57

taschunka witko

преди 2 години

Предишните управляващи бяха тикви-гербаджии и турци

56

Анонимен

преди 2 години

До КПСС БКП 56 На предните избори когато Радев получи подкрепа от ДПС и за него гласуваха около 300 000 , тогава защо не ревахте?? Защо не казахте, че Радев и Турски президент???

55

във всички

преди 2 години

До Във всички места с повече турци,гиржикът има много гласове ,а в Кирчаали и бие.Извод???Баце ходи при султана да се гъзи-и има резуллтат.БО-с ТАН,БО йко С мес ТАН.

54

тъй де

преди 2 години

Щом е така, нека Кърджалито се отдели като държава и Анастаско да си президентства там, щом има мерак момченцето!

53

Анонимен

преди 2 години

Видя се че ГЕРБ и ДПС са една и съща ламя с две глави.

52

Истината

преди 2 години

Колкото и минусчета да ми биеш с айпи генератора, това не променя истината, а именно, че Радев и Харвардските ментета бяха инсталирани от чужди служби, посредством изборна измама с машини за електронно гласуване. България претърпя преврат и народа ще плаща сметката на Радев и ментетата, Защото чуждите служби не са я спретнали тази измама защото Радев е красив. Радев не е красив и ще платим ние - с вакс-паспорти, Истанбулска конвенция и македонско малцинство в Благоевградско. Слагай още минуси

51

негласуващ

преди 2 години

Въпреки масовата телевизионна и медийна пропаганда за предните и сегашни избори на пурите в Чорлу и индийците Буковлък(това е най важното за нашите антибългари) Гержик Гержик загуби!

50

Във всички

преди 2 години

области освен Кърджали хората са доволни от цените на тока, инфлацията и налагане зелени сертификати. Това е демокрацията - мнозинството решава.

49

КПСС БКП

преди 2 години

ГЕРБ са турци, вече на всички е ясно ! Време е да влизат в затвора !

48

Анонимен

преди 2 години

Герджиков печели 90% от гласовете в Турция!! ФАКТ!! В Турция само 6% са подкрепили Радев!!

47

БАНко

преди 2 години

АКО СЕ ПРОСЛЕДЯТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ИЗБОРА В БЕДНАТА ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ , ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ ОТ ВИДИН ДО ПЕТРИЧ , КЪДЕТО 50-70 лв. СА ГОЛЯМА СУМА , СЕ ВИЖДА .....КУПЕН ВОТ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ВЕЧЕ НЯМА !!! БРАВО НА РАШКОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!

46

Shark

преди 2 години

До 49. Това защо го говориш на мен??!!! Прочел ли си коментара ми, или пишеш наизуст.

45

Анонимен

преди 2 години

Тихо, че ГЕРБжиков плаче!!

44

Анонимен

преди 2 години

Хахахах Радев спечели, а първата грижа на някои "независими" медии е да напишат къде е спечелил Герджиков. Толкова ефирно време му давахте и го пробутвахте във всяка 5-та статия за нищо накрая :D

43

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов ще е най-щаслив ако в България останат да живееят само турци и роми. Така ГЕРБ-ДПС ще си печелят всички избори.

42

Баче Кико

преди 2 години

Хехе - Евала Герджик ефенди, машалла.

41

Анонимен

преди 2 години

Че къде другаде да спечели ако не в Кърджали? То се очакваше.

40

Истината

преди 2 години

Радев и Кирчовците - харвардски ментета окрадоха тези избори чрез нагласен резултат, с помощта на господарите си във Вашингтон. Затова се бориха за електронно гласуване! Радев никога не би спечелил 70% от гласовете срещу Герджиков ако изборите бяха честни и това го знае всяко дете!

39

Алекс

преди 2 години

До Анонимен28 А ти какъв си бе,клоун?След като си спомняш времето преди 89,явно си заухав пенсионер.Трагедията е в съдържанието между ушите ти.

38

D

преди 2 години

Трябва да се засрами Герджиков и повече публично да не се покаже никога. Срам и позор да спечели само Кърджали. Да се изселва към Турция.