252

Анонимен

преди 2 години

219Не е напуснала Райфаизенбанк ми..зернико, купена е от ОББ, ще бъдат една банка, нещо като герп+дпс, да ме разбереш правилно

251

Анонимен

преди 2 години

герберу..нгелите цъкат минуси на Радев, ами то само това им остана....а и русите остриета на баце , да не започваме а вицовете за блондинките

250

Анонимен

преди 2 години

До 284По-добре млад човек, какво като е Ицо Хазарта, все по- добре от м..афиота бок.о ти..квуня

249

Анонимен

преди 2 години

Почва пропадането и Ицо хазарта ще ви оправят вас българите!!!

248

Анонимен

преди 2 години

до 281 ! Я пак си развий мисловната "дейност" и пак заповядай тук а?!-:))))

247

помнещ

преди 2 години

Българино! За всеки нормален българин е ясно,че българина наистина иска Промяна вече! -:) Тези млади българи,ги оплюват само избирателите на ГЕРБ!-:) А аз лично им се възхищавам! Млади и образовани българи,дръзнали да поискат и взели властта,на бившето борче и мутра член на ЦК на БКП другарят Борисов!-:)) Аз лично им се кефя на "дързостта" и куража! Подкрепих ги и пак ще гласувам за тях в бъдеще!-:)))

246

Анонимен

преди 2 години

"Тази вълна, която ПП успя да вдигне, се наблюдава в последната седмица. И не малък процент от хората решават да гласуват в последната седмици, дори в деня на изборите, обясни Славкова." Ц. Това става, ако има някакъв дебат,нещо което да ги убеди. В тази кампания такъв отсъстваше. Причината за "неочаквания резултат" е в машинните манипулации. Затова през целия ден се влачиха на 3-4 % след ГЕРБ и изведнъж ги прескочиха. Не е случайно, че на президентските избори нямаха "изнанада".

245

Анонимен

преди 2 години

Машините на Мадуро успяха да "консолидират вълната на ПП".

244

Ето ви промяната

преди 2 години

Ще върнат БСП на власт. Която не е партия на статуквото !?

243

Ще обедини ли хората

преди 2 години

около обслужване цената,която Радев иска да платим за преизбирането му за втори мандат?Цена,която включва загърбване мнението на българите за ветото на РСМ-според РСМ там има 1500 българи и заради тях Радев иска пренебрегване желанието на близо 7 млн;цена която включва всичко около Истанбулската конвенция- приемане,хомобракове и т.н.;цена,която включва и 50-те атомни бомби от Инджирлик, които Гърция и Румъния не искат,да дойдат у нас;цена която иска пълно клякане пред чужди интереси?

242

Анонимен

преди 2 години

явно да прецакаш ортаците вече се нарича обединеие около чорапа.

241

a

преди 2 години

Някой от гласуващите за ПП загледа ли се в листите им? Млади, образовани хора, пропсерирали навън или в България. Това за съжаление е само корубата. 80% от тях са синчета/дъщерички на хората, които реално ограбиха държавата - ДС, хората с куфарчетата, мутри с бели якички и т.н. Събудете се!!!!! Едни и същи хора ще продължават да ни крадат само че сега чрез децата си....

240

Кеф

преди 2 години

Герберастията недоволна...

239

Епа той Кирчо

преди 2 години

като го питаха защо съставя правителство преди изборите в прав текст си каза, че имал СКРИТИ ГЛАСОВЕ. Кой е слушал да е разбрал.

238

ИТН

преди 2 години

Баце на бел кон, хахахахаахх

237

Сатир

преди 2 години

Та някъде следобеда в неделно време българския народ изведнъж припозна Кирчо, Кокорчо и Радевчо и хукна да гласува. Чудо, чудо пречудесно, вервайте му ще е по лесно.

236

Анонимен

преди 2 години

Кой ли ще външен министър в правителството на Кирил Петков?Гледам братята македонци усилено спрягат една доста спорна личност!Явно нещата(парите)които ще бъдат "усвоявани"са твърде много щом се налага............................................?

235

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ!

преди 2 години

ПРИСТАНИЩАТА НА КОНСТАНЦА И БУРГАС---СТАВАТ ВОЕННИ БАЗИ НА НАТО И САЩ!А , У НАС РАДЕВ ЗАКРИ ПОЧТИ , ВСИЧКИ ПАРТИИ НА ПРОТЕСТА...С ПППП-ЛИЧНАТА СИ ПАРТИЯ!

234

ДЕБАТИ ЕБАТИ

преди 2 години

Атанас да не се покрие преди дебата?

233

Анонимен

преди 2 години

Липсва ми цвъцвъ заради който всички ние ще плащаме по сума ти дела в Страсбург. Липсва ми Москов с ваксините от Турция и пръстовите отпечатъци в болниците, защото всики са престъпници до доказване на противното. Липсва ми Валери като министър на демографията и още колко палячовци ми липсват обесени