108

4

преди 2 години

България има президент от пет години - и още пет!По-добър избор от този не може да има!Всичко друго е кухо и антибългарско,чужди слуги ,подмазваци и крадци ,които трябва да си платят за това!Този път истинска демокрация , а не мутри !

107

Бунгур

преди 2 години

А бе Йотова..., ти хем го предупреди Радев дори и да не си помисли да е против партия БСП,която го издигна за Президент. А,то какво стана? Заби ви нож в гърба,но ти гледаш да си спасиш кожата покрай него.Стига ви толкова. Не ни се слушат изтъркани клишета още 5 години.

106

Виждаме,помним!

преди 2 години

Никаква промяна не е започвала ,само хаос,безредици,лъжи,внушения ,нарушения и анархия и разруха ! И над всички терор на българските от Сталин и Берия ! Никога досега ,,недоносчето" не е носило добро за България.И главният им бог Т.Живков го призна . Ще поживеем ,ще доживеем Не е въпрос на харесване а на оценяване на стореното! Тези с промяната носят само золуми ,а половината им ,,будители" останаха зад борда,като начало!

105

подмяната радев

преди 2 години

АКО ТАЯ "ДРУГАРКА" ИМА ПРЕДВИД" ПОДМЯНАТА НА КИРЧО И КОКОРЧО" С КОЯТО РАДЕВ СЪСИПА СОБСТВЕНАТА И ПАРТИЯ, ДА - ПРИ ГЕРДЖИКОВ НЯМАШЕ ПОДМЯНА! ВСИЧКИ СРЕЩУ РАДЕВ В НЕДЕЛЯ, АКО ИСКАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ, А НЕ ВОЕННА ХУНТА! ЧОВЕК, КОЙТО НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА С КИРЕТО И СЕ ПРАВИ НА " ОЩИПАН" И ДО СЕГА НЕ ЗАСЛУЖАВА НИТО ДОВЕРИЕ НИТО УВАЖЕНИЕ!

104

Анонимен

преди 2 години

Промяната е вече факт. С огромна скорост се връщаме към 90те години.

103

До 102

преди 2 години

Кирчо подметна, че ще си плати глобата, като че ставаше дума че не си е дупчил билетче в градския транспрот, когато го питаха за нарушаването на Конституцията и Избория закон.

102

До 103

преди 2 години

Вие ли бе ,смешнико ,които три пъти фалирахте България и последните Виденов и Гечев я оставиха на нула ,фалирали 16 банки , празни хамбари и само 300милиона в хазната и световен рекорд по инфлация ?Защо не ги вкарахте в затвора ,каква опустушена България оставиха. Може ли въобще да се сравнява с тази на Бойко? 7месеца ровите и нищо,само лъжливи внушения без грам факти и доказателства ! Краят ви пак ще е същият за четвърти път!Не сме слепи,не сме глухи помним,виждаме и сравняваме !

101

Анонимен

преди 2 години

Нарушаването на Конституцията ли е промяната или пликовете на Пламен Узунов? А може би високата инфлация и галопиращите цени, безработицата, навсякъде кризи. А не мерси, ще гласувам за професора.

100

Анонимен

преди 2 години

Ако Радев е промяната - не, благодаря.

99

Преди ден

преди 2 години

съдът осъдил човек на 10 000 лв. глоба и една година затвор за нарушаване на КАРАНТИНА- Питам на колко ли ще бъде осъден Кирчо Лъжеца и Радев Наглеца за нарушаване на КОНСТИТУЦИЯТА.

98

?!?

преди 2 години

При теб липсваше политическата хигиена и сутринта понамирисваше на популизъм и лъжи.

97

Анонимен

преди 2 години

Най-добре ще е, Герджиков да гласува за Радев. Няма да сбърка!

96

Съдът определя

преди 2 години

има ли престъпление или не. Единствените определени на най висока инстанция в Конституционния съд като нарушили Конституцията/закона за да се облагодетелстват с власт и пари са Радев и Кирил Петков.

95

До Марчето 79

преди 2 години

Преди 5 години когато Радев бе подкрепен официално от ДПС и имаше техните гласове не беше марионетка и нямах те проблем. Нямаше митинги, лозунги, ноти на ниво външни министерства. Хайде малко са отрезнеете. Радев ще ви е новият президент, но много моля спрете да пишете от името на целият народ. Чакам да видя как ще ми подобри животът новата промяна. За сега съм назад, конкретно, че спирам да отоплявам целият си апартамент, вече не мога да си го позволя.

94

8

преди 2 години

а пък др.Йотова трето поколение комунистка под промяна разбира само комунистите да са на власт в хилядолетен райх, я марш на село...

93

Анонимен

преди 2 години

До най-УбавотУКато не познаваш Конституцията и останалие нормативни актове в България просто замълчи! Няма нищо нарушено. Просто на някой нещо не му харесва. Дори "ин хаус" е европейска практика и си е съвсем законна. Ама 80% от българите се знете какви сте и ще ви пускат партенки.

92

Анонимен

преди 2 години

Тя тази дума не се оказа магия!От нея спечелиха президентската двойка и неговата партия.Повечето, които я ползваха, или не влязоха в парламента или подадоха оставки. Най-спечелиха тези, които се правеха на умрели, от поговорката "Болен здрав носи". Другарката Йотова е от същите лисици,за сметка на нейната любима партия.Промяната се оказа по-заразна от КОВИД, взе доста свидни жертви..

91

АВЕ ,..

преди 2 години

,.. Радев е истински генерал и Президент , какъв е вожда на герб , вечният ''победител'' , главатаря на ШАЙКАТА , ... сега !?

90

Сан Чопанса

преди 2 години

А при Радев липсваше каквото и да е, защото толкова малко интелект не може да роди нищо съществено. Затова и Герджиков ще остане неразбираем за масата народ, тъй като говори по всякакви теми, докато *** най-много да вдигне юмрук и да измучи.

89

Даа!

преди 2 години

Промяната започна от ген. Радев , ако някой още се чуди ,...от къде !