37

noname

преди 2 години

Това е поредното доказателдтво, че герб и дпс са заедно не само в кражбите.

36

Ganjo

преди 2 години

Истината е,че се извърши мек военен преврат начело с бивши и настоящи ченгета начело с БКП остатъците. Приготвяйте се за слушане на банални клишета,сладки приказки за невидими успехи и плюене по всички предишни управници.Наскоро ще захвърчат и кирливи ризи.

35

Комисар Сатанист

преди 2 години

Евро Комисар Мария Габриел е заподозряна(замесена) за използване на СРС техника срещу Българи по линия на МВР-ДАТО на Бойко Борисов! Жена на име Анета Петрова е изтезавана от Габриел дистанционно и съвсем възможно е да е мъртва!

34

Анонимен

преди 2 години

Аз негласувах, защото знаех че моя президен Радев ще бъде избран така или инъче. Само Турци и роми гласуваха за Герджиков. Стига с това че малко хора са гласъвали. Ако изборната активност беше по-висока то Румен Радев можеше да стигне и 80%

33

Гласувал за Радев

преди 2 години

Радев е достойния политик! Единствения от Тодор Живков насам! Сега вече държи цялата власт и България я чака славно бъдеще! А Лаура Кьовеши да започва ГЕРБ!

32

радевщина в действие

преди 2 години

Има ли цивилизована държава по света, упълномощила частна фирма безконтролно да брои изборните гласове? Явно участвахме в договорен мач с купен рефер.

31

Анонимен

преди 2 години

Герберите няма нужда да ходят повече на избори. Като не искат машини да си стоят в къщи. Може и да се заселят в някое село с под 300 жители и така ще гласуват отново с лелеяната хартиена бюлетина. Социолозите показаха, че най-голям процент ГЕРБ взима в селата, превърща се постепенно в една селска ултраконсервативна партия.

30

Shark

преди 2 години

До 8. Кажи на твоят приятел, че Радев е законно избраният президент на България. А това, че изборната активност е ниска си е проблем на негласувалите. Ами да са отишли да гласуват, това е тяхно право и никой не им е пречел. Като не са искали никой от тези двамата, да бяха отишли на първия тур да гласуват за друг!!! И на балотажа щяха да са други!!! Може би твоят приятел би предпочел Луна за президент, или Валери, или Волен! Радев няма вина, че вие не ходите да гласувате!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Тоя уж учен човек ,а излезе слуга на ДПС и ГЕРБ )

28

Анонимен

преди 2 години

Писна ми да слушам за герп-дпс и кой турчин и кой *** и кой ром бил гласувал или негласувал за тях. Това е България, президента е генерал Радев, а не разни маргинали, меки китки и други разни. Ай сйктир от анадолско-педерски драми покрая тия герп.

27

Анонимен

преди 2 години

не моДзЕ да бАдЕ!

26

Мемедь

преди 2 години

Ашколсун,аферим бабо,машалла Гержик ефенди!

25

Анонимен

преди 2 години

Без купен вот така става. Предупредиха схемаджийте и резултатите станаха видими.

24

Анонимен

преди 2 години

Какъв равномерен резултат във всички секции в страната: машините свършиха работата. И за да е пародията пълна, оставиха една област, за да "илюстрират" връзката на Герджиков с ДПС. Такава "паралелна реалност" може да създаде само ДС, а само глупавия българин може да вярва на очевидната манипулация. Равномерния резултат мрачно напомня за времената преди 89та, когато БКП неизменно печелеше с едни постоянни проценти. Трагедия. Българите са трагедия.

23

Анонимен

преди 2 години

Честита ни двойна победа над мафията ГЕРБ-ДПС! Българи!! Дано побе сега Бойко поеме отговорноста за тоталната загуба на изборите и си подаде оставката

22

мастодонт

преди 2 години

турците и пишман националистите от разграждане гласуваха за герджика.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези, защо са без маски?

20

Bungar

преди 2 години

Спечели Радев,но загуби България.Който не го е разбрал,скоро ще му стане ясно.Започва новото търсене на врагове,дори и да ги няма ще си ги измисли.Военните без врагове се чувстват непълноценни/излишни/.Това е тяхната втора природа.Стой,та гледай !

19

До 19

преди 2 години

Боко чекмеджето няколко пъти хвалеше доганя че е най големия политик на България,а един друг бивш премиер от периода 97-2001 няколко пъти заяви публично че Доган е проклятието на България,но материала си искат мафията...а аз скоро ще трябва пак да отварям атласа и към Терминал 2!!

18

Анонимен

преди 2 години

Ромо-турските драми на дъртите герберасти край нямат, какво ни интересува нас нормалните?!?