181

Анонимен

преди 2 години

Боже, хора! Не ви ли се гади от това лице? Още не мога да проумея как се набутахме толкова зле.

180

Защо?

преди 2 години

Защо гласувахте за този? Защото е много усмихнат? Да не избираме циркаджии?

179

Вярвам е промяната

преди 2 години

Но , това с вируса ... ако продължават да го лансират , и не го прекратят един път завинаги , ще им изиграе лоша шега !!! Да оставят личния избор на хората е най-доброто решение за ПП , нека всеки сам решава как кога и къде да се пази , дали да се боде или не , върнат ли свободата на хората и бизнеса , няма да има човек които да не ги тачи дори и БаЦе !!!

178

Българин

преди 2 години

По-добре лъжец и измамник който да ни лъже, отколкото джипки и пачки в чекмеджето.

177

до Я па ти..

преди 2 години

България и един пирон не може да произведе, и освен евтини чернорабитници и пpocтитутки нищо друго не изнася. Изнася стоките които шият на ишлене по селата на мизерни заплати и печалбата отива в чуждите фирми, изнася злато където работниците работят за 650 лева заплата, и печалбата отива в американската фирма Дънди прешъс, регистрирана в Канада.

176

анонимен

преди 2 години

Гечката днес пак разясни На Кирчо и Асенчо как за пореден път смята да оправи нещата в България.Това прилича на някакъв повтарящ се лош сън.Да ви таковам и промяната.

175

Анонимен

преди 2 години

БСП иска невъзможни неща данаци и така нататък , Корнелия как ще обяснява че не стават нещата , или поредната лъжа затова вече е 4 пария

174

Анонимен

преди 2 години

Кога ще преговарят за астронавтите на Славчо , ще ми интересно

173

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Национализация! Да живее Държавният и само държавен бизнес!

172

анонимен

преди 2 години

Румен Гечев?Споко,дългия инкасатор Румен Овчаров и той идва.

171

ох мажор

преди 2 години

ше ни опраат , и то форсирано :)

170

W

преди 2 години

Какво ще овладяваш бе, Кире... Те в Ирландия с 90% ваксинирани зоват за хоум офис, намаляват работното време на заведенията, настояват за трета доза и за отнемане на сертификата на ваксинираните "само" с двете дози... Наш Киро щял да овладява... Ще му скръцнат със зъби "шефовете", че "овладяването" на пандемията не е това, което той си представя, и Кирето ще заговори за нужда от бустери, за да се запази валидността на сертификата, и за "допълнения" към сертификата, които са "за наше добро"...

169

Анонимен

преди 2 години

Тия щели да овладяват пандемията за две години пандемия можеха да построят десет болници и да няма нужда ни от затваряния, ни от сертификати. Вместо това парите бяха изхарчени за хвърчащи сертифициращи хартийки и наливане на пари в бездънната каца на бизнеса. Сега - още от същото. Дъпе да ви е яко и да не ви изтича сертификата скоро!

168

ох мажор

преди 2 години

харвардските костюмчета ше ни опраат :)

167

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПОЛЕКА С ФОРСИРАНЕТО НА БИЗНЕСА ДА НЕ ОСТАНЕТЕ НЕРАЗБРАНИ

166

анонимен

преди 2 години

Окончателно ще счупят и престъпния модел на ГЕРБ, който е изострил времената.

165

Krom

преди 2 години

До Анонимен 125 - еми драги, те българите ако бяха "австрийци" или "немци" нямаше кротко да спинкат 500 лета в Османската империя. Така че, "прав" си, да знаеш!

164

анонимен

преди 2 години

Тези двамата (Петков и Василев) ще направят нещо. Амбицирали са се да овладеят пандемията, което е най-важно. Няма значение кой е в кабинета. Тези трагедии, които стават, двете от днес, показват, че живеем във времена, в които са нужни много работа и смирение. Не е лесно да се учиш на смирение, но можеш да се научиш, ако имаш желание.

163

Българин

преди 2 години

Мене мноо ме кефат клъстерите!

162

Никсън

преди 2 години

Пандемията няма да свърши скоро! И ако след това ще подпомагаме бизнеса вероятно няма да има много смисъл.