175

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

И като кода на темата ще ви подскажа нещо, което много добре знаете. БЪЛГАРИЯ винаги е била управлявана и манипулирана отвън. Така е било, така е, и така ще бъде. Приятен ден и успех на изборите!

174

Анонимен

преди 2 години

Няма система, която гербавите мошеници да не могат да изкривят! То мисленето им е такова. Разбойническо.

173

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Ямболски *** --- В интерес на истината, не виждам политик за харесване. Вси са от един дол дренки, защото това е матрялът, а друг такъв за съжаление НЯМА. Явно ще трябва да се внасят политически лидери от нормални държави. Съдба, ко да прайм. Lol

172

Анонимен

преди 2 години

Добре де, ако ви вземат на работа некъде, което не ми се верва, кажете какво е направил Тиквоний, разбрахме за Радев......хахахахаха :)))

171

ИЗБОРИ

преди 2 години

Бойко не се кандидатира за президент, защото ЩЕ БЪДЕ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ в коалиционно правителство БОРИСОВ 4, за какво му е на Баце да става президент, след като функциите на преЦедента са чисто декоративни, а премиера УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА

170

Анонимен

преди 2 години

Герберът е особено същество. Иска да гласува с две ръце, а да краде с всички съставни части на тялото си, даже и с ... онуй отзад.

169

Аман

преди 2 години

Гербери че не сте добре е ясно но защо правите и другите като вас КОГАТО ГЛАСУВАШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ ЗА ПАРЛАМЕНТ ПО ОТДЕЛНО ТО КВИТАНЦИЯТА Е ПО МАЛКА ОТ ТАЗИ АКО ГЛАСУВАШ ЗА ДВАТА ИЗБОРА ТИЯ В КОМИСИЯТА ТРЯБВА КАТО ВАС ДА НЕ СА ДОБРЕ ДА НЕ ВИДЯТ ЧЕ СЕ ПУСКАТ ДВЕ МАЛКИ КВИТАНЦИИ И ТАЗИ УЙДОРМА НЕ ВИ МИНАВА КАКТО С БРОЯ НА МАШИНИТЕ. ИЗМИСЛЕНА ОТ ВАС

168

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Вижда се, че имате желание да оплюете някого, но Тиквоний вече не е във властта, за да ви ***. Дойдаха новите ви онождачи и май не сте много доволни от секса, който си правят с вас, щото все назад гледате. Впрочем, гласоПУдавателите за Чорапа да гледат и отзад, щото скоро няма да има какво да излиза, а оттам излиза, когато нещо влиза. Та така. НАПРЕД БЪЛГАРИЯ !

167

моч

преди 2 години

До буци.....Буци-муци-гуци , тази опорка се изтърка :) 1.От къде на къде болшевишкия копой радефф ще определя кой и за какво да се кандидатира?!2.След като според вас фигуранта е супер смел , интелигентен и начетен защо бяга от дебат с останалите кандидати за президент ?!. 3.Перманентното брутално газене на конституцията и законите прави фалшивият ви герой ДЪРЖАВЕН ИЗМЕННИК ,а антиваксърството - предумишлен масов убиец , което е значително по-тежко престъпление от лъжа , кражба и измама !!!!

166

Ямболски цървул

преди 2 години

Вредител.....и аз не харесвам Радев,ама Тиквоциииййй -10000090000 повече.

165

Дрън-дрън

преди 2 години

Абсолютни глупости! Тези машини са ПРИМЕРНИ и са за обучение и тренировки. Това, което се опитват да внушат, не може да стане на избирателната машина в деня на гласуване. Другият въпрос е, какво значи някой който вече е гласувал, да откаже да се подпише и да иска да гласува повторно?! Никой няма да допусне това да се случи! Мисленето става предварително и приключиш ли с гласуването и се издаде бележка, няма връщане назад.

164

Анонимен

преди 2 години

Е сега разбрахме как са печелили герб на изборите - гласували са по няколко пъти, щото така са ги поръчали машините, да може да се гласува неограничен брой пъти.

163

ВРЕДИТЕЛ

преди 2 години

по-голям вре.ди.тел от другаря румен радев на българската държава не сми имали, даже бай тошо може да се каже, че е милеел за БГ-то, но румбата ни блъска към тотален срив, протестърите ще трябва пак във вецетата и да обикалят кофчетата за остатъци

162

Ямболски цървул

преди 2 години

179...Бойко и свитата му са отявлени безскрупулни *** с чувство за недосегаемост.

161

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Бойко винаги си е бил пр*стак, за това мисля, че нема какво да се спори :))) Кажете нещо да е направил като хората, кажете едно нещо и яе замълча :)

160

Ямболски цървул

преди 2 години

Герб,ще гласувам за Копейкин.Както вие го нарекахте.И се надявам да ви направи разширение в задните телесни тръби по затворите.

159

Pro- staka

преди 2 години

Истината е че Бойко вече не е полезен за САЩ и го сменят с американеца РУМЕН РАДЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ! През 1992 г. РАДЕВ завършва ескадрилен офицерски курс Максуел, САЩ, а от 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабния профил на Военната академия Г. С. Раковски. Дипломира се като първенец на випуска.Кирил Петков макар че е учил в Канада Финанси СЪЩО Е БИЛ В САЩ ,МАСАЧУЗЕТС В ХАРВАРД Бизнес администрация.На САЩ не им трябват завъшили КО/МУ/НЕ..//ТА в Симеоново ,а обучени покорни еничари за да комадват раята.Борисов е уволнен от НАЧАЛНИКА в БГ Херо Мустафа.

158

Pro- staka

преди 2 години

Истината е че Бойко вече не е полезен за САЩ и го сменят с американеца РУМЕН РАДЕВ И КИРИЛ ПЕТКОВ! През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс Максуел, САЩ, а от 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабния профил на Военната академия Г. С. Раковски. Дипломира се като първенец на випуска.Кирил Петков макар че е учил в Канада Финанси СЪЩО Е БИЛ В САЩ ,МАСАЧУЗЕТС В ХАРВАРД Бизнес администрация.На САЩ не им трябват завъшили *** в Симеоново ,а обучени покорни еничари за да комадват раята.Борисов е уволнен от НАЧАЛНИКА в БГ Херо Мустафа.

157

Анонимен

преди 2 години

Видш ли откровено mъn коментар и такъв , преливащ от пусто - в празно ,само и само да трупа бройки , че уж са много и умни в собствените си очи - на тиква ще да е ...

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 Така е, ама те нали са много честни :), не искат повече гласове :)