232

Смехурко

преди 2 години

На мен лично ми липсва много патицатa по пекински, по-известна в гербаво-пожарникарските среди като г-жа ***. Кой би забравил жената, която твърдеше, че Пекин е столица на Виетнам. Какви кадри загубихме само... ами какво ще правим без еднокнижния.. ужас.

231

П.К. инк.

преди 2 години

Тази от тренд има много здраве от арменския поп. Никакъв "протестен" вот, никаква "консолидация"няма. НАРОДА БЪЛГАРСКИ, с тези 25 процента изборна "активност", просто НАКАЗАХА всички партийки и партии и още на другия ден завалявки оставки на всички "лидери". И кои "гласуваха и избраха" маститите нови "спасители" на България? Това са наивните и неосведомени достатъчно българи, както и чакащите на гьоме нещо да спечелят от карашмълъка. Ще дочакаме новите порции *** домати и яйца.

230

Най забавното

преди 2 години

е че с машинния вот откраднаха от Мая, от Ицко, от Корнела, от Слафчо гласове за да изкарат ПП първи, защото знаят че те ще си траят, обаче не посмяха да барнат от ГЕРБ че знаят че тези само ги чакат на гюме, да ги плеснат през ръчичките. А на Радев му набутаха от процентите на всички дребни пинчери кандидат президенти, защото са слабички и няма да му направят нищо. Боко много им обърка схемата с ония машини дето още не сме ги разбрали за какво са били.

229

Анонимен

преди 2 години

Царя щеше да ви оправи за 800 дни докара пазванти от Англия Сега ДС докара тия от Канада тия за 100 дни ще ви оправят балъци

228

ПИ

преди 2 години

Боко се пука сега, а Радев като спечели пак ония направо ще припадне хахахах

227

Анонимен

преди 2 години

259 не Рашков, а аз ще те репресирам. Ако те набарам заминаваш в машината за мелене на клони после в чувал и директно на физкултурника цвъцвъ да каже шест пъти не.

226

Сърби ма Цветката

преди 2 години

Липсва ли ви Барни Ръбъл?

225

Цветка Карацачева

преди 2 години

Липсват ли ви Фидосова, Караянчева, Цачева и Дариткова ?

224

Анонимен

преди 2 години

Бойко се опита да се умилква на Тръмп като закупи Ф-16, САЩ взеха парите и му бутнаха столчето. От пожарникар и селска мyтра - толкоз.

223

Анонимен

преди 2 години

250 нека продължава. Няма вече кой да дава 2 молиона от еврофондовете на митко пайнера. Ще умреш гладен.

222

Анонимен

преди 2 години

Деде пенсионерче, а защо мислиш че на Киро му пука за тебе? Ти си просто месо, което е в тежест на икономическия му баланс. За това трябва да имаш 2 дози и на всеки 3 месеца по още 1, докато тялото ти сдаде багажа. Ти си пенсионер и беше важно да те излъже да гласуваш за него. Сега си никой и той ще ти го покаже много скоро. Запомни го деде. Казвам ти го с уважение, защото също имам родители пенсионери и знам какво ги чака заради тия излъскани финансистчета.

221

Анонимен

преди 2 години

Тези ще свършат преждевременно

220

Анонимен

преди 2 години

Тошко африкански се съди с тея пазванти той съобщава за Канадското гражданство тия могат да се коалират само с бкп_бсп и да българия възраждане другите са контра с тея мошеници

219

Анонимен

преди 2 години

248 Аз искам БСП и не само. Всичко различно от бойко и дпс и бившите му бушони е добър вариант в случая. Ставай и се махай

218

Дано по скоро

преди 2 години

Направят правителство , че държавната администрация все още мачка малкия и среден бизнес !!! И в деня на изборите , и като цяло до днес .... проверки след проверки !!!

217

Анонимен

преди 2 години

Асен има нов сутиен

216

Анонимен

преди 2 години

Попфолка продъжава! Да живее цар Радо Шишарката и царство Чалгария!

215

Анонимен

преди 2 години

Не знам вече почвам да се замислям за "почтеността"на тия младежи,имам впредвид кой и защо наднича зад рамената им-Даниел Лорер

214

Анонимен

преди 2 години

Тези изглеждат като клошари с балтон

213

ХХ век

преди 2 години

ДС агентите на Фигуранта, с парите на Черепа, Прокопчо и & създадоха протестите и протестните партии. Всичко с цел съсипване на държавността, създаване на нео-либерална партия и избори които да направят въпросната партия /ПППП/ управляваща. Като резултат се очаква: 1. Преизбиране на Радев. 2. Признаване претенциите на РСМ и вкарването и в ЕС. 3. Приемане на Ист. конвенция = пол "Х"+ бракове и осиновяване на деца + тетор над нормалните. 3. Американски бази и поставянето ни на 1 линия при война.