71

Прос Спортис

преди 2 години

Когато срещна Витанов, първо ще го окъпя, после ще го обръсна и подстрижа. След това ще го облека опрятно и нарая ще ву зашия два шамара !

70

Да бе

преди 2 години

Ние ли няма да ритнем мечката бе? Ти-ш-кайш! Глейся!

69

Анонимен

преди 2 години

Делта+ бил два пъти по-заразен от Делта, той пък бил еди си колко пъти по-заразен от оригинала. "Базовото репродуктивно число вече пети ден е под 1.3."......... Първоначалното през 2019 беше средно 3.28!!! ..........Mic drop..........

68

Анонимен

преди 2 години

До 64/Откъде прочете, че антиваксърът отричал да има вирус?

67

до 65

преди 2 години

ами преболедувал си го криейки го и заразявайки други около теб докато си се разхождал с вируса. А може и от заразените да има починали с твоя помощ. И сега пък и сертификат бълнуваш тарикатче.

66

БайКатил

преди 2 години

Витана е прав, но само от математическа гледна точка. Просто като мине средата на седмицата смъртността ще почне да намалява - Ок. Невярващите на мерки,вирус и ваксини през това време ще продължат да се абонират за аптеки, болници и интензивни. И като цяло кой разбрал-разбрал. После - после няма.

65

До 61

преди 2 години

До АнонименАМа, чакай малко. Нали няма вирус. Нали е някаква лека настинка.Ами, откажи лечение, де. И това е доброволно. Защити си позицията и си отстоявай това, в което вярваш.Излез на яве и заяви, че няма вирус и по тази причина отказваш лечение от него, ако случайно го хванеш.

64

- - -

преди 2 години

Един от основните проводници на психозата проф. Тодор Кантарджиев, на 14 май 2021 г. в отговор на писмен въпрос от Спас Мантаров бе принуден да признае в официален документ, подписан от него, че вирусът на COVID не е изолиран в България. "В България не е получен изолат на SARS-CoV-2 в клетъчна култура. Наличието на този вирус в клинични проби се идентифицира чрез RT-PCR. При съвременните вирусологични методи не е необходимо да се изолира самият вирус." Документът е в narod. bg от 28 септември.

63

1055

преди 2 години

Добре де, ще се ваксинирам. Но, първо да видя как действа ваксината на ваксинираните, пък ще помислим.

62

Гашо

преди 2 години

кир.бг, за този колко ви плащат :) :) )

61

Анонимен

преди 2 години

До До 48 51 Забравяте, че много от нас го преболедувахме този вирус, без да натоварваме здравната ви система. Сега пък не ни го признават :)

60

Do 58

преди 2 години

До до до 53Антиваксърите са много отворени, но ако хванат вируса и се наложи хоспитализация, започват да реват на умряло и пак държавата им виновна.Тогава са като вакли агънца с лекарите, по които плюят в момента. И се молят да ги спасят.И пак не искат да отказват лечение, в случай на Ковид.Защо така? Нали няма вирус и всичко е една лъжа.

59

до 59

преди 2 години

да спор няма доброволно е, но ние в нашата фирма вече не наемаме без ваксина. Сори можеш да избираш, в чистотата наемат , само с маска. Ето имаш избор, аз не те викам на сила да ти плащам по 2500 чисто, ти искаш примерно....

58

АЗ

преди 2 години

Бат ти Бойко на статията отстрани казва, че всичко е хаос. :)

57

Анонимен

преди 2 години

До 57/Преди да пишеш глупости, прочети закона. Ваксинирането е доброволно, така че никой нищо не е нарушил. Няма как не ваксинираният да плаща лечение, защото нищо не е нарушил. Спазва си мерките и толкова. А ти си сложи три маски и една отзад, с три катинара в мазето и живей с орлите.

56

Анонимен

преди 2 години

Много врачки бе и накрая вируса ги утепа

55

Анонимен

преди 2 години

До 51/Колкото един хвърчащ пар.цал, носен в задния джоб те опази, толкова ще те опази и това. Замениха плътния шал и кърпата на устата с един пар.цал, че пазел повече за да се пълнят касичките. Смехории. Скрий се някъде бе. Боцкай се през месец, но акъл не давай. Ваксинирането е доброволно.

54

до до 53

преди 2 години

няма да отговори келлешша, щото не му стиска да дърпа на дявола опашката

53

до 53

преди 2 години

Като си плащаш застраховки ще следваш медицинските съвети. В много страни, ако не следваш предписанията на лекаря ти прекратяват застраховката, или подписваш информирано съгласие. Ако питаш защо? Защото в случай на фатален изход, лекарят губи практиката си вероятно завинаги, плаща оогромна глоба, а може и да влезе в затвора.

52

До 53

преди 2 години

До АнонименНищо няма да ти се връща. Осигуровките ще ти важат за всички останали заболявания.Просто ти не вярваш в ковид. Обяви го официално и се откажи от лечение.А, къде отиват твоите пари от осигуровки, така и не можеш да разбереш, защото е централизирано.Може и аз да не искам моите пари да отиват за твоето лечение, но няма как да го спра.Давай, отказваш ли се официално ти и твоето семейство от лечение, в случай на ковид?