326

Анонимен

преди 2 години

Тази вечер за мене герберските вопли ,вой и ревове са по-чудесна музика за ушите ми от най-хубавата симфония на Моцарт.Благодаря ви герберски *** !

325

реквием за ед мръсн

преди 2 години

Бойко Борисов е регистриран и като футболист на Витоша (Бистрица), отбор, който се състезава в Югозападната В аматьорска футболна група.И сега, дръжте се да не паднете! През 2011 година Борисов води в допитване за Футболист на годината на Дарик Радио. Първоначално той твърди, че няма да прояви скромност и ще си вземе наградата, ако спечели, и че във футбола никой не се признава за по-слаб от друг, но впоследствие заявява, че приема първото си място в анкетата като протест на феновете срещу българския футбол.

324

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

На Борисов могат само да му погалят висящите стереоуредби.

323

Анонимен

преди 2 години

До реквием за един .. м Аз в цитираното факти не виждам.

322

реквием за ед мръсн

преди 2 години

Всеки знае, че Бойко Борисов има специално отношение към спорта. След 1978 година е активен състезател по карате. Според бившия треньор на националния отбор по карате Алексей Петров обаче, той е обикновен страхливец.

321

реквием за ед мръсн

преди 2 години

Всеки знае, че Бойко Борисов има специално отношение към спорта. След 1978 година е активен състезател по карате. Според бившия треньор на националния отбор по карате Алексей Петров обаче, той е обикновен страхливец.

320

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 400 "ДС другарите спретнаха като за *** ьо компроматче ама точно в десятката - така че евраците и кюлчетата в чекмеджето да накарат *** ьо да завие от завист и злоба. Забелязвайте кой употребява думата чекмеджета - той или е мега про ст, ." Алековия винаги е бил 2 неща: некадърник, поради което получаваното от него винаги му се е виждало недостатъчно спрямо неговите по-кадърни съседи и 2) завистлив -тъй че да си търси причини защо да крадне, излъже или да е съучастник в компромати.

319

реквием за ед мръсн

преди 2 години

а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.

318

реквием за един .. м

преди 2 години

Мит 5: Бойко не е мафиот. В дипломатически доклад с най-висок гриф на секретност (SECRET//NOFORN), писан през 2006 година, бившият американски посланик в България Джон Байърли пише за него, че обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Посланикът уточнява, че информация от ЦРУ е в потвърждение на тези обвинения. Байърли пише още, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжите

317

Анонимен

преди 2 години

обичам комунистически свиркаджии да ръсят лъжи. крушата не пада по-далече от дървото.

316

Анонимен

преди 2 години

ДС другарите спретнаха като за *** ьо компроматче ама точно в десятката - така че евраците и кюлчетата в чекмеджето да накарат *** ьо да завие от завист и злоба. Забелязвайте кой употребява думата чекмеджета - той или е мега про ст, или е на хранилка при чорапа и другарите му в миманса.

315

РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

Гювечът свърши и герберунгелите взеха да се самоубиват.Истината обаче е, че Борисов е дебела ***, която едва тича по терена, но целият отбор играе за него, а той чака на гюме пред противниковата врата, а вратарят опразва вратата при всеки негов удар, гъъй като му се живее и след мача.

314

Лъжите на Радев 11

преди 2 години

"По думите му предстоят още много и сериозни усилия, но България излиза от застоя и автокрацията" С овладяването на съдебната власт България трайно влиза в диктатура с ясно предвидими икономически последици - застой, изоставане от конкуренцията и бедност.

313

Анонимен

преди 2 години

Кунчев гласува ли? Някой да го е снимал?

312

Истукан

преди 2 години

Ето, статуквото Радев се върна. Ще има нови предсрочни избори догодина.

311

Лъжите на Радев 10

преди 2 години

"това е победа на разума и на единната ни вяра и желание за законност и справедливост, подчерта той." ДС никога не е била свързана със закнност, точно обратното. ТИ не си свързан със законност, точно обратното, доказано даже и от КС, ОЛАФ и много други. Гласуването за тези, които ще докарат България до нова криза е всичко друго но не и "победа на разума".

310

Цървул

преди 2 години

С данните на агенциите приключва и историята на ДБ.70% от тях показаха "алените"(задни) бузки на набедената за ДЯСНА, локална столична формация. Синовното неудобство на разни червени наследници ги принуди да си покажат истинските корени и да подкрепят "точния" човек.Ще е достойно евродепутатите им да излязат от Европейската народна партия,защото поредната им колаборация с комунисти,предполага изхвърляне от там.Станишев вече ги очаква,тъй както ги дочака и Радев!

309

Лъжите на Радев 9

преди 2 години

"Новото правителство не трябва да отстъпва от националните позиции, особено когато залогът е българската идентичност и история и правата на нашите сънародници зад граница, подчерта той" Заради това водещата проруска партия казва, че ще правят политика, която не е базирана главно на историята, а на бизнес реалностите.

308

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-*** Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно

307

Еми да ви е честит

преди 2 години

Рундя новият/стар/ американски слуга