64

Анонимен

преди 2 години

Ще престанат да лъжат, когато влязат в затвора. Докато са на власт, ще си лъжат. Никой не реагира. Само драскаме по форумите и спазваме т.пите им мерки.

63

до 77

преди 2 години

Птичи ти е мозъка изглежда.

62

...

преди 2 години

ай затваряйййй, ко чакате убийции, давай локдауна, ама не ви стиска, заради властта, заради изборите нали?? затва оня да не ми говори за маски и ваксини... ай у лево

61

Хукур

преди 2 години

Пределно е ясно че всеки следваш вариянт ще е страшен за да наплашите хората да тръгнат хората да се ваксинират Кога ще престанете да лъжете безобразно нещастни изчадия

60

Анонимен

преди 2 години

В БСП нямат нито един кадър за 100 годишното си управлвние само обитаци и просяци.

59

Анонимен

преди 2 години

Как го засякохте варианта? С джи пи еса ли?

58

до Кога ще обяснят

преди 2 години

на неграмотни като теб са нужни 5 години, ако ставаше с три изречения всички щяхме да сме вирусолози.

57

Анонимен

преди 2 години

Две години си правят световен пияр и конспирация с вириса за намаляване на населението и да печелят пари от ваксините,всички вече научиха и разбраха че това е птичи грип N5N1.

56

vlady

преди 2 години

Разглеждането на жалбите неизбежно ще се забави - архиепископ Датев Акобян е претоварен, тъй като се налага да разглежда жалби и от България и от Румъния.

55

А как са

преди 2 години

г-н Кунчев и г-жа Фандъкова. Питам, по човешки. Втора седмица мина и никакви вести. Дисциплинирани граждани, с дубло ваксина пък...Пишете бе, Мис Сирки, нали тече кампания за доброЗОРНО ваксиниране?

54

До кога ще обяснят

преди 2 години

А ти кога ще обясниш мутациите на вируса преди появата на ваксините ???Общо 4 са ,а след появата на ваксините виждаме една мутация !Давай ,чакаме да ни обясниш !!!

53

Чумавия

преди 2 години

Още от,,чумаво време"се карантират болните и по принцип заразата изва от тях...Защо несе предприемат мерки за строг контрол на заразените?!...Така беше отначало на пандемията-строг контрол по граници и летища.

52

Анонимен

преди 2 години

Вече и тази теория и конспирация се разби сигорно и слепите прогледнаха и умствено изостаналите че ковид19 е така наречения птичи грип N5N1.разпространил се от китаи.

51

До 54

преди 2 години

Уважавам хора като теб.Имаш си причина да не искаш да се ваксинираш,но не неглижираш вируса и проявяваш обществена съвест.Уважавам хора,които не желаят ваксинация,но се пазят,спазват мерки,самоизоляция,доколкото е възможно и НАЙ-ВАЖНО- НЕ ПЛЮЯТ ПО ВАКСИНИТЕ.Ненавиждам обаче профани неграмотни,които вият колко лоши били ваксините при положение,че цифрите и реалността на ваксинирания запад говорят съвсем ясно обратното!Гледайте ШЛ довечера и вижте стадионите !Ще бъдат пълни,а тук мрем като мухи

50

Анонимен

преди 2 години

Страхливия президент като загуби изборите може 7 да свърши нещо полезно и да затвори за две седмици поне държавата.

49

Оки

преди 2 години

За делти-мелти, ясно, но къде е Кунчев?!?

48

Анонимен

преди 2 години

Делта + Про кога?

47

Ехо

преди 2 години

Колкото и да ни плашат, да ни забраняват, да ни пресират, толкова по-голям отпор ще намират.

46

Огънят

преди 2 години

трябва да се поддържа! Към Ивановден сигурно ще тръгне и корен квадратен на делтата.

45

A3

преди 2 години

a delta ++ -- == 9 koga shte doide?