215

До 238

преди 2 години

Аха, значи сега искат да минат рекорда !

214

Стига глупости

преди 2 години

"Ако избирателят откаже да се подпише обаче би могло отново да му се даде възможност да гласува и за парламент"? ГЕРБ стигат до пълна шизофрения за да изкопаят нялкакъв проблем с гласуването. Как така избирателят ще гласува, и ще откаже да се подпише, а комисията ще му даде да гласува пак? Той може просто да е скрил втората контролна разписка. Ако откаже да се подпише, председателят на комисията му слага отметка и край. А охраната (ако е необходимо) го извежда навън.

213

Анонимен

преди 2 години

Какви граждани сте бе Дончев - крадци сте на милиони! Всичките там сте собственици на на най малко две жилища и то придобити след като сте влезнали във властта и при това на СПЕЦИАЛНИ цени! Вие повече не трябва да идвате на власт, въпреки, че въпросите ви този път имат съдържание, което понамирисва, но този път не от ГЕРП! Възраждане - без коментар!

212

Анонимен

преди 2 години

При хартиено гласуване имаше едни 118 % избирателна активност.За община Крумовград става въпрос.Може да проверите.

211

Ало Днес

преди 2 години

Няма ли да покажете снимки на охраната на Радев и Йотова от Днешното им посещение в Бургас ??! Днес изоставате много от колегите си !!

210

Анонимен

преди 2 години

Сиела казва - не дължим обяснение за машините. Нормално е на бокича да му се привиждат нарушения - та нали той така работи, за него е нормално да се случват така нещата. Просто съди за другите по себе си и смята, че и те ще дойдат на власт с купен вот. Нарочно е направено, за да може бокича да създаде тази нова интрига, която хем да разколебае хората дали да гласуват и да му се осигури мнозинство (тези, дето зависят от герб, щат, не щат ще трявба да гласуват), и да не се говори за хемус кражбите

209

Ти да видиш

преди 2 години

Фигурантът със зелените чорапи пак изпържи Тиквун!

208

Пижо

преди 2 години

Eй каква истерия срещу машинното гласуване. Няма 500 000 невалидни бюлетини, каквито ГЕРБ изкара на местните избори - безпрецедентен случай в целия свят. Няма го вече Тотев, за да благодари на "нашите хора в секционните комисии" за невалидните бюлетини, благодарение на които бил избран за кмет по собствените му думи! Няма ги фалшифицираните протоколи, "грешките" при пребояванията (винаги в полза на ГЕРБ), няма как да смъкне на Радев 10-12%, за да има поне втори тур. СЪД И ЗАТВОР за ББ!

207

Булгуров

преди 2 години

Вервайте! Само на онзи човек вервайте. Вие си знаете - човека от тениската. Продължавайте да му вервате ама той само се прави на *** а за вас важи останалото.

206

Анонимен

преди 2 години

E? и колко избиратели така ще гласуват по два пъти? Голям шум за нищо!! Тиквени истории.

205

Анонимен

преди 2 години

На втори тур ще се гласува с бюлетини, тогава ще отида да гласувам

204

Анонимен

преди 2 години

Махнете тези скапани машини

203

Анонимен

преди 2 години

Плюйте на некадърника Радев, плюйте и псувайте, вие си го избрахте тоя ***

202

Анонимен

преди 2 години

13% няма да гласуват заради машинния вот. А с мошините ще фалшифицират вота

201

Анонимен

преди 2 години

Радев да си завре машините отзад. От сега има достатъчно доказателства за касиране на изборите, тези машини са фалшиви!

200

Ай стига бе

преди 2 години

Докога ще търпим радевските мутри да се подиграват с държавата и народа !!!

199

Анонимен

преди 2 години

Как ще викаш действащ президент на дебат, бе!? Герджиков да не се прави на интересен, а да кани дугите претенденти като него - Луна, Костадинов, Йоло Денев, Панов и другите такива, не ги знам всичките кои са, но има избор. И Радев е в надпреварата, но е действащ президент и в това е разликата, не може на кой кога му скимне да го чака за дебат!

198

Анонимен

преди 2 години

Фуражката не е отишъл на дебат, защото знае, че няма как да признае, че е нарушил Конституцията на България, но пак иска да взема по 15 бона заплата в следващите 5 години, за да се качва два пъти в годината на Шипка, да си чете глупостите.

197

Радио Ереван

преди 2 години

Попитали радио Ереван може ли да се гласува по два пъти на изборите ? Може , отговорили от радио Ереван при положение че собственика на чекмеджето плати масрафа.

196

анонимен

преди 2 години

Лесно е да вдигаш юмрук, но бягаш от дебат, защото не знаеш какво да кажеш на хората, защото си случайно попаднал в президентството!