ 800ЛВ, СНОЩИ БИВШАТА МИН НА ИКОНОМИКАТА ШУЛЕВА КАЗА, ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА ПРИ ХРАНИТЕ Е 39%- ХА СЕГА МИ КАЖЕТЕ СЛЕД КАТО ИНФЛАЦИЯТА МИ "ИЗЯЖДА" 312ЛВ ОТ ПЕНСИЯТА ПЛАТЯ 4 ПО ВИСОК ТОК ОТ ЯНУАРИ- КАКВО ЩЕ ЯМ БЕ ЧЕРЕПИ, РАДЕВ Я СЕ ПРОИЗНЕСИ ПО ВЪПРОСА 200 КВ БЕЗПЛАТНИ ЩЕ МЕ СТОПЛЯТ ЛИ, А КАТО ПРОПУСНА 2 МЕСЕЦА ДА НЕ ПЛАТЯ НА ТРЕТИЯТ ЩЕ МОГА ЛИ ДА ГО ПЛАТЯ- ДА ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ЧЕРВЕНАТА ПОДМЯНА УБИВА. ЕТО ТОВА Е ЧЕРВЕНИЯТ РЕЖИМ, СКОРО ЩЕ ИМА ГЛАДНИ БУНТОВЕ И НАРОДНА ЛЮБОВ.