250

Смехурко

преди 6 месеца

На мен лично ми липсва много патицатa по пекински, по-известна в гербаво-пожарникарските среди като г-жа ***. Кой би забравил жената, която твърдеше, че Пекин е столица на Виетнам. Какви кадри загубихме само... ами какво ще правим без еднокнижния.. ужас.

249

П.К. инк.

преди 6 месеца

Тази от тренд има много здраве от арменския поп. Никакъв "протестен" вот, никаква "консолидация"няма. НАРОДА БЪЛГАРСКИ, с тези 25 процента изборна "активност", просто НАКАЗАХА всички партийки и партии и още на другия ден завалявки оставки на всички "лидери". И кои "гласуваха и избраха" маститите нови "спасители" на България? Това са наивните и неосведомени достатъчно българи, както и чакащите на гьоме нещо да спечелят от карашмълъка. Ще дочакаме новите порции вмирисани домати и яйца.

248

Най забавното

преди 6 месеца

е че с машинния вот откраднаха от Мая, от Ицко, от Корнела, от Слафчо гласове за да изкарат ПП първи, защото знаят че те ще си траят, обаче не посмяха да барнат от ГЕРБ че знаят че тези само ги чакат на гюме, да ги плеснат през ръчичките. А на Радев му набутаха от процентите на всички дребни пинчери кандидат президенти, защото са слабички и няма да му направят нищо. Боко много им обърка схемата с ония машини дето още не сме ги разбрали за какво са били.

247

Анонимен

преди 6 месеца

Царя щеше да ви оправи за 800 дни докара пазванти от Англия Сега ДС докара тия от Канада тия за 100 дни ще ви оправят балъци

246

ПИ

преди 6 месеца

Боко се пука сега, а Радев като спечели пак ония направо ще припадне хахахах

245

Анонимен

преди 6 месеца

259 не Рашков, а аз ще те репресирам. Ако те набарам заминаваш в машината за мелене на клони после в чувал и директно на физкултурника цвъцвъ да каже шест пъти не.

244

Сърби ма Цветката

преди 6 месеца

Липсва ли ви Барни Ръбъл?

243

Цветка Карацачева

преди 6 месеца

Липсват ли ви Фидосова, Караянчева, Цачева и Дариткова ?

242

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко се опита да се умилква на Тръмп като закупи Ф-16, САЩ взеха парите и му бутнаха столчето. От пожарникар и селска мyтра - толкоз.

241

Анонимен

преди 6 месеца

250 нека продължава. Няма вече кой да дава 2 молиона от еврофондовете на митко пайнера. Ще умреш гладен.

240

Анонимен

преди 6 месеца

Деде пенсионерче, а защо мислиш че на Киро му пука за тебе? Ти си просто месо, което е в тежест на икономическия му баланс. За това трябва да имаш 2 дози и на всеки 3 месеца по още 1, докато тялото ти сдаде багажа. Ти си пенсионер и беше важно да те излъже да гласуваш за него. Сега си никой и той ще ти го покаже много скоро. Запомни го деде. Казвам ти го с уважение, защото също имам родители пенсионери и знам какво ги чака заради тия излъскани финансистчета.

239

Анонимен

преди 6 месеца

Тези ще свършат преждевременно

238

Анонимен

преди 6 месеца

Тошко африкански се съди с тея пазванти той съобщава за Канадското гражданство тия могат да се коалират само с бкп_бсп и да българия възраждане другите са контра с тея мошеници

237

Анонимен

преди 6 месеца

248 Аз искам БСП и не само. Всичко различно от бойко и дпс и бившите му бушони е добър вариант в случая. Ставай и се махай

236

Дано по скоро

преди 6 месеца

Направят правителство , че държавната администрация все още мачка малкия и среден бизнес !!! И в деня на изборите , и като цяло до днес .... проверки след проверки !!!

235

Анонимен

преди 6 месеца

Асен има нов сутиен

234

Анонимен

преди 6 месеца

Попфолка продъжава! Да живее цар Радо Шишарката и царство Чалгария!

233

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам вече почвам да се замислям за "почтеността"на тия младежи,имам впредвид кой и защо наднича зад рамената им-Даниел Лорер

232

Ето ви промяната

преди 6 месеца

Гласуваш за ПП. Получаваш БСП. Хаха...

231

Анонимен

преди 6 месеца

Тези изглеждат като клошари с балтон