131

Доктор Спок

преди 2 години

Има ваксини - има зараза!Няма ваксини - няма зараза!Колкото повече ваксинирани, толкова повече болни, защото ваксинираните никой не ги тества, а заразяват!Да благодарим на неграмотните гастарбайтери от Германия, Англия, Белгия и Испания, които като ваксинирани сееха зараза цяло лято из България в моментите, в които имаше по 10 човека заразени в цялата страна и българите си живееха нормално!

130

Анонимен

преди 2 години

До Колю По рак не сме били на челни места.

129

Анонимен

преди 2 години

Чучи, кога ще прочетеш нещо по въпроса, за да не ръсиш глупости?

128

ПроСоТо

преди 2 години

До mgs...ВСЕКИ компютър работи с АЛГОРИТЪМА,който си му задал..Ако алгоритъма ти е грешен,а на всичко отгоре му дадеш и неверни данни,какво да направи горкия компютър,освен некой гаф?

127

mgs

преди 2 години

До QwertyМамоо, компютъра смята грешно. Поведението на заразяването е предсказуемо и той ви го показва, това че не искате да слушате... нито ви кара нито е негова работа.Горко на семействата на жертвите на българската глупост и егоизъм

126

Qwerty

преди 2 години

Витанов да се скрие някъде, може да прави нещо, ако информацията, която ползва е надежна. Тя със сигурност не е. Всички със симптоми ли се тестват? От всички починали колко реално са от ковид- реално много повече от тези 100-200 на ден. Изобщо, ако почне да хвърля боб ще е по-надежден.

125

az

преди 2 години

До ПроСоТоКристалното му кълбо е (вероятно) "суперкомпютъра" на БАН. Или поне някой друг достатъчно мощен компютър, за да направи необходимите изчисления в разумно време.

124

До колю

преди 2 години

И сега сме така. Не се напрягай. Не измисляш нищо оригинално.

123

Анонимен

преди 2 години

Не знаех малкото му име, но прякора Опашката той сам си го измисли.

122

анализатор

преди 2 години

Този пак се показа-мечката заспа,долината на плача,шарана,ипр.дивотии.Моля ви,този индивид какво общо има с медицина и болести?Аритметикаджия.

121

Колю

преди 2 години

А каква е статистиката на смъртните случаи от сърдечни съдови заболявания и рак? Преди Covid пандемията бяхме из челните места на Европа, а сега?????

120

Анонимен

преди 2 години

Тези, които слушат глупостите на Витанов, са най-тоталните идйоти.

119

Анонимен

преди 2 години

Истината е абстрактно понятие в нашата държава,тя е такава каквото изнася на този който я изрича дори и да е пълна лъжа пак е нечия истина

118

Анонимен

преди 2 години

И второ миналата година също имаше над 10800 хоспитализирани а тази година още на 6800 взехте да квичите на умряло,как системата нямала да издържи и колко били натоварени лекарите,е какво са виновни хората че боцкате подред и сеете зараза

117

Анонимен

преди 2 години

Математици или не, лесно е дс си ги наредиш цифрите както ти харесва за да си нагласиш пъзела,но е трудно ако застанеш пред фактите които ще изброя сега:1.тази година се правят средно от 30000 до 50000 теста,миналата от 8000 до 12000 разликата е приблизително 4 пъти тоест не 6000 а 1500 случая.такс че за каква вълна става въпрос.И ако не бяха вкарали зелените сертификати нямаше да има никаква ти вълна...демагогия нали,проста работа за прости и манипулативни хора с мечки и с клечки....

116

Хаха

преди 2 години

Какъв е този клоун???"Тъй че заминавам за чужбина и си мисля, че тотален локдаун няма да се наложи, пък като се върна, ще видим какво е станало и ще коментираме. С две думи - пожар - чок, локдаун - йок."

115

Анонимен

преди 2 години

Това новият Мутафчийски ли е ?

114

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от този, повече го виждам от жена ми

113

Бил Гейтс

преди 2 години

Козльо ставаш за посмешище с такива изявления, престани да ме излагаш...

112

ПроСоТо

преди 2 години

добре де,оти барем един път не показаха и кристалното му кълбо,с което си прави "прогнозите" тоя "ЯСНОВИДЕЦ"?