15

Анонимен

преди 2 години

Само глупуватите ще се вържат на тия неща. От сега Боко запя песента на Тръмп, че изборната му победа е открадната и фалшифицирана.

14

Някой си

преди 2 години

10 лева да стане литър олио и бензин, 5 лева киловат! Пенсията да стане 10 долара, за да запомни вакумния електорат, кога е докарвал на власт милиционери и зелени чорапи, продукт на КГБ!

13

Пич

преди 2 години

Хубави времена бяха преди години - гласуваш с канапче или клечица, гласовете от 12 се преправяха лесно на 112, после целите протоколи се подменяха с "правилните"... Спомням си как Данчето спечели с 80% в моя квартал, макар че никой не беше гласувал за нея. Ама сега дойдоха едни гадни машини и прецакаха всичко :)

12

Shark

преди 2 години

Ами и ние тогава питахме какво е предназначението на бюлетините от Костинброд, ама комунистическата герберска шайка не отговори!

11

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на всеки гербер е да гласува два пъти.

10

Анонимен

преди 2 години

Според министъра на вътрешните работи Бойко Рашков бизнесмен, свързан със строежа на магистралата, е изпратил в Обединените арабски емирства други 21 милиона лева, пак от аванси за Хемус, чрез банка, с чийто собственик Бойко Борисов е имал общи фирми. Вече се появиха медийни публикации, че само една банка отговаря на това описание Интернешънъл Асет Банк, наследник на свързаната с борческата групировка СИК Първа източна международна банка.

9

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе ***!Всички трябва да излезем на 14,или трите прасета сикаджията от Банкя,Пеевски и Цацата, под покровителството на каскета ще продължат да ни ограбват безсрамнно!

8

Анонимен

преди 2 години

не е случайно, че Мадуро ги ползва, така му е сигурна работата по преизбирането

7

Анонимен

преди 2 години

Пазачът отговарящ за входа на склада, където се съхраняват сертифицираните машини за вота, забелязва, че се доставя и друга стока-въпросните устройства, които не били упоменати в протокола, който имал.Осъмнил се защото имало един тир в повече.Алармира.Машините не стигат до охранявания склад, където са сертифицираните устройства. Остават навън, където са и в момента.През това време поръчалите скандала разбират,че схемата е секнала,и решават мигновенно да обявят,че ги билихванали по боксерки.

6

Анонимен

преди 2 години

Сиела Норма, поръчва допълнители машини по свое усмотрение (и по нечия заявка). Сценарият е бил тези машини да се озоват до сертифицираните устройства, за да може някой да гръмне бомбата, че се фалшифицира вотът посредством наличието на допълнителни машини.От няколко дни бившият премиер говори как машините били пипани. И е трябвало изведнъж, няколко дена преди изборите, вероятно във вторник, ГЕРБ да излезнат с инфомрацията как в склада са открити допълнителни машини до сертифицираните.

5

Анонимен

преди 2 години

Значи герб пипат машините. Фалшификатори. А за машините да питат аверчето им, шефа на Сиела.

4

Предсмъртни къчове

преди 2 години

Самият ГЕРП е експеримент, тотално провален.

3

Баче Кико

преди 2 години

И да може и двата пъти ще гласувам против ГРОБ.

2

Анонимен

преди 2 години

Измамниците само за измама мислят. Типично за герб

1

ГРОБ ке умре 14.11

преди 2 години

Гледахме им експериментите с хартиените бюлетини повече от 10 години фалшификация на изборите