178

MIKE

преди 2 години

Бихте ли ми припомнили само, с какво ще помогнат ваксинираните за намаляване на разпространението на Вируса или на смъртността ?

177

до ТЪЖНО 192

преди 2 години

Швеция с 66,6% васкинирано население с две дози. Далеч сме от тях. Но до Сиера Леоне сме близо

176

тъжно

преди 2 години

"Нивото на ваксинация у нас в момента е същото като в африканските държави". Еми ние сме на един акъл с нискоинтелигентните черни хора от Африка. А, и с братята шведи също.

175

Анонимен

преди 2 години

Ами говориха докторите, предупреждаваха, но антиваксърите си знаят тяхната.

174

Анонимен

преди 2 години

Може ли някой математик, да сметне процентите. 1918-20, 80 хиляди от испански грип при 4 милиона население, и 2020-21 20 хиляди от ковид при население над 6 милиона. Прогнозата по горе не е в противоречие с това. Нека всеки, който желае да се ваксинира, но да бъде наравно с останалите.

173

Demonaz

преди 2 години

Кой е тоя бизнесмен ??? Сигурно дете на номеклатурата. Ще нарежда чак моля ти се :D Само генерал Луков щеше ви оправи.

172

Анонимен

преди 2 години

Българина е 80% де...бил, каза ви го в прав текст един от Радевите съветници, паднат ли визите за Сащ се махам от тука и повече не искам да чуя за българия или българи! А управляващите са функция на т. нар " български народ" няма как да са различни! Жалка история, дано Господ се смили и ВИ пази! Амин!

171

реално

преди 2 години

Мерки няма да се вземат докато не мине балотажа за президент. Няма значение колко българи ще умрат или ще се увредят дотогава. Важен е антиваксърския вот за Рундю.

170

Анонимен

преди 2 години

Нямат разсъдък българите, това ги убива.

169

До Василев

преди 2 години

*** ***, искаш ли пак на баща ти от rЪ3Ъ в твоите yстeнца

168

Анонимен

преди 2 години

Невежеството е най-напред при лекарите. Една сребърна вода можеше да свърши повече работа от ваксините. Зеолит, фиронциди, медицински гъби, ивермектин, цинк+хидроксихлорохин и др.под.

167

Анонимен

преди 2 години

Ние и без това сме малко...защо спирате плановите операции...хептен ли искате да ни уморите

166

Вуте

преди 2 години

Когато видя измиращи ***, доктори и политици пред стълбите на Пирогов, ще се ваксинирам!

165

Анонимен

преди 2 години

Спирането на плановите операции е престъпление срещу хората и тежък грях...надявам се да го осъзнавате господа управляващи

164

Инокент

преди 2 години

Това изопщо не е вярно лъжат ни за парите да вземат ей това е и нашия пастор Яков така каза а той е умен човек

163

Анонимен

преди 2 години

Да отива си най долнопробното българско поколение . Това дето унищожи и нацията ни и индустрията . Носещо душманства и наглост на дърти де.ге.нерат вярващи че държавната ясла трябва да е доживотна че всички сме им с нещо длъжни да ги осиновим и да си ги храним . Да не спазват закона и да посягат на тия които го спазват . Това поколение още е във властта . боко дебелогъзи е неговото нагло лице. Всички тия няма да ни липсват . Те нищо не създадоха ама притенциите им нямат край.

162

Пророка

преди 2 години

Математиците звездобройци заместиха Ванга - всеки ден зловещи пророчества. Аман вече... Пандемията е една голяма психо атака с финансови цели! Който не му е светнало до сега, нищо не може да му помогне.

161

Василев

преди 2 години

Добър вечер селяни прости!!!Днес излиза един бизнесмен като Краси Дачев и ми разправя , че българите били най-прости и за това имаме най-голяма смъртност!Не Бати Краси, българите са най-лъгани и за това в този важен момент нямат доверие на българския елит!Сега Бати Краси, че изпиташ на собствен гръб какво означава, когато лъжеш и мамиш приварузационно , какво означава дребния *** българин , да ти срине бизнеса,защото и ти може да зависиш не от простите, а от лъганите хора!Агент Бен Харис!ЦРУ!

160

Анонимен

преди 2 години

Като започнат фази 3 и 4 на Събитие 201, всякакви статистики ще станат безсмислени! Вие вярвайте още във "ваксини" които се засичат от рентген и метал - детектори

159

Анонимен

преди 2 години

Всичко е ясно. Убиват пенсионерите по болниците за да упражняват натиск върху всички останали да се ваксинират. Защо не ваксинирах с приоритет възрастните хора след като много добре виждат кои преобладават при смъртните случаи?