164

Анонимен

преди 2 години

Тия ми звучат като агитите на А1, вече. Искаме да ви предложим договор ЕДИКОСИ+ , с 200 базплатни към....

163

Смях!

преди 2 години

Браво, цирка си го пишете всеки ден ! Еваларка ! С лъжи видяхте , че само лабилните ще се вържат ! Хубаво е да почнете вече с истините !!?

162

иии

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААами то май 2-та метра ще станат най-доброто спасение! щото ще дойде време, когато "оцелелите", ще съжаляват че не са под земята!

161

x

преди 2 години

До Anonymous3,200 била пътеката,,,,,ако е вярно.....

160

Пич

преди 2 години

Не знам дали някога ще спре пандемията. Обаче напоследък ситуацията много ми напомня на стенопис от Микеланджело посветен на Апокалипсиса - всичко се гърчи, стене, страда, хората са се разчекнали в някакви страстни пози с изкривени лица. Едни протестират срещу ваксини или сертификати, други чакат на опашки за ваксина или PCR, трети тичат на чалготека като за последно, четвърти крадат държавни средства като за последно... Остава само Христос да отсече кой ще живее и кой не!

159

Anonymous

преди 2 години

1500лв е пътеката, ако не са я вдигнали естествено, Вие как мислите ще спре ли някога Пандемията! А в чужбина е още по-голяма далаверата!

158

ваксаджия

преди 2 години

до 196 /"Всички сме били свидетели, когато на някого казват да си сложи маска, а той отговаря важно- аз съм ваксиниран" -- Това че се е ваксал, ако е без нужда, означава че е тъ-пак. Това че ти мислиш че маските помагат срещу вируса, но не ти спират кислорода и съсипват имунната система, означава че и ти си тъ-пак. Пък дори и да не не си се боднал.

157

Ха!!!!!

преди 2 години

Явно пак ще се мре яко. Ако не достигмем 100% зашиване с игли, двоен бод, както в Ирландия: Waterford, Ireland Exposes Covid Vaccine as a Fraud..What do you call a city where 99.7 percent are fully vaccinated, but now fighting one of the highest Covid-19 infection rate in their nation? Четете бе! И какво ще си бършат тия със сертификатите си? Един друг се заразяват там, ама тия с истинския имунитет са ви проблема щото не искали да включват в кабала на филантопите ви захранващи копанката ви? А?

156

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са разпространители, защото им вкараха в главите фалшивата идея, че щом си ваксиниран си безопасен и си правят каквото искат. Демек- прегърнаха живота, както им бяха обещали. Всички сме били свидетели, когато на някого казват да си сложи маска, а той отговаря важно- аз съм ваксиниран

155

Затова не

преди 2 години

вярваме на тези шарлатани, измислят си всякакви щуротии, утре ще има и делта с два плюса и така до безкрай!? А и ваксините не действат, щом вече на на два месеца искат да се ваксинираме. Цели се нещо, но какво точно, никой не знае в България. Или искат да ни унищожат, или искат да ни цоцат, защото САЩ загива, нямат вече от къде да крадат. Вижте им кмета на Ню Йорк, и всичко ще ви светне за реалността!

154

Сата НАТО

преди 2 години

Може ли да обясните точно колко по-заразен е новият "делта плюс", и кой и как е измерил заразността му? В пъти ли е по-заразен, в проценти ли?

153

Щирлиц

преди 2 години

Доживяхме Господи!Свободата е на една игла разстояние!Ваксината /не/дава крилааа-а-а-а....

152

великиятреваксинатор

преди 2 години

След делта плюс иде делта Форс

151

Анонимен

преди 2 години

16 от 440 проби ..Но на ден не се правят само 440 проби, а по над 30 000 проби. Около 40 са реално при 1000 проби. Сами си направете сметката при над 30 000 проби колко са с Делта плюс! Имайки предвид данните от болните с делта в Англия - няма как да намаляват заразените дори и със сертификати. Един с делта заразява над 10 пъти повече и по-бързо се предава вируса. Ще видите като минат изборите истината. Сега ви отклоняват вниманието, за да ходите да гласувате през трупове.

150

Толкава заразен ЧЕ

преди 2 години

Ваксинираните хора ще се заразят с Делта Плюса и ще го разпространяват независимо от ваксината.

149

Анонимен

преди 2 години

Делта с два плюса по- икономичен ли е или по- заразен,май буквите на азбуката няма да стигнат щом прибягнаха и към знаците,очаквайте скоро задължителна 14- та доза срещу бета+++ варианта,вече не вярвам на нищо дето се плещи по медиите,всичко се прави за да има боц и плащане и да чакаш следващата,може и абстиненция да получиш ако я забавят

148

До 184

преди 2 години

"при 20-29 години 1 на 1064 заразени умира" Това е много невярно при положение, че в тази възрастова група масово се заразяват асимптомно и не знаят, че са го карали за да се тестват.

147

Анонимен

преди 2 години

До 184 Откъде взе тези данни? А преболедували? Защото и тях карат да се ваксинират. Има ли изобщо един преболедувал, който е умрял? Има причина да не публикуват смъртността по възрастови групи и тя е, че хората ще осъзнаят истината. Броят починали в България от началото на пандемията по възраст: 0-19г - 19 човека; 20-29 - 56 човека. 30-39 - 256 човека. Ти смятай сега това колко е на база на всички хора на тази възраст.

146

До 179

преди 2 години

Прекаляваш с деветките в процентите - 99,999% един друг път. При неваксинираните в България умира 1 на 1064 човека сред заразените на възраст 20-29 години, което е минимума. При другите възрасти умират много повече. Това колко процента е? За сравнение при 40-49 годишните умира 1 на всеки 112 заразени? При хората над 79 години умира 1 на всеки 3,4 заразени или 29,41%, тук ще те улесня. Няма все още статистика за при ваксинираните, но съдейки по данните процентите са между 10-23 пъти по-малки.

145

Анонимен

преди 2 години

По-заразният вариант "Делта плюс" вече циркулира и в България - и сега какво, вместо по 150 починали на ден страхуващи се да се ваксинират, ще имаме 200 неваксинирани, които до смъртта си ще твърдят, че вирус няма.