386

Ботев

преди 2 години

Кажи ми, кажи, бедний народе,кой те в таз рабска люлка люлее?.................смок е засмукал живот народен,смучат го наши и чужди гости!

385

Напротив!

преди 2 години

Статуквото се завърна с пълна сила! Другият отбор започва да назначава и да краде с пълни шепи! Така се редуваха СДС и БСП, после НДСВ, а ДПС им помагаше като резервен играч. Тази игра гледаме вече 32 години. После ще дойдат внуците и така до края на света! Затова под 30% отидоха да гласуват!

384

CriticusMagnus

преди 2 години

"Радев: Връщането на статуквото на бял кон не се състоя", каза президента на статуквото (т.е. повторно избран) който се завръща на бял кон...

383

БЪлгария ПЛАче

преди 2 години

Румен Радев в положил военна клетва за дълг и вярност към род и родина .Срочно да се изисква да се спазва военната клетва от всички. Да се свалят от власт нарочно създадени нагло престъпни групировки маскирани като партии и техните СЪУЧАСТНИЦИ ОТ ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА!!Както писмено е установено тези нагли престъпници ограбват милиарди годишно през подставени фирмички по отработени нагло престъпни "Оперативни програми" и "Еврофондове"

382

gencho

преди 2 години

Abe, kude e Tonito Hristova - mnogo ubava macka

381

нн

преди 2 години

Когато използваш администрацията / сл.кабинет начело с МВР / за кампанията си , това не е победа. Това е нечестно и недостойно. Кой прати хората вчера да блокират турската граница? Страха от гласове от Турция. МВР наляво и дясно тормозеше хората под предлог за купени гласове, и това ли не е вярно? Има нещо нередно в този избор.

380

Подло

преди 2 години

Каза фигурантът издигнат и подкрепян от БСП. Промяната явно ще е към диктатура,защото и вътрешният му министър не е от статуквото като него.

379

ДАНО

преди 2 години

ДАНО ВСИЧКИ ГЛ.УП.АЦИ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО! ВО ГЛАВЕ С ВОДАЧА ИМ!

378

Следва

преди 2 години

...Орешарски 2 в Харвардска опаковка!

377

НАРОДЪТ

преди 2 години

ТОЧНО ОБРАТНОТО Е! ВРЪЩАНЕТО НА БАБАТА НА СТАТУКВОТО И НЕЙНИТЕ ВНУЦИ, СЕ СЪСТОЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАДЕВ И КГБ!

376

Българин

преди 2 години

Фигуранта е най-големият б**** в българската политика от 1989 година насам.

375

Анонимен

преди 2 години

Българинът си обича статуквото на червен кон!

374

Анонимен

преди 2 години

СТАТУКВОТО Е ОТНОВО ТУК, ТО Е ТУК ОТ МИНАЛОТО ЛЯТО КОГАТО ЧЕРЕПИТЕ ПЛАТИХА МИЛИОНИ ЗА ЛЕТНИ ПРОТЕСТИ- НАСКАЧАХТЕ ЛИ СЕ, НАБЕСНЯХТЕ ЛИ СЕ, ВЗЕМАХТЕ ПАРИТЕ ОТ ЧЕРЕПИТЕ И ЗАБИВАХТЕ В ГЪРЦИЯ НА МОРЕ ОТ "ГЛАД"- Е СЕГА ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЧЕРЕПИТЕ ДА СИ ПРИБЕРАТ МИЛИОНИТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ- ОЦЕЛЕЛИТЕ ЩЕ РАЗКАЗВАТ. ЦЕНИ НА ХРАНИ 40% НАГОРЕ, А ОТ ЯНУАРИ 4 ПЪТИ ЗА БИТА ПО СКЪП- СТАТУКВОТО Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, НАХИЛЕНИТЕ СА ФАСАДАТА, А ГРОЗНОТО ГРАБИТЕЛСКО ЛИЦЕ НА ЧЕРЕПИТЕ ЩЕ НИ РАЗКАЖЕ ИГРАТА- АВЕ ЦЕЗАРЕ РАДЕВ.....

373

али

преди 2 години

Поздравления на вече си имаме президент, надявам се скоро и правителство. Че ако и този път не се свормира такова. На следващите избори избирателната активност ще падне на 5%. и това ще са партийните структури и роднини на депутати...

372

Анонимен

преди 2 години

Нас червеното знаме роди ни.

371

Майора

преди 2 години

Успешно с помощта на целия държавен апарат и благодарение на имотния крал Рашков , на избягалия в Дубай Божков , на олигарсите и агент"Майстора" се стигна до този резултат! Балко не си и няма да станеш обединител на нацията!

370

Анонимен

преди 2 години

да, да - не се състоя - важното е цените да ГАЛОПИРАТ на Рундев кон

369

Минчев

преди 2 години

Да,верно е,че бял кон не влезна,но лъжата,наглостта,безхаберието,арогантността се наме стиха още по-трайно там,където не им е мястото ! Още 5 загубени години за българската де мокрация !!! Мислехме,че ще имз промяна,а то "Погледнал се Илия - пак в тия ! " Е не е кой знае какво - като го дават тоя ще изключваме телевизорите,защото така и така нищо ново в неговите думи - ВСЕ ЕДНО И СЪЩО!!!

368

Анонимен

преди 2 години

"ПОБЕДИХ!!!!!!!!!!Победил си дръжки скоро тези които са гласували и тези които не ЗНАЯТ ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ за тебе ще се осъзнаят и ще се чудят как са се подлъгали да го направят...МАФИЯТА ли отараши къщите и магазините на хората,тя ли блокира границатаС.." ---------------------------------------------------------------В Турция имаше официално доста над 100 секции! Могли са там да си гласуват спокойно, без да си губят почивните дни в път, при това с автобуси.

367

Анонимен

преди 2 години

до ***-462 ;По-добре фуражка , осколкото рокля , ако така ще разсъждаваме ...