192

Лошо Радев

преди 2 години

Вчера и Райфазен напусна България.

191

Анонимен

преди 2 години

Тези ще ни ошушкат и предадат историята за нула време и после ще си бият камшиците, я в Канадата, я САЩ, я Великобритания.

190

Dinosaurus

преди 2 години

Евелинче, хора, които гласуват (или не0 според това с коя част на тялото нагоре са се събудили сутринта, това заслужават. Не по-малко виновни са тези, дето ходят за гъби, обаче мастафа го плащаме данъкоплатците. И хищо не са обединили тези двамата зеленчуци, те са разработка на Радев и ДС. Гласоподавателите кучета ги яли, ние сме само масовка на манипулираните непрозрачни избори

189

Анонимен

преди 2 години

Ицо Хазарта ще ни управлява - ха ха ха!

188

Анонимен

преди 2 години

Появява се нещо ново с добър маркетинг (даже в една игра ми излезе реклама на ПП...) и хората гласуват масово за тях. А те са същите като Демократична България.

187

Харе Кришна

преди 2 години

189 ако ти харесват тия двамцата нещо явно си падаш по индийски сериали! Лъскавки, в стил обучени в Англия, но с лъскаво ламяно костюмче, разгърдената риза и тениската отдолу и маниер на говорене все едно ще запее индийско. Липсват само танзьорките със сарита и 10 мин повтаряне на една и съща реплика. Погледа вече Асен го е докарал. Вторичен и немигащ, точно като в индийска сапунка. А и шалчето му едно такова.

186

Обикновен пияница

преди 2 години

Бил съм на почивка в казанджийницата край село - комшията три деня вари ракия. Сичко на сичко почивката ми излезе 6 кила домати -и 3 глави кромид лук за салатата, солта беше бонус от казана. Не знам само дали накрая нещо му остана за прибиране в избата.

185

Анонимен

преди 2 години

Гробарският тролски квич е неописуем. Хахаха. Още малко и започвате да тънете в забрава. Страх ви е. Бай Ставри ви чака.

184

Ужаса предстои

преди 2 години

3,5 милиарда заеми направи Радевото правителство за 4 месеца

183

Кънчо

преди 2 години

До Фалшиви избори става още по-съмнително като се сетя как искаха непременно висока активност. И ако наистина имаше висока активно щеше да спечели на първи тур..А за ПП какво да говорим...моля някой, ако знае, да каже кои др лица от ПП знае без киро, асен, хазарта и спецов... че това прилича на ЕТ Киро и Асен

182

Какво

преди 2 години

Обединение Ви гони , като близо 70 процента не са гласували ?

181

стар комунист

преди 2 години

България никога не е имала такива нахилени и,диоти за управляващи! Тежко и горко й! Вижда се с просто око девалвацията на държавността тук ,защото България не се управлява от родолюбци а от продажни ,алчни и купени от колонизаторите ни корумпета ,незнаещи за какво са във властта! Следващите поредни фалшифицирани избори за президент ще бъдат пълен резил,но те ще доведат поредния агент на власт!

180

Диоген

преди 2 години

Нали разбирате какво я очаква партия, пък била тя общ събирателен протест,ако се провали? Че ще е унищожила накуп всички,които имаха собствена идентичност! Стискайте палци да не се окажат второ ИТН.

179

Анонимен

преди 2 години

Радев каза че ще направи всичко възможно да влезем в Еврозоната, а в същото време чуждия капитал бяга от България. Вчера Райфазен напусна

178

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли как с пренабитите Венецуелски машини тея измамници силно препоръчани от ДС агентите спечелиха първо място а балъци ония на Битака и на Магурата пасти да ядът пред *** и Кокорчо

177

до Дако от Сокако

преди 2 години

191 Не отиде при Волен,щото взимаше ,ама и даваше ,А перхидроленият пудел -само за него.Та затова-половин процент.

176

Анонимен

преди 2 години

Нагло фалшифициране на изборите !!!!Защо единствени гласуваме с машини ?? ОТВРАТИТЕЛНА кражба ,организирана от *** ,изменници ,Олигарси и ДС.РАДЕВ е поставено либе, сценаристите не са в България.

175

анонимен

преди 2 години

Голям майтап.Тук червени *** се радват,че България ще има правителство назначено от Козяк(САЩ)

174

Напред към комунизма

преди 2 години

Едно време Станишев и Данаилов караха трамвая, сега тия карат автобуса на промяната.

173

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Петков знае английски и прилича на Джон Траволта, а не като Бойко да ни срами. Бойко не знае английски и тyмбака му само расте. Само по крайните квартали и ромските мaхали гласуват за Бойко.