212

Анонимен

преди 2 години

239 не бе пич, просто не понасям твоят ментор Антоанета Христова

211

Анонимен

преди 2 години

230 първо, защото не е завършил никакъв Харвард. Дипломата му е Интернет менте и това го знаят всички. 2. Защото никога човек, който нарушава основния закон не може да е законен гарант, никога! 3. Защото няма срам, дори когато са го хванали на кюп. А това е белег за висша наглост и аругантност. Нагледахме се на такива. Не, благодаря!

210

Пенсионер

преди 2 години

До 233Защото не съм толкоз залюхан да си мисля че инфлацията я прави Радев и служебното правителство. Това са световни процеси над които ние нямаме контрол.

209

Анонимен

преди 2 години

Германия се опита да превърне България в своя колония чрез корумпираното ГЕРБ (Вебер ля крокодилски сълзи като свалиха ББ) , но САЩ се намесиха и показаха кой е шефа.

208

Анонимен

преди 2 години

А бе как си купиха автобус тия тирикати че и обиколка на България правят и се рекламират като най добрите продавачи на въздуха

207

до 235

преди 2 години

Пич ти си готов за МЕТА вселената!

206

анонимен

преди 2 години

Киро и Очко ще направят правителство и ше управляват с Радев известно време.След това бройте колко куфарчета с кинти отиват за Канада.

205

Факт

преди 2 години

Бойко тиквата няма акъл колкото бай Тошо, иначе оня нямаше да го вземе за пазвантин.

204

Анонимен

преди 2 години

232 машините не лъжат, лъже твоя мишо константинов и разноте политически "антрополози"

203

Видял съм и 2 и 200

преди 2 години

но не съм се подигравал на външността на хората.Не го правете, защото съдбата може да ви изненада жестоко!Вас и най-близките ви хора...

202

Анонимен

преди 2 години

223 защо не сметнеш като Киро ти даде120 лв, колко ти взе от тях под формата на увеличени сметки за ток и парно. А и стоките скочиха от 30% до 100% за някои стоки от основната кошница. Да не излезе, че ти дали 120, а ти взели 240! Че тогава не интереса ще ти клати феса, а ти ще си изклатен в поза партер!

201

Социологията

преди 2 години

не се е провалила - тя от къде да знае как ще гласуват машините. Пита хората, а машините ги разбират само машинистите.

200

Анонимен

преди 2 години

Борисов беше немски човек, Америка се намеси и изгони Борисов. Вместо да мрънкате оставете да видим какво ще направи Кирчо, Харвард е завършил все пак, а не пожарникарникa.

199

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим опорките. Първо да тролим за външен вид. Второ да сравняваме с фашисти и крайни либерали колкото и да е очевадно и малоумно троленето ни. Трето изборите били такива и онакива(тук се пишат всякакви версии) Надник от шкафчето и през прозореца на джипката.

198

Анонимен

преди 2 години

214 ей това е въпроса. Кой нов и честен има милиони че да се рекламира 3 месеца по всички медии без прекъсване. Даже и в игрите да излиза банер с тяхна реклама. Някой от вас има ли идея колко струва такова време? За 3 мин интервю е минимум 30 хил лв и то ако не е в елитно предаване. Някои реклами стигат до 200 хил на минута. Осъзнавате ли какви пари са излети в тия? Да не мислите, че някой е излял милиони за да ви спасява балканските д-та? Ха, наивници!

197

Да се знае

преди 2 години

За един месец Радев, Киро и Асен ще загробят България

196

Анонимен

преди 2 години

Кирчо е казал, че, ако му намерят по-квалифициран мошеник от Кокорчо да му го доведат.

195

Пенсионер

преди 2 години

На 4ти април гласувах за Бойко щот ми даваше по 50 кинта отгоре на пенсията, обаче сега бях за Киро и Асенчо, щот го надцакаха със 120 кинта отгоре. Сори Баце, ама интереса клати феса.

194

Калеко Алеко

преди 2 години

Така го обединиха че от предишните протестъри останаха половината, за сметка на тези които ще се влеят в редиците на кирчо и кокорчо под вдигнатия юмрук на фигуранта, който освен преЦедент е и главният инженер на новият политически и партиен проект в който скрапа от ИТН, ДБ и БСП ще се налее в кофража на ПП..ПП и ПППП споен с цимента на фигуранта ... !!!

193

Анонимен

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ИЗМАМАТА честито на печелившите балъци вчера пристигнаха днес вече са начело на върха Кокорчо и *** искат всичко до последния лев после отлитат за Сейшелите