406

Анонимен

преди 2 години

Сега ни управляват вносни от чужбина и Вие виждате, че нашето младо поколение не става.... А утрешното, което е учило дистанционно, защото не е искало да плюе в теста за КОВИД, за да не му откраднат ДНК-то? То ще бъде ли въобще грамотно (че и при такива родиТЕЛЕта)?!!!

405

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да не харесвах Борисов, тая тъъпотия в последно време е съвсем нетърпима. Затриваме се с тези нещастни политици на конци.

404

Анонимен

преди 2 години

Президентската Партия (ПП) ще ни оправи всичките!

403

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте яка издънка на новите. Пинокио и Бирлибан ще се окакат на първите 100 дни (дано не съм прав).

402

Анонимен

преди 2 години

Еуфорията ще свърши. Очаквайте: Подмяна на уличните плафони /с високотехнологични такива/, Отмяна информираното съгласие /разбирай съгласие/, Приемане закон за евакуация /разбирай насилствено извеждане от домовете/, построяване на зелени ковид центрове /разбирай концлагери/, блокиране на сметките, изземване на имуществото и др. такива прелести.

401

Анонимен

преди 2 години

Голямо плюене и завист ,пишещи тук имаше избори вашия човек печели изборите в Мароко и Турция )в България Радев спечели с милион и полувина гласа ,Ко сега ще има много промени в конституцията ,промени в правосъдието ,и много крадци на милиони че лежат в затвора )

400

Анонимен

преди 2 години

след 12 години глад, комунистите се завърнаха на бял кон, не бе, яхнали са пикливите протестъри

399

Анонимен

преди 2 години

Яжте клефунки тролчета , честита победа гн Радев

398

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Корнелия, че избирателите на БСП няма да ти приемат оставката е ясно, добре че въведе преки избори такива като Киро Добрев само да се облизват за ръководството ама хората си ги знаят тия Бурудж-Гербери в БСП. ХВАЛА НА КАРНЕЛИЯ, ЧЕ НЕ СЕ ПОДАДЕ НА ГЕРБЕСТИЯ НАТИСК И ОБЕЩАНИЯ И СВАЛИ ДИКТАТОРА И ТЪЪЪЪЪПАТА МУ ПОДЛИЗУРСКА НАГОРЕ И НАГЛА НАДОЛУ ШАЙКА. Сега славейко ще рути отвътре правителството но вече е разкрит от народа хахахаха ДЪЛГИЯ ГЕРБЕСТ ПАТЕРОК!

397

Анонимен

преди 2 години

Гербести, абре защо обиждате целия народ, че е крадлив като вас. Това няма как да е вярно, нали народа произвежда нещо, за да има от какво да краднете брееей!!!

396

:-)

преди 2 години

До PAДEB MACOHГербест бре, по-добре масон, което едва ли е вярно, отколкото сикаджия който го е страх да покаже коя е жената до него, спътницата в живота му... а дава опорки за оплюване на жината на Радев! Много сте жалки ето затова народа ви отреза квитанцийката.

395

PAДEB MACOH

преди 2 години

Честита ни кpaдлива чepвена шaйкa! Още 4-5 години (пази Боже!) paзпад и хаос!

394

Анонимен

преди 2 години

За първия си мандат генерал Радев свърши 1 много важно нещо за България!! Свали от власт мафията ГЕРБ-ДПС!! Това е огромен успех за президент, който има само представетелни функции!!

393

Хахахаха

преди 2 години

За сметка на това Радев се задържа на власт на *** катър.

392

Анонимен

преди 2 години

България винаги е била обречена ,защото се управлявала и управлява от Българи.Българина го интересува далаверата.Няма как да се оправи България.Тя винаги е била зле и ще си бъде.Един приятел го бях питал дали да мигрирам и той ми каза,че всеки ,който е мигрирал е по-добре от всеки който е останал тук.

391

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли какво по-голямо нещастие може да сполети катедралата Нотр Дам след пожара?Гербестата фирма ДЖИ ПИ груп да го отремонтира. като прочетох тоя виц и се смях, ама яко се смях.

390

Анонимен

преди 2 години

Господа гербери, с вашите *** толкова...

389

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Поздравявам гербестия сайт за напразния хейтт по президента Радев. Честито!

388

Изпълнявате

преди 2 години

Библийските пророчества би ***! Не се и усещате! Жал ми е за вас! Що народ измря заради сатанопоклонничиството ви! И те се същия като тиквата, бях ти поддръжник, но ГОСПОД е казал:по плодовете ще ги познаете! А като ти гледам поведението......нама химтрейл по изборите, минаха,избраха го новия ербеп и юруш пак на самолетите ! Ей,Бог вижда всичко да знаете! Ще ви стигне като някоѝ други ,сещайте се!

387

Ти си

преди 2 години

Пълен ***,същия като бойо тиквата! Продажници! Да вчера нямаше пръскания,минаха изборите и Ей ги пак ....шарят ли шарят небесата с уж конденз! Да питам само :ТИ Човек ЛИ СИ? Господ гледа,ще го разберете бпоклуци мръсни! Вие сте едни бездушни комунистически твари! Срам ме е от вас !