128

Анонимен

преди 2 години

Корупционерът борисов получава подкрепа само и единствено от тези, които са били замесени и облагодетелствани в чудовищната корупция, която е практикувал, или от абсолютно невежи. Записи на всички интервюта по разни медии, където се обясняват престъпленията му, се качват в ютюб и могат да се гледат повторно и анализират, стига да се интересува човек. Затова нито парламентарни, нито президентски избори ще спечели, а след смяната на прокурора го чака и затвор.

127

Анонимен

преди 2 години

Радев кога ще обясни за двата трудови договора, с които е назначил Д. Радева и "лоялното" си отношение към Узунов, за нарушението на конституцията и още, и още...

126

Анонимен

преди 2 години

Борисов и ГЕРБ крадоха от нас, а вие ни продадохте!!!

125

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев заложи мира в България и на Балканите срещу втория си мандат!

124

Анонимен

преди 2 години

Радев нарече ръководството на ДПС - върхушка. Ние пък наричаме Радев - зелен чорап, донесен от Нинова в президентството - злобен и неблагодарен кариерист!

123

Анонимен

преди 2 години

До само да вметнаАми метай, вметай кат си заалуан! Президента ви рАДЕВ влезе в конфликт с Кадараъ и последния му обеща ПУБЛИЧНО, че ще направи всичко възможно да не стане президент! *** ли си? Сляп ли си? Лично, не в завера с ГЕРБ! При това за разлка когато преди 5 години подкрепи ДИРЕКТНО, НАПРАВО, В ПРАВ текст вашия президент. Сега загатва! Вашият президент преди 5 години бе избран с гласовете на ДПС! Тогава лошо ли е, че му "поемете"пълната подкрепа с бусовете? Пеевски нямаше ли го тогава?А?

122

само да вметна

преди 2 години

Да и на мен ми направи впечатление това! Оплюват се тук Президента ни Радев! И не прочетох едно мнение "въпрос" защо ДПС играе с ГЕРБ?! И защо беше тази игра на ДПС да "агитира" изселниците ни в Турция,да гласуват за ГЕР и Герджиков "избраника"на ГЕРБ?! Ами оказва се,че ГЕРБ и ДПС са играли задкулисно с някакви сметки,за бъдещо "управление" след тези 3 ти избори!-:(( Тоест,др Борисов пак ИСКАШЕ ВЛАСТТА!!!Ами няма да я има повече! Аз ще гласувам за Радев! Разбирате вече защо!-:)Достоен българин!!

121

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Жалко за Герджика,включи се в края на айдуците от гроб !....Такъв не трябва да е ректор,подкрепен от мутри и олигарси !

120

П.К. инк.

преди 2 години

А вие, ***, изобщо липсвахте. ДА БЪДЕ ТАКА И ЗАНАПРЕД, ЩЕ Е МНОГО ДОБРЕ.

119

Цветан

преди 2 години

Права си вицебиволице,вие винаги сте прави.На обяд отидох да пазарувам в супермаркет на веригата СВА,вътре студ, продавачките екипирани е якетата си,шапки овесили нос всичките и като ги попитах ,защо са навлечени така,отговориха ми,че шефовете им спестявали ток.Страхорна промяна.Каквото искахте си го получихте всички вие безмозъчни

118

Гроби Таласомо

преди 2 години

Вицекравата па измуче;))) Верно е, Гержикят, нема ви донесе "промяна", тъй като той е символ на обратната сила, консервативната, не революционната. Защото зависи какво се разбира под "промяна". Промяната може да бъде, както с положителен, така и с отрицателен знак и после, каква е мислехме, каква стана. Промяна, не може да се прави от кой да е, когато и да е.

117

БГ идиот

преди 2 години

Не знам дали знаете историята за Крим.В СССР е към Русия, но Брежнев , понеже жена му е украинка , го прехвърля към Украйна , защото си мисли че СССР ще е вечна и социализма ще победи. Но за нещастие или не , СССР се разпадна и всяка държава си получи териториите си по време на СССР. То подарената баница не се връща.Същата некадърност на властимащите руснаци , като историята с Аляска. Кой крив , кой прав , всеки да прецени. На Русия приятели не им останаха. Иначе руснаците,рускините са готини

116

Krom

преди 2 години

До Анонимен 118 - ох, милия! За разлика от теб, все още разглобявам и сглобявам АК с вързани очи за норматив. И все още съм в норматива за набирания, коремни и помпички нищо дето съм над 50-те. И няма защо да гледам Google Earth. Нито една цивилизована държава не признава на твоя любимец Джуджин анексирането. Безсрамно и унизително е впиването на Путин като пиявица във властта, с което върна руския народ в Средновековието. А ти уважаеми, ако пукне пушка, със сигурност си оцветил гащите.

115

Траян

преди 2 години

До До 102 Прав си.....Но Кирчо трябва да ги върне наистина а не на думи, както и неговите хора назначени от него с огромни заплати......

114

Анонимен

преди 2 години

До Krom.....Я не се напъвай толкова, да не ти се отвори sphinkter ani и нацапаш терена! Провери в Google Earth на кого е Крим! С бързия си решителен ход Путин затръшна вратата на говедарите, които укрите бяха поканили в Севастопол! Такъв шамар онези не бяха яли от Виетнам! Разбирам ги, срамно, болезнено, унизително! Но ние всички избегнахме Третата! Опитът за сценария с Кърджалийско вече го видяхме кристално ясно на изборите! Но няма да мине, нищо, че Русия този път няма да помогне!

113

Анонимен

преди 2 години

До Виждаме,помним!.....Но не видя и не запомни как преди да подпечатат съ следа от кубинка тлъстия хипопотамски дирник, ТОЙ крадеше с чували, прахосваше за милиони, саботираше икономиката ни за милиарди, плянкаше каквото му дойде на простата хлевоуста уста, гавреше се даже със своите, хвалеше се с повод и без повод! Обединителят на България - обедини ни в омраза към него! Много хубаво стана и това не е хаос, а опит да се подреди държавата ни! Дано успеят, защото калинки могат да се появят и сега

112

Krom

преди 2 години

До Анонимен 113 - да не ти падне изкуственото чене от вълнение? Леко с плюенето. И да, Крим е украински. А твоя кумир застана зад "правото" на по силния да анексира територия от по слабия. Интересно, както се е заиграл с национализма на гол г.ъ.з какво би казал ако утре на Ердоган му се привиди Кърджалийска република която "спонтанно" поиска да се присъедини към Турция? Я ни продай едни краставици на темата?

111

Анонимен

преди 2 години

Шайката национални предатели протяга ръце към властта начело с Фигуранта. Все още има шанс да ги спрем на втория тур!

110

Нещастен Българин

преди 2 години

Тя Промяната е хубаво нещо , когато е към добро. Аз не виждам нищо хубаво да се е случило откакто Радев управлява държавата с неговите хора. Смес от бивши номенклатурчици ченгета като Берия , сложи за лице двама по млади учили в чужбина, уж канадци , а от 15г. са в БГ. Скара се вече с Турция , Украйна. *** за зеле не става

109

Анонимен

преди 2 години

Не свършиха ли парите от чекмеджето? Боко и Боколуци, времето ви изтече, кукувичката ще се покаже от часовника в неделя вечер! Палачи дете, башата ти е невинен!Колкото до дебата, ректорът се поизложи с отношението си към Русия и твърдението, че Крим е украински, че ние като членове на ЕС и НАТО трябва да слушкаме, нека си правят бази! Както и с опита си да продава краставици на краставичаря за цената на втората партида F-16-ки!