Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тандемът Анастас Герджиков - Невяна Митева печели президентските избори единствено в област Кърджали. Там двойката е събрала 63,15% срещу 35,27% за Радев-Йотова.

Другата област, в която има някаква интрига, е Разград. Там резултатът е почти равен - 49,37% срещу 48,94% в полза на Радев.

В останалите области настоящият президент печели убедително гласовете на тези, които са отишли до урните. Така е и в трите софийски избирателни района.

Вижте резултатите във всички изборни области.

 

Коментари Напиши коментар

185

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 5 месеца

ГЕРБ И ДПС донякъде играха на макс на втория тур, ние избирателите на радев масово не гласувахме, защото Герджиков нямаше никакъв шанс, с това негласуване му спестихме резила да отнесе тотален разгром от 90 на 10 процента, и да влезе в книгата на Гинес, където се мъдри Росен Плевнелиев, който в края на мандата си беше със ... 7 процента одобрение. И като Бойко не посмя да се кандидатира.

184

Анонимен

преди 5 месеца

В България за ДПС повечето турци не гласуват, отвратили са се напълно, обаче има много Герджици - българи, те си гласуват за ДПС. И ДПС сега върна жеста на Герджиците.

183

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Нека им е ясно на турците,окупирали Кърджали.Съвсем скоро този превзет от османските убийци град ще се превърне в особен,доста особен квартал на Белене. Будете Ради!