238

Мангър ага

преди 2 години

Пълни глупости. Няма КОБИД. Вижте какво става в Северна Корея?

237

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 239Не, ***, причината не са неваксинираните. Причината е очевидна и изключително просто - ваксините не работят. За последното денонощие близо 10% от починалите са ваксинирани. Ясно е, че никоя ваксина не е 100% ефективна, но това е фарс. Нализнаете всички ваксини, които ни правят като деца - дифтерия, тетанус, морбили, туберкулоза, коклюш. Да те питам, акъл, ти колко хора познаваш болни или умрели от морбили? А от коклюш? Не е истина колко сте прости!

236

Предложение

преди 2 години

Защо не направят възможно ваксиниране по домовете? Сигурно има много възрастни хора, които се страхуват да се движат до ваксинационни центрове, а, може би и много ще го изберат като удобна извънболнична (нестресираща) алтернатива

235

Анонимен

преди 2 години

За да бъде успешна ваксинационната кампания в България ваксините трябва да се направят платени и поставянето им да става с връзки.

234

Анонимен

преди 2 години

Вижда се, че сертификатите не влияят по никакъв начин на заразяването и смъртността...Днес пак има около 6000 заразени и 145 жертви... С тях само убиват бизнеса и лишават хората работещи за него от доходи... Точно преди зимата... Това хуманно ли е? Защо не ваксинираха досега рисковите групи, а убиват хората от тях в болниците...? Правят го за да упражняват натиск върху всички останали да се ваксинират....

233

ДНК

преди 2 години

Вярващите, че ваксината ще промени ДНК-то им, трябва да гледат на това като на шанс!

232

Ваксинирайте се!!

преди 2 години

Просто се ваксинирайте! И не слушайте Боко ***, че ваксините са с изтекъл срок на годност, той е ***! Спомнете си, че по негово време хората умираха пред болниците, а скъпите ваксини ги караха с хладилните бусчета на Леки.

231

Анонимен

преди 2 години

Ваксината причинява магнетизъм и е заразна за неваксинираните. Хахаха И защо някой се засягат като им кажат, че са прости, не знам

230

Бойко

преди 2 години

Корумпираните престъпници от ГЕРБ и в частност Бойко, в затвора за опит за изтребване на нацията. И все някой друг им е виновен на тия гнусни крадци. Агитираха просташкото население да не се ваксинира и сега *** като пилци. На младите образовани българи - Бягайте, бягайте с всички сили от това пропаднало и обречено място и не се обръщайте назад.

229

Прост народ

преди 2 години

Простотията е толкова голяма, че доминира над инстинкта за самосъхранениеНай-умната и вярна мисъл, която съм чувал напоследък. Евала!

228

ENDRAM

преди 2 години

До Зигмунд Фройд, бай Зигмунде, скоро пак ще бъде така-не се тревожи. Лошото е, че след 30+ години деградация на обществото не виждам светлина в тунела... Добре дошли в държавата на ***!!!

227

Хазарта

преди 2 години

И всичко това благодарение на Радев, Разединител Българиски.

226

Рока

преди 2 години

Хората , които ни управляват са комунисти-Сталинисти. Радев знае защо...... Слушайте го и ще видите ,,светлото бъдеще".

225

Ура другари

преди 2 години

Напред кьм зрелият комунизьмВсеки математик - лекарВсеки лекар - космонафтТази година завод за полупроводници догодина за цели

224

очаквам

преди 2 години

да ме гони фа6ист сьс сприн4овка сьнувам

223

Анонимен

преди 2 години

Зигмунд Фройд/238Е прав. Този прави ПР. фейк-пропаганда. Понеже българино масово, инстинктивно, няма доверие на фарма-отровите.

222

Анонимен

преди 2 години

и всичко това го дължим на антиваксърите.

221

Зигмунд Фройд

преди 2 години

Този е чалдисал и не разбира какви ги говори!!! Испанският грип? Войниците в окопите? Той бълнува!!! От 1914 г. до 1918 г., когато антибиотиците са почти научна фантастика преди откриването на пеницилина, когато войниците масово са страдали от "окопни крака", с открити рани без достатъчна хигиена са умирали преди да стигнат до лазаретите...И тоя мyшмyл ми сравнява тогавашните жертви с нищожния процент сега??? Оланкоолу, тогава всяко семейство е имало загинали близки!

220

Анонимен

преди 2 години

Аз и гр. транспорт маска не нося.Чак, като ме задължат и ще ме почакат, да се наглася.

219

Видими резултати

преди 2 години

До Solar Power В България средно умират 300 човека ,аланкоолу .Европейски и Световни шампиони по смъртност ,ехоо ! Чат -пат делим мястото с УРКИите от ,,Це Европа ,,и Балтииците .