177

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

ГЕРБ И ДПС донякъде играха на макс на втория тур, ние избирателите на радев масово не гласувахме, защото Герджиков нямаше никакъв шанс, с това негласуване му спестихме резила да отнесе тотален разгром от 90 на 10 процента, и да влезе в книгата на Гинес, където се мъдри Росен Плевнелиев, който в края на мандата си беше със ... 7 процента одобрение. И като Бойко не посмя да се кандидатира.

176

Анонимен

преди 2 години

В България за ДПС повечето турци не гласуват, отвратили са се напълно, обаче има много Герджици - българи, те си гласуват за ДПС. И ДПС сега върна жеста на Герджиците.

175

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Нека им е ясно на турците,окупирали Кърджали.Съвсем скоро този превзет от османските убийци град ще се превърне в особен,доста особен квартал на Белене. Будете Ради!

174

Анонимен

преди 2 години

ГРОБ + ДеПиСе = Вечна Неразделна Любоф!

173

Анонимен

преди 2 години

Шиши къде е.Той нали е водач на листата на ДПС.Сокола със сарайте и той се е покрил,бил гарант за мирът в България.Всички са за затвора.Разпродадоха и окрадоха държавата.Толупа ,Костов и още много други са за разтрел.

172

До САШО

преди 2 години

къде е Винету .. Пак ли се скри под нечия пола ...

171

Паша Ефенди

преди 2 години

Другарки и другари.България трябва да поеме по пътя на Ускорено Развитие.Карадаиъ.

170

САШО

преди 2 години

Тръгваме отново под съветско робство, да му мислят по-младите.

169

Анонимен

преди 2 години

Къде е Толупа?.При братя Галеви или при Черепа.Може и при Цецо Василев да е.Или при Пацо Терасата.

168

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезна Винету ... Един голям оранжев пpeзeрвatuв ... В България ли е ..

167

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ толкова много се обвързаха с ДПС, че няма връщане назад. Фатална грешка, която няма оправяне.

166

Анонимен

преди 2 години

С любов от ДПС .. Това е вотът за ГЕРБджиков .. Аз лично бих се гръмнал с патрони за глиган ...

165

Анонимен

преди 2 години

Само в Кърджали Радев губи с 35,27%. Навсякъде другаде той печели,като често се вижда победа с над 70%.Ясно е, че българите са си пели песента Боят настана,тупкат сърца ни... Освен това омразата към лидера на ГЕРБ се е прехвърлила и към лицето кандидат на тази партия, разбирай на ББ.Трето: професорът не е от обществените науки, а по латинска филология.PS Както виждам, с тези проценти ген.Радев си е преизпълнил плана за необходими гласове, така че Стара Загора ( Ески Заара за Карадайъ) липсва

164

Анонимен

преди 2 години

МЮСЮЛМАНСКИ ГРАД-НИЩО ЧУДНО И КАТО ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ МНОГОВЕКОВНОТО ТУРСКО РОБСТВО НАД БАЛКАН,ОСОБЕНО В БГ!РОБСТВО,КОЕТО ГОСПОДАТА ТУРСКИ СЪСЕДИ-ВЛАСТЕЛИНИ С НЕИМОВЕРНИ УСИЛИЯ ПРОДЪЛЖАВАТ,НО ПО МНОГО И ПРИКРИТИ НАЧИНИ,ВКЛ.И ПОДКУПВАНЕ НА ГЛАСОВЕ В БГ,И ТУРЦИЯ,СРЕД БЪЛГАРСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ!АКО ЗНАЕТЕ САМО КАКВИ ПРЕСТЪПНИЦИ/мюсюлмански,ромски и др./ИМА ОКОЛО МЕН,СЛЕДЯЩИ 24ч.ВСЕКИ ХРИСТИЯНИН И ОРГАНИЗИРАЩИ АДА ЗА НЕГО?!НИКОЙ НЕ ГИ СПИРА-НАПРОТИВ,С ГОДИНИ!ПОСЛЕ ПРОДЪЛЖАВАТ В ЦЯЛА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА,НАЛИ?!

163

Анонимен

преди 2 години

До МАЛКО ИСТОРИЯ (155)Забравяш, че ДПС направиха Борисов популярна личност. Слава на другарите Първанов и Доган, които му закичиха генералски лампази, създавайки прецедент по прескачане на позиции в йерархията. Борисов дойде във властта с ДПС (коалицията НДСВ-ДПС). После публично отрича за ДПС, но задкулисно си е винаги с тях. Доган така обича. Надупва и го мушка, когато поиска. А Бойко си ходи с вазелина в джоба. Нямаме нужда от наведен човек.

162

аз

преди 2 години

Показателно - ето кой е кандидата на турция в България. Това обаче няма да се размине и на Тиквун пъви. На следващите избори ПП ГРОБ ще е под 20%. Много некадърен ход е да се гушнеш с турците само и само да се опиташ да се задържиш във властта!

161

Анонимен

преди 2 години

В Разград не печели ли?

160

иво

преди 2 години

Дружбата между Дпс и Герб лъсна.Скоро ще ги лъска и бай Ставри.А гербавите тролчета ще трябва да ходят на околовръстното.Честито.

159

Анонимен

преди 2 години

Системата начело с фигуранта на мафията ни убива

158

Анонимен

преди 2 години

Затова гласувах за Радев , какъвто ще да е - щом башибозуците са против него , аз съм за !