24

Сингапур

преди 2 години

Защо мисирките,които хвалеха Сингапур колко са ОК с 90% ваксани сега мълчат,че няма места по болниците?!Знам,че сега ще почнете да ми обясмявате,че там е ниска смъртостта,а тук-висока!Ама тук сме шампиони по смъртност последните 15 г. и без ковид цирка!

23

25

преди 2 години

поправка: инфекция и заболяване

22

Дядо поп

преди 2 години

Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря.

21

Анонимен

преди 2 години

Че то останаха ли още неболедували, незаразени и неваксинирани от новия коронавирус???Аз не познавам такива. По всичко личи че сме близо до колективния имунитет - вирусите няма повече накъде да мърдат! Помнете ми думата - до пролетта ще утихне. Да, няма да изчезне, но всичко ще приключи като цяло.

20

Колкото

преди 2 години

Повече ме пръскат ,натискат и дразнят,толсова повече казвам НЕ на боц боц! Мечо Пух!

19

До Георги

преди 2 години

Този коментар е нагледен пример за дезинформация. Ваксините не предпазват от инфекция или заразяване. Предпазват единствено ваксинирания от тежките форми на болестта.

18

германеца Гюнай

преди 2 години

голяма част от матряла ще измре, останалата рая да се моли да я вземат като нов-стар вилает на Турция. Този матрял не може да има самостоятелна държава, няма акъл за това.

17

Даа уеее

преди 2 години

Виждаме в небето че идва! Не сме кьорави рррираш ли.....яко сипват отгоре пак! Но ке кажа само:ГОСПОД ГЛЕДА!

16

Анонимен

преди 2 години

До Театър Сълза и Смях---------Задължително ще има. Казва се "БУСТЕР +"

15

Анонимен

преди 2 години

До кога да пиша че ваксините карат вируса да мутира и по този начин да се спасява. Това от тези с големите глави немогат ли да го разберат. Накрая ще стане като чумата и ще натръшка цял свят. Нарочно ли го правят за да изтребят населението на земята.

14

Анонимен

преди 2 години

Значи няма да се ваксинирам.

13

Анонимен

преди 2 години

Добрата новина е, че България е на прага да постигне колективен имунитет с най-голям процент естествен такъв. Това в бъдеще ще ни спести много главоболия и пари.

12

петже кемтрейлсчик

преди 2 години

Няма проблем, да минат изборите, да съставим правителство пък на пролет който е останал ще го мислим

11

Стат

преди 2 години

Каква надпревара за жълтите звезди.

10

Антиваксър

преди 2 години

Аз не вярвам, че има вирус.Не вярвам, че умират хора.Бил Гейтс ме лъже. Иска да ме следи, когато ходя в двора на село, до тоалетната.

9

Георги

преди 2 години

Скоро от тук ще тръгват новите щамове. Няма друго население по света, които протестира за правоти си да бъде инкубатор на зарази. Накрая с ритници ще ни претрепят

8

123

преди 2 години

Спрете 5G мрежата!Няма място в София с показания по ниски от 10 пъти над нормата!РЗИ не му е работа да агитира по медиите. С вируса се провалиха - поне това да свършат за хората, от чиито данъци си плащат заплатите!

7

Мангъра

преди 2 години

тези 9 които излизат с краката напред е защото не пият чай от липа, не се пръскат под мишниците с ракия и най-вече от насажданият страх умират. Не е от вирус или нещо подобно, аз съм шеф на ковид отделение и виждам че хората си умират от страх. По цялата плоска земя знаят че такъв вирус няма, и бай ви Шиле знае най добре с разсолница, ракия и туршия се левува всичко

6

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми лекари,нещо за един от шампионите по ваксинация в Европа,Нидерландия имате ли случайно някакъв отговор,защо и се налага при над 80% ваксинирани да се връща към старите мерки?

5

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Опаааа......сега ще има ли отделна бустерка за ПЛЮСА?!