255

.....

преди 2 години

ако има 10 карти в една станция ще може да гласува и 10 пъти всеки, само идот може да направи такъв експеримент от който няма мисъл и да вдига врява до небесата.

254

некъфф

преди 2 години

Баце Бойко , я ми кажи как ще гласува неграмотния ти еректорат ,ония *** със сини венци, на който раздаваш кебапе,бира и по 50 лева за да гласуват...сега ко ше го правят като немогатда разчетат компутаро за да те изберат пак....а кажи мой Винету....

253

Анонимен

преди 2 години

Кажете на вожда чел само Винету, че както не може да свалиш два скалпа от една глава, така и не може да гласуваш два пъти.

252

Анонимен

преди 2 години

Само на Баце му идват такива идеи. Що така? Той иска и машините да имат само един бутон с номера на шайката му! И на колко човека ще им хрумне тази идея? На 20? На 200? Колкото и да се напъва, Баце е бита карта. ***!

251

Анонимен

преди 2 години

Ако герп ги контролира-може.При тях и мъртвите възкръснаха за да гласуват.

250

ВИЦОВЕ ОТ ПОЖАРНИКАР

преди 2 години

ВИЦОВЕ ОТ ПОЖАРНИКАРСКИЯТ МАРКУЧ - "Обяснението е, че веднъж ако злонамерен избирател гласува само за президент, преди да вземе картата може да поиска да гласува и за парламент." И ЩЕ ПОЛУЧИ БЪРЗО ПОЛИЦЕЙСКО ПРОИЗВОДСТВО ПО ЧЛ.168 И ЧЛ.169 ОТ НК !!!

249

?!

преди 2 години

Сигурно е възможно да се гласува и три пъти , но само на тези машини , които ти си поръчал , и се опита да смесиш с другите в склада ?! Само две места в света това може да се случи - Мeксико и *** !!

248

безпартиен

преди 2 години

Който казва,че хартиените бюлетини са ненадеждни,всъщност казва,че хартиените документи са ненадеждни.А такива има от няколко века поне!Единствените които спечелиха от машините са вносителите и производителите им!

247

Анонимен

преди 2 години

Ех, гербер.астчета жалки, има едно "ако", а нали знаете акото какво прави.То и тиквата ако избяга в Дубай ще е най добре, но се е окопал и харчи милиони от чекмеджета и магистрали, та да си гарантира имунитет...

246

Бай Гроздан

преди 2 години

Колко са умни!Само машината ще разбере като пусне разписка и звукът от втората разписка ще оглуши като камбанен звън стаята,а после и злонамереният избирател ще разбере какво предвижда обвинението по НК.Е,ако е неосъждан ще е глоба от хиляда до пет хиляди,но ако е м изпитателен срок примерно за шофиране в пияно състояние присъдата му от изпитателният ще стане ефективна и присъединена изцяло към новата,за да не бъде як фен следващият път на който и да е.

245

БЛАГОДАРИМ РАДЕВ

преди 2 години

.... И ЗА 350 УМРЕЛИ БЪЛГАРИ ЗА ДЕНОНОЩИЕТО!!!!!

244

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ

преди 2 години

..И СОБСТВЕНОТО СИ ПОГРЕБЕНИЕ КАТО НАРОД И НАЦИЯ!

243

Анонимен

преди 2 години

Фантазиите на банкянския туфлек се предават директно на тъпитее герберчета.

242

Анонимен

преди 2 години

Алооо предният. Ходи си пий хапчетата гербераст. Вашият пожарникар даде държавата на Доган и Пеевски и не се наяде, та иска още. Що хора измряха заради крадливата им шайка. Виждат края и газ пикаят. Такива га.лфони като теб дърпат родината ни надолу

241

Анонимен

преди 2 години

ХУНТАТА НА КРЕМЪЛ ГАДЕВ ОБРА МИЛИОНИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ- ИЗТЕГЛИЛ ГИ ОБИКНОВЕН ЧОВЕЧЕЦ МВР ГО ИЗВИКАЛИ, РАЗПИТАЛИ И ГО ПУСНАЛИ, И ЗАЩО Е ПУСНАТ АМА КАК ТАКА, ЩЕ ЗАДЪРЖИ МИЛИОНИТЕ- НАЛИ НЕ СА НЕГОВИ А НА МАГИСТРАЛИТЕ- МАЛИЙЙЙ ТИЯ СА ЕДНА ОГРОМНА ПОЗОРНА ШАЙКА.

240

Анонимен

преди 2 години

Крадецът вика дръжте крадеца. Герберастията свикна да печели с лъжи и измами и сега е в ужас, че при честни избори увяхва. На 14 съвсем ще си глътнат граматиката като разберат, че Киро е първи. И правителство ще има, и бай Ставри чака...

239

Бай Гроздан

преди 2 години

Колко са умни,но не казват че има наказателна отговорност както,ако чрез декларация гласуваш и като член на СИК в друго населено място и в това,в което живееш.Само оправдания,но няма как да спрат хода на историята,а всяка лидерска партия съществува докато и лидерът и е на върха.Пример класически са голистите във Франция.И на дьо Гол студентските протести му разказаха играта,а у нас Хаджигенов на Бойко.

238

Анонимен

преди 2 години

Я колко са паметливи някои хора та се сетиха, че боко тиквата като пожарникар е носил зелени чорапи! Комунягата еднокнижник дори е преподавал в милиционерското училище, интересно как е назначен и там.

237

Анонимен

преди 2 години

Тъмночервените гербер.асти са в паника, парите от чекмеджета и магистрали свършват, а изборите са загубени за тиквата и той става лееко истеричен, защото знае какво го чака,

236

Радев е гол

преди 2 години

Фалшифицирането на избори е престъпление!Обяснението че Сиела, които не са производители, ще демонстрират на Грузия и Албания (където изборите преминаха наскоро) чужда стока, няма да убеди никой съд не само в Блъгария, не само в Брюксел, ами и в никоя друга слънчева система някъде във вселената. Очакваме прокуратурата да се заеме. Но не като Цацаров! Спонсори на Продължаваме Престъплението са големи софтуерни фирми и всички пътища водят натам.