28

Киро Рамбото

преди 2 години

Липсваше, защото "промяната" е партията на президента. Той взе президентската власт, и парламентарна, и изпълнителна. Точи се да сменя и главния прокурор. Въобще, целта на Радев е абсолютна монархия.

27

Анонимен

преди 2 години

През лятото на 2020-а стотици хиляди протестирахме месеци наред за оставки на Бойко Борисов и Иван Гешев. Мнозина ядоха бой за това. Така нареченият Ректор на СУ е издигнат от Бойко Борисов, а Иван Гешев не му е проблем.Нещо неясно за неделя?

26

Анонимен

преди 2 години

Герджиков трябваше да посочи най-голямият успех на Радев - при изобилие на ваксини успя да изведе България на първо място в Европа по смъртност от COVID-19 - по 1000 души български на седмица !

25

Анонимен

преди 2 години

Просто си нямате идея какво ни чака с тия променящите. Много хора ще пищят на умряло след няколко месеца, ама какво да се прави.

24

р

преди 2 години

Тази предаде БСП заради кокала - вицепрезидент.Защо социалистите не наричат нещата с истинските им имена?ПП - означава президетска партия.Радев раби БСП.Забрави, че Нинова го направи президент.Забрави,че беше избран с гласовете на ДПС. Ако го изберат отново - България става еднолична диктатура.

23

Анонимен

преди 2 години

Радев гони промяната към авторитарен режим. Йотова, не беше лошо шефа ти да да обяви към каква промяна се стреми. Разбрахме, че иска "промяна" и в Конституцията.

22

Хан Тервел

преди 2 години

Другарката Йотова подкрепи Истамбулската конвенция!!! Не го забравяйте!

21

оператор

преди 2 години

Илияно, марш обратно в бнт да четеш новините. Стига се прави на политик. Вече камерите са широкоекранни, така че ще се събираш в кадър, не се притеснявай.

20

Анонимен

преди 2 години

Долу Радевата хунта.

19

Анонимен

преди 2 години

А вашата промяна каква е? Висока инфлация, надути цени, безработица, ковид, икономическа, финансова, сониална кризи. Да изброявам ли още Йотова. Ако визираш за тази промяна по добре Бойко да се върне. Само за 6 месеца хората масово обедняха благодарение на вашата промяна. Вземи се скрий и не се показвай повече, че си смешна.

18

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за тапира с мундира та да ви разказва още 5 години за чекмеджетата на Боко, докато Народа мре масово - по 1000 души на седмица !

17

ИлЙо

преди 2 години

Тая водеща на новините от бнт добре, че я бутат разни дърти ком--исти, че и за продавачка в бакалията на село нямаше да става, че не може да брои.

16

Анонимен

преди 2 години

Ананас Герджиков има един труд, който е написан на английски - "Ореалът на античната привързаност", прочетете го и ще видите защо почита ЛГБТИ!

15

Анонимен

преди 2 години

Радев единствено повтаряше чекмеджета, защото това е инсценировка от него, корупция, която я има в целия свят, и омразата към ГЕРБ и Борисов, защото просто е некадърен и не може да постигне 1% от нещата, които те са направили за българите.

14

Анонимен

преди 2 години

Тази е нулев кадър, някакъв пълнеж на заплата....

13

Анонимен

преди 2 години

При Радев като цяло липсваше разбиране на много думи.

12

ПРОМЯНА

преди 2 години

ПРОМЯНААА!! Ето, при мен не липсва думата и ще я повтарям през 2 минути. Избирайте ме за президент сега!

11

Анонимен

преди 2 години

Колко ли трябва да си rлyпав за да гласуваш за Ал Бънди и Шрек???

10

нормален

преди 2 години

йойотова , вие като непрекъснато с фигуранта използвате думата промяна глей до къде стигнахме . така че по добре без промяна щото фалирахте България .

9

Майора

преди 2 години

Балко Йотова всички комунисти спазвате поговорката"Едно си баба бае , едно си баба знае"! Герджиков не е кандидат на ГЕРБ , а е подкрепен от тях! Докато вие птеди бяхте избрани с помощта на ДПС , сега сте срещу тяй и това може би ще доведе до загибата во! А колкото до промяна , видяхме какво правите- високи цени , разединение на хората , защита на олигарси , бази в Черно море на САщ и прочие! Благодаря!