31

Анонимен

преди 2 години

към всички експерти по дърпане на опашки, първо като ви се говори сериозно като Мутафчийски се сърдите как така щяло яко фа се мре, ми ето мре се, 23000 има, за три дни 590, едно село. Второ като ви го говори с лек хумор, щото да не си стресирате нежните души пак лошо, не вниквате какво ви говори ами кой се дърпал за опашката, дявола мечката, козела или лисицата. Четете ,написал е спяща мечка, не спящ дявол ,лисица или козел....ама сте кухи *** и това не схващате, просс балкански бг матрял

30

Мхмм...

преди 2 години

Скривайте го вече тоя, нали си взе своите 5мин. слава... Дайте поне някоя млада математичка, ако не друго, поне да радва окото, пък и барем децата се запалят по математиката...

29

Объркал се е чуекът

преди 2 години

Не дърпай лъва за опашката - мечката има много къса такава.

28

Анонимен

преди 2 години

Централен регистър на антиваксърите.Ако се разболее някой, да не се лекува в болница или да си плаща всичко.Линейките да ходят при тях последни.

27

vlady

преди 2 години

Големият пианист Витанов практически постоянно постига делириум. Заслужава да бъде удостоен с високото звание "Горький пропойца".

26

Анонимен

преди 2 години

А кунчето заспа ли или още щъка насам-натам?

25

Jonsy

преди 2 години

Този е трябвало да стане поет, писател с тези уникални и умопомрачителни метафори....

24

Анти Ковид терор

преди 2 години

Тоя *** има психично-нарцистични отклонения. Ковид пародията изкара на повърхността всякакви ***, включително и такива с ценз. Дори не изчетох докрай глупостите му. На моменти звучи като Алена, в други като Кашпировски. Абсолютна откачалка...

23

Флъфи

преди 2 години

Няма по-ограничено същество от математик-статистик.

22

Анонимен

преди 2 години

Истината е съвсем друга! Просто достигнахме критичния минимум преболедували. Колко са ваксинирани не е важно - те боледуват. Не боледуват повторно само преболедувалите с изключение на 2-***, трима жадуващи за слава и известност.

21

Флъфи

преди 2 години

Витанов може да е внимавал в часовете по математика, но е проспал часовете по биология. Май бърка мечка с лисица...

20

Натовеца

преди 2 години

Този е изчаткал отвсякъде за какво ми го тикате!

19

Анонимен

преди 2 години

А Козеля когато заспи - ще почерпя!

18

Анонимен

преди 2 години

Само си представете какви филми си прожектира този в главата.

17

taschunka witko

преди 2 години

Малко останаха умните и разумни хора.Аз обичам математиката и съм изучавал теория на вероятностите в МЕИ.Всичко можеда се направи като математически модел ,на базата на който да се прогнозира.Такъв човек трябва на България а не сегашните политически ***.

16

Флъфи

преди 2 години

Казва се "Да не дърпаме дявола за опашката"

15

Анонимен

преди 2 години

Дявола се дърпа за опашката, не мечката, професоре. Или не смееш да споменаваш напразно името на шефа си ли?

14

Икономист

преди 2 години

Точно тогава ще има доста кандидати за депутати, на които ще им стане лошо от резултатите на изборите. С такива математици нищо добро не чака България. Вместо да се занимаватг с политика, ще е доста по-добре, ако пресметнат инфлацията. Ще им помогна с елементарни сметки. Цените на имотите са нараснали с 10 %, официалната инфлация е 5 %, а банките и пенсионните дружества купуват държавни ценни книжа, съкровищни бонове и облигации с бъдеща доходност 0 %. Честито на БНБ.

13

Анонимен

преди 2 години

Има една стара приказка"Удряй самара,да се сеща коня!" . Обаче в България всички умници,разбират освен от политика,пари и футбол,в последно време започнаха да разбират и от всичко останало!

12

Зозо

преди 2 години

Тоя *** до кога ще го пускат по медиите? Ама наистина на някой ще му писне и ще му види сметката накрая.