51

до до 48

преди 2 години

за антиваксъри без лечение от вируса, виж сърце, минискус може, но вируса бецалеен, ферщеен, анадънму

50

Анонимен

преди 2 години

До още веднъж Не 23000, а над 24500. Д 3 дни ще минат 25К. За Нова Година зловещата статистика се очаква да удари 35К. Освен ако не се предприемат крути мерки.

49

Анонимен

преди 2 години

До 40/ Не ваксинираният да си плащал лечението. Може, но само ако ми върнат внесените здравни осигуровки и не плащам повече такива. Защо трябва да осигурявам безработни и такива, осигурявани от държавата, освободени от осигуровки и т.н...Освен това няма гаранция, че ти не заразяваш, защото влизаш навсякъде с една хвърчаща бележка, смятайки се за недосегаем. А не ваксинираният не влиза никъде, спазва мерките, пази се...Няма как да стане.

48

Анонимен

преди 2 години

този проссс народ може да се управлява само от чужда ръка, не случайно онази разпокъсана Шишманова България е паднала под робство и нищо не се е променило 640 години по късно. Разпокъсани мразещи се, фили фоби, червени сини, ваксъри и анти, а резултата самоунищожение, по едно село дневно. Все едно да мине чужда авиация и да го унищожи. И всеки ден такива "бомбардировки". Много е радостно нали.

47

До 48

преди 2 години

До до 31АМи, на теб здравните осигуровки ще си важат за останалите заболявания.Няма да важат в случай на ковид.Какъв ти е проблема? Нали казваш, че ковид няма или е само едно грипче.Бъди мъж, обяви го официално и се откажи от лечение.Или не ти стиска?!

46

хохо

преди 2 години

в наща фирма изгонихме неваксинираните да си стоят вкъщи при жената и децата. От това по-голямо наказание няма.

45

под опашката

преди 2 години

Все пак е по-забавен от кунчев.

44

до 31

преди 2 години

Откачалник! Всеки в БГ който си е плащал здравни осигуровки има право на лечение! Ваксър ,или антиваксър, или противник на ГМО ваксините!

43

още веднъж

преди 2 години

към всички експерти по дърпане на опашки, първо като ви се говори сериозно като Мутафчийски се сърдите как така щяло яко фа се мре, ми ето мре се, 23000 има, за три дни 590, едно село. Второ като ви го говори с лек хумор, щото да не си стресирате нежните души пак лошо, не вниквате какво ви говори ами кой се дърпал за опашката, дявола мечката, козела или лисицата. Четете ,написал е спяща мечка, не спящ дявол ,лисица или козел....ама сте кухи *** и това не схващате, просс балкански бг матрял

42

Бай Ставри

преди 2 години

Този когато дойде при нас, от сутрин до вечер ще го въртим, като на шиш, много е сладък... Този е един от палачите, в ГЕРБ и сега БСП и Радев фашистите. Отнема ни правата, защо да не предлага да се спре здравния терор и построят болници, две години се гаврат с нас...С действията тероризират и възрастни и деца, налагат карцери на 5 милиона българи, много добре знае какво прави и какво ще е наказанието, но продължава, явно има някакви чекмеджета който му пълни властта, тази и предишната.

41

ха ха

преди 2 години

Откачалника Витанов...Мечката заспа щото няколко дни се оправи времето ...пък и се свършиха кежавите с положителен тест...

40

Анонимен

преди 2 години

Ако направи математически модел с колко % ще скочат пенсиите, може и да ги докара до 2-3 бона до Коледа.

39

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДе да беше хвърляне на боб. Нарича се "математическо моделиране" Работи се с компютърни логаритми и точната прогноза зависи от входираните променливи величини. За съжаление, човешкото поведение се превърна в непроменлива величина. Затова и прогнозите на Витанов са точни до 0.1 - 0.5 процента отклонение.

38

Ше стане мяу

преди 2 години

Витанчо пипа мечката под опашката, което е дооста по-лошо

37

Анонимен

преди 2 години

Абе, всички антиваксъри, защо слагатеминуси на идеята за антиваксърски регистър? И който се регистрира да не получава медицинска помощ.Нали това е едно вирусче? Нали не умират хора?Защо сте против официално да се подпишете, че отказвате лечение, в случай на заразяване с ковид?

36

Ба бееги бе

преди 2 години

Ба бабе ба ббееги бе!!

35

Анонимен

преди 2 години

То опашката да дръпне не е страшно, фара ако закачи неволно на мечока е по-лошо.

34

Сигурно

преди 2 години

До Jonsy избива комплекси от учителя по литература, който му е казал, че не го бива в сравнения, определения и метафори. Ми прав е бил учителят.

33

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак хвърля боба. Ако беше гледачка, цена нямаше да има.

32

Баба Меца

преди 2 години

Витанчо, не ми се слушат приказки от хиляда и една нощ. Ако няма да кажеш нещо с разбиране, като бял човек, по-добре изчезни, защото не помагаш с нищо. Само сееш злоба. Който сее вятър ще жъне буря.