44

Анонимен

преди 2 години

Така става когато границите не са затворени ! Всеки внася зарази !

43

БСП

преди 2 години

Докога ще подклаждате конспирацията и ще поддържате тази лужа за ковид 19 и не кажете на обществото че това е птичи грип N5N1.

42

Анонимен

преди 2 години

Да се чуди човек толкова умен,всезнаещ,интелигентен,проницателен,мъдър,прозорлив народ ,а държавата му последна във всичко положително и добро.Козметици,шофьори,заварчици,строители,дистрибутори,магазинери разбират от вирусология,имунология и криминалистика.Те отсякоха гордо и категорично- вирус няма,ако има е обикновен грип,от който не се умира.Лъжат ни.От Байдън до Путин,през Борисов, Кацаров,НСИ,лекари,лаборанти,журналисти.Просто искат да ни чипират и редуцират,а всички те са взели пари.

41

Анонимен

преди 2 години

Вай вай колко компетентни панелно-диванни вирусолози и генвтици има в тази държава. С лопат да ги ринеш и с *** да ги затрие. Като *** се въдите ве.

40

N5N1

преди 2 години

Защо лъжете хората няколко години вече и не си признаете че ковид19 е птичи грип N5N1.докога ще измъчвате простолюдието и невежите хора.

39

Анонимен

преди 2 години

Циркулира в празните кратуни.

38

Пешо

преди 2 години

снощи посрещнах на Летище София новия неоткрит досега Ковид-19 Мега Макс и в ми сподели, че с нетърпение чака да се излюпат братчета и сестричетата му Ултра Супер Максимус и Погнуса Делта Максимилиана и да им покаже и разведе из България.

37

Black Sea

преди 2 години

До Сава ТомовКакво търпиш? Нещо те бият ли, ушите ти ли режат или просто си спамиш?

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 То е ясно защо, ама сега не плащат за такива статии, дето ще разбутат кампанията. След някой месец ще им дойде времето.Просто е-ваксинираните вече масово са на над 6м от втора доза и явно имунитетът им клони към 0, че и естественият е пробит,та трябва бустер.Германия,УК,САЩ почнаха кампанията за бустерите, а последните седмици ваксинираните заразени,приети в спешно,умрели гонят бройка съпоставима с тази на неваксинираните. Тук гонят да се бие втора доза и е рано за кампания за трет

35

До 34

преди 2 години

Признават ги, но по лесно е да се мислиш за природен капацитет, отколкото да провериш.

34

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво циркулира, но определено е в медиите само тази циркулация. Навсякъде където изляза хората масово са настроени против ваксинацията, мерките, болниците и ония дето ни пускат забраните и агитират за ваксините. С досада махат маските като излизат от магазините. Тук няма да успеят нито с агитация нито с принуда. Инстинкта за оцеляване на българина се е включила. Бог с нас!

33

Ушко

преди 2 години

Не е вярно на нас другаря Радев ни увери още миналата година на 3.март че никакъв Ковид няма това е измислено от Бойко и партия герб със цел да ни управляват завинаги каза да не вярваме на нито едно техно изявление защото Ковид не съществува и ни обеща че от Черни връх тръгва промяната след като направи 50 лицеви опори Ние му вярваме и доста от нашите симпатизанти вече са на оня свят сега пък делта сигурно пак герб го разпространява тази лъжа

32

До Сава Томов

преди 2 години

Защото идеята на вакснаето не е здравето на хората!Всеки може да види,че най-големите слагачи,поми.яри и продажници са впрегнати да пропагандират и натрапват отровите,които дори самите производетели не наричат все още ваксини!

31

Павел

преди 2 години

България - клозета на Европа. Всеки народ, толкова ***, заслужава да е тоалетната. Нелогично е тази така важна роля да се даде на продуктивен народ. Затова избират нас - кухи чукундури, които мислят, че всичко около тях се върти

30

Сава Томов

преди 2 години

Защо тези, които имаме антитела упорито не ни ги признават. Та нали с нашата плазма се лекуват болни. Що за глупост и безумие! Докога ще търпим, докога?!

29

Генерала

преди 2 години

Предупредих ли ви? Предупредих ви.

28

Начи

преди 2 години

аз си искам Делта V12 TDI, 4х4 sport..ненормалници...

27

Ааа ми

преди 2 години

Докато ни жасат от небето самоуетите,ще го минаваме по 100 пъти

26

Мурджана Шундева

преди 2 години

Няма никакъв вироз. Всичко е измислено от световното правителство зада ни накарът да мълчиме.

25

Анонимен

преди 2 години

Ке се умира.