198

Анонимен

преди 2 години

Ваксините трябваше да се приложат първо върху рисковите групи, защото именно те сега умират по болниците, а не да се притискат абсолютно всички... Статистиката много точно показва кои умират най-много в болницата. Хора над 65 и с хронични заболявания.

197

INFO

преди 2 години

И продължават да говорят срещу ваксините, които вече са доказали ефективността си. Евреите не са глупави че се ваксинираха всички. Много тъжно защото това сами си го направихме, хората безплано ни дават с която искаш се ваксинирай, но не наш *** разбира от всичко. Моите приятели които нищо не разбират се опитват да ми обясняват неща при условие че съм завършил биотехнология и 5 години съм учил микробиология, днк технологии и т.н. Слушайте лекарите които са на фронтовата линия а не фейкове.

196

Анонимен

преди 2 години

В болниците умишлено убиват много пенсионери за да плашат и притискат всички останали, които не са ваксинирани... Това е стратегията на хунтата... Как иначе ще се обясни факта, че никой не акцентира върху това да се ваксинират всички групи хора с повишен риск за фатален край...?

195

Анонимен

преди 2 години

Смаяхме света, браво, юнаци, горди сме, че сме българи! За пръв път в 54- годишния си живот изпитвам такова отвращение и презрение и се срамувам, че съм българин!

194

Историк

преди 2 години

"Може да надминем рекорда си от 1918 г. 100 години по-късно, с модерна медицина, с ваксини, с образование" Ами, за антиваксърите не стои така въпроса. На практика те отказват модерната медицина, включително ваксините, а образованието им е само на хартия. Иначе на втория етаж няма никой. Аз бих ги сравнил със селляни от Средните векове: врачки, суеверия и поличби играят при тях много по-значима роля от каквото и да било модерно знание.

193

Анонимен

преди 2 години

В България никога здравната система не е приличала толкова много на ко птор, колкото днес. Изпонапуснаха миналата седмица още медици, заради тъпите изпълнения на Кацаров, с които подг ъзва на еврог ейските си шефове и още повече се дозатри и малкото, което можеше да се нарече "здравна система". С експерименталките също окапват хора от негативни последици. Никой не полага грижи за болни от каквото и друго да било, щот клиничните пътеки там са "без пари" и така вървим. С помощта на управленците.

192

Анонимен

преди 2 години

Ама нали преди няколо часа писахте: "Проф. Витанов: Ще имаме хубава Коледа при под 2000 случая дневно. Дифузното разпространение спира да се засилва, смята математикът."

191

Анонимен

преди 2 години

В друга държава досега да са ги арестували и вкарали в панделата да протестират.Що за *** трябва да си,за да нахълташ в МОЛ,щото не можеш без него.

190

Пенсионер

преди 2 години

Тамън ще вдигнат пенсиите!

189

Анонимен

преди 2 години

АНТИВАКСЪРИТЕ ЩУРМУВАТ ПУНКТОВЕТЕ! МАНГЪРОВЦИТЕ СЛЕД ТЯХ ЛЕТЯТ! ЕВРЕИ, ЕВРЕИ СТРАШЕН ПЪТ ВИ ЧАКА, ТРУДОВ ПЪТ!

188

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС.БГ, ТАЗИ СУТРИН: Проф. Витанов: Ще имаме хубава Коледа при под 2000 случая дневноДифузното разпространение спира да се засилва, смята математикът

187

Анонимен

преди 2 години

Де сопа,де!

186

Анонимен

преди 2 години

Абе тия няма ли кой да ги озапти?Каква е тая анархия?

185

Анонимен

преди 2 години

До MIKE Малко е късно, но в перспектива ше помогне. Сравнения с Испания, Португалия, Италия (дори), Дания, Швеция, Норвегия, Дания, Израел и др.Общо взети същият брой слуачи, но 15-20 пъти по-ниска смъртност. В допълнение данни от САЩ - огромна разлика м/у ваксинирани и неваксинирани щати. Хайде вече да не търсите под вола теле. Ако не за вас персонално, за много хора става фатално.

184

Исторически парк

преди 2 години

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

183

Българин

преди 2 години

АНТИВАКСЪРИ В АТАКА! НА ОРУЖИЕ БРАТИЯ СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!

182

Анонимен

преди 2 години

Еми то ако не беше вярно всичко по-горе,България нямаше да е най-бедната,най-болната,най-изостаналата и най-застарявашата нация!Всичко е взаимносвързано в една спирала.Има последователност простотията води към нерационалност,което води до немотия.Бедността е най-справедливото възмездие за глупостта на един народ !Защото сте много умни и не се ваксинирахте,затова и сте последни във всичко положително и добро !ФАКТ !

181

Един от народа

преди 2 години

Никакъв локдаун. Ще умират предимно антиваксъри, които не са разбрали или се правят, че не разбират, че ковида убива. Няма да спра да подкрепям онези антиваксъри, които не се ваксинират по различни причини, но за сметка на това са 100% железни по отношение на правилното носене на маските, спазването на дистанцията и добрата лична хигиена. Тези антиваксъри добре знаят,че ковида може и да убива и се пазят. Не гледам на антиваксърите като цяло. Сред тях има много отговорни хора, които подкрепям.

180

Анонимен

преди 2 години

Да бъдем реалисти, няма да е прогноза, факт ще е

179

до MIKE

преди 2 години

aко до сега не ди го тазбрал нема нужда да ти обясняват.