218

Татул

преди 2 години

Днес бях в една институция. На врата има табела с молба хорат да бъдат с маски. Двама млади господина, прилично облечени се бяха спряли във залата за изчакващи клиенти. Не носеха маски. След като служител се обърна към тях с най учтивия въпрос дали имат маски и ако имат такива биха ли си ги сложили. Младежите най демостративно ги поставиха, на половината уста, носовете вън. Ето това говори за възпитанието у хората. Какво повече да каже човек.

217

Анонимен

преди 2 години

До INFO Ох как я доказаха ,ама как я доказаха ! Еда ваксина ,втора ,трета ? Голяма доказателство за шменти -капели . Сиреч оплетоха се в лъжите си ,като в калчища . Ама нали е демокрация ,та лъжите ще продължават още повече и повече .

216

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: И как го предпазва инстикта :) ? Аз съм ходил на училище и мога да направя проста сметка.Ирландия - 5 милиона население, умирания средно 7 на ден, ваксинирани 75%,България - 6.5 милиона население,умирания 150-200 на ден, ваксинирани 21%. Ако ти не можеш да смяташ аз мога :) Затова и отдавна направих първия си милион....

215

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 216 Да бе ! БКП-ГЕРБ нямали нищо ... А кой ти наниза маската на суратя ,кой глобяваше по градинките ,кой те затвори в къщи ,кой лъжеше ,че шиели милиони маски и медицински костюми за Египет ,Европата ,кой иска да ваксинира 70% от населението ,по 50 000 х на ден ,кой купи най калпавите васкини ? Кой закри десетки болници и хиляди болнични постели ? Кой разби здравната система с няколко реформи и частни болници ? Крадливите некадърници от БКП-ГЕРБ ?,

214

Анонимен

преди 2 години

Красимир Дачев...ах! Бокчесън

213

Анонимен

преди 2 години

Преди беше - Боже, пази българите!Сега е - Пази боже от българите!

212

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПърво се научи да пишеш...!

211

шампион

преди 2 години

Само Румен Радев може да счупи рекорда.

210

Анонимен

преди 2 години

Като омрем кой ще дава пари на депутатите и бизнесмените. А? Ко ще крадат?

209

тенеке джентълмен

преди 2 години

Ако имам ковид ,ако им бутна пари ще ме вземат ли? В някоя болница . Ще си нося и кислородна бутилка. Всичко ще си нося. Откачам я от оксижена товаря в буса и идвам.

208

лъжа другари !!!

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !

207

MIKE

преди 2 години

ДО 200 АНОНИМЕНСъвсем се обарках...В кой американски щат с по-висока ваксинация има 2000 % по-малка смъртност от другите с по- ниска ваксинация ?Все пак официалните данни от ФДА и СДС показват учудващо по-висока смъртност точно в щатите с по-висока степен на ваксинация ( сравнението е между Флорида и Калифорния и Ню Йорк ), да вав Флорида смартността е наи-ниска... Разликата във ваксинационните нива и смъртността не превишава 35% за отделните щати

206

еми грантката

преди 2 години

П новините казаха че ще омрем за две седмици по сто хиляди . Бтв май.Страх ме е .щотоне само ваксинирана с никаква доза.

205

Мен

преди 2 години

Най-вероятно е за това защото Българите започнаха масово да се имунизират 🤦🤦🤦

204

Анонимен

преди 2 години

Днес го прочетох под друга статия, като коментар, чувал го бях, но сега осъзнах, че е истина. Съвременните българите са второ поколение с обувки, а не с *** и първо, което има вътрешна тоалетна. На първо място сме по смъртност в света и по ваксинация сме на африканско ниво. Вероятно такова си ни е цивилизационното развитие.

203

Анонимен

преди 2 години

кРадев и неговото служебно правителство се кефят сега, че ще спестят до края на годината около 30-40 милиона от бюджетните пари, които отпуснаха за пенсиите. За три месеца до края на годината ще умрат около 10 000 пенсионера.

202

Радев оставка !

преди 2 години

Незабавна оставка на Радев, Кацаров и цялата шайка !

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214 "Ваксините трябваше да се приложат първо върху рисковите групи, защото именно те сега умират по болниците, а не да се притискат абсолютно всички..." Нещо не разбирам: вие ревете, че е противозаконно да ви "притискат" (или да кажем, че ви карат да правите нещо задължително), но си правите приказката да се прави същото с други групи от обществото. Излиза, че стига да не сте вие нямате проблеми с "принудата", м?

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 215 "тези менте ваксини си ги заврете отзад герберасчета" Толкова си издухал гарнитурите, че вече само драскаш заучени фрази за съвсем други теми. "ГЕРБ" няма нищо общо с ваксините, да не говорим, че сега те управляват точно техните политически врагове. Направо не знаете къде се намирате.

199

Анонимен

преди 2 години

тези менте ваксини си ги заврете отзад герберасчета