48

Анонимен

преди 2 години

ДИШАЙТЕ ДЪЛБОКО...ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЩЕ НЕ Е ГЛАСУВАНО И ВЕЧЕ ТЕГЛИ НОВ ЗАЕМ ОТ 12 МЛРД.ЛЕВА...

47

Анонимен

преди 2 години

Леко леко да не получите инфаркт гербери )

46

Анонимен

преди 2 години

За какво ни е вице-президент? Някой може ли да ми обясни.В ЕС май само ние сме така.

45

Анонимен

преди 2 години

Синът ми е студент по "Международни отношения" в СУ, и казва, че с колегите от неговата специалност масово гласуват за Радев, понеже изобщо не са доволни от управлението на Герджиков в университета. Хигиената е под критика в аудиториите и тоалетните...

44

Анонимен

преди 2 години

До 1234 "Професорът изтегли късата клечка. Не успя да се дистанцира от мафиотската ГЕРБ и етническата ДПС и това му изяде главата!" Няма нужда да се дистанцира от ГЕРБ. ГЕРБ представлява немалка част от българското общество. Само в диктатурите политическото представителство на немалка част от обществото е просто смазана и игнорирана. Разбира се, това покзава, че Радев е на практика диктатор. Това беше и тактиката му за узурпиране на властта: чрез провопоставяне към мачкане на част от обществото

43

Анонимен

преди 2 години

Това е хипноза с думи на най ниско ниво за аборигени

42

Анонимен

преди 2 години

Е, за смета на това пък при ПП я има ненужни количества.

41

Промяната на Радев

преди 2 години

Вместо УСЕЩАНЕ за корупция вече имаме отсъдена от конституционния съд КОРУПЦИЯ НА НАЙ- ВИСОКО НИВО. Един Кирил Петков потъпква закона за да се облагодетелства с власт и пари , да назначи свои приятели и роднини на ръководни постове под благия поглед на корумпирания си Радев и двамата не получават никакво възмездие. - Ето това е КОРУПЦИЯ.

40

Бъдещето

преди 2 години

Вече открито се говори за авторитарния режим, който Радев мисли да налага. Част от коментриащите експерти разбира се го правят чисто "академично", т.е. разсъждават колко лошо на теория е това, а истината е, че първите резултати от него вече са налице със страна тресяща се от кризи и разцепления и смазана държавност. И ще става все по-зле. МНОГО по-зле.

39

Венедиков

преди 2 години

Летните протести и китеците дето се ядоха - БИЛИ НАПРАЗНИ! В ОМАГЬОСАН КРЪГ СИ СЕ ВЪРТИМ.

38

Анонимен

преди 2 години

СЪЩАТА КАТО ДРУГАРКАТА НИНОВА...И КАКВО КАТО ГОВОРИШ ЗА ПРОМЯНА(ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГОВОРИШ,НЕ ПРАВИШ)И КОРНЕЛИЯ КАТО ТАЗИ ВСЕ ГОВОРИ ЗА ПРОМЯНА ЗА ПОЛИТИКИ И НАКРАЯ ПАК ОПИРА ДО БЮДЖЕТ(ПАРИТЕ)...ТУК ВЕЧЕ СМЕ БЕЗПОМОЩНИ,ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ПОЛИТИЦИ,КОИТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА И НАЕМА,ДА ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ...

37

Анонимен

преди 2 години

Лъжат ни и ни хипнотизират с това Промяната

36

1234

преди 2 години

Професорът изтегли късата клечка. Не успя да се дистанцира от мафиотската ГЕРБ и етническата ДПС и това му изяде главата!

35

Анонимен

преди 2 години

А при Радев липсваше думата истина.

34

Край

преди 2 години

Интересно - да имаш министър с двойно гражданство в нарушение на Конституцията - проблем за тия няма.Да гласуваш с двойно гражданство по написаните от тях закони - проблем било.Ми да ви е честита промяната с Йотова начело.

33

С вас съм

преди 2 години

Така ли Илианче а думата почтеност ? Ще си играем на думи ли , народа за бавноразвиващ ли го вземате

32

от село

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 - Веселине излезни малко да те брулне вятъра ,че много ти е прегрял реотана ,майка България е за всички родени ,израсли плащащи си данъците отгледали деца и внуци в родината си .Народен съд като от 1945 година от пъдари и злобари като теб може да ни донесе само номер 6 .

31

АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ

преди 2 години

ПРОМЯНА...ЕТО КАЗАХ Я ДУМАТА ПРОМЯНА!СЕГА ДОВОЛНА ЛИ СИ?ТОВА ЧЕ РАДЕВ ПОВТАРЯ КАТО ПАПАГАЛ ДУМАТА ПРОМЯНА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ Я ПРАВИ!!!

30

Вихър

преди 2 години

Отиди да се променяш, като Мая Галева извън президенството от понеделник!!!

29

Анонимен

преди 2 години

ЯНУАРИ МЕСЕЦ КАТО ДОЙДАТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК И ПАРНО ЩЕ Я ВИДИМ ПРОМЯНАТА КАТО ИЗЛЯЗАТ ХИЛЯДИ НА ПРОТЕСТ С КАМЪНИ И ПРЪТОВЕ...ОЩЕ ОТ СЕГА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ ПРЕДУПРЕДИ ЗА ДВОЙНО ДОРИ ТРОЙНО ПО-ВИСОКИ СМЕТКИ!