65

До 64

преди 2 години

Никоя, НИКОЯ ваксина не пази на 100% от разболяване.Нито за морбили,нито за грип.С ваксината НЕ ставаш безсмъртен.Ваксината ти дава възможсност да не се разболееш при по-малък вирусен товар. Дори да се разболееш,имунната система отговаря по-бързо и адекватно.Усложненията са по-малко вероятни.Очакването на българина,е че с ваксината ТРЯБВА да се реши всички проблеми и ако не е така-тя не работи и е манипулация. Който смята,че с ваксината се сменя ДНК-това е мн добра възможност да получи интелект

64

Анонимен

преди 2 години

Я напишете статия, за мед. сестра в Италия която беше уволнена докато е била на дежурство през нощта. Която е казала във видео на живо че ваксините НЕ помагат, напротив - те са вредни. В 04:01 часа е била уволнена. Също така, директно попита в ефир, едни доктори "Защо лъжете, всички в интензивното, в което работих, бяха ваксинирани. ВСИЧКИ. Защо лъжете че са НЕваксинирани?" Или пък пуснете видеото на Бил Гейтс от Германия на 18 февруари 2017 г. Той там директно си казва че ще има пандемия. Хайде

63

Анонимен

преди 2 години

63 в името на парите се обединяват веднага. Вярно е че всеки драпа повече за себе си и си мисли, че може да изиграе другарчето. Но на тях не им пука за здравето на хората. Виж ЕС. Ако наистина й покаше за здравето щеше да позволи всички ваксини на територията си и хората сами да решават с какво да се ваксинират. Но не. Само немско-американския графен и това е. А да, за да не се сърдят англичаните и тяхната. Не че съм за китайска или руска ваксина. Но защо не ги допускат? Заради пари и печалби!

62

До60

преди 2 години

Трудно ми е да си представя,че управляващите в целият свят ще се организират и обединят за така наречената Нова Диктатура,ама знае ли човек!

61

Анонимен

преди 2 години

59 правилно го нарече експеримент. Но това е експеримент с изопачени резултати. Огради, пропусквателен пункт. Външни хора, които влизат само ако отговарят на определени условия. Що за експеримент е този, който ваксинира цялото население и го затваря и ограничава докато постигне нулева заболеваемост за да обяви, вижте ваксината работи. Ако ваксината наистина работеше градът трябваше да бъде отворен, за да се прецени колко се заразяват повторно, колко са заразни след това и т.н. Това е концлагер!

60

Анонимен

преди 2 години

"след което в продължение на една година ще се наблюдава какво се случва, ако всички без изключение са ваксинирани с препарата на Пфайзер/Бионтех."------Тези вече го обърнаха на пазарен монопол. Циркът е пълен.

59

Анонимен

преди 2 години

53 че фашизма и комунизма са едно и също нещо, обвити в различна опаковка си е факт от време оно. Когато се борим срещу нацистите в Бразилия, смятай че се борим и срещу комунистите в Китай. С една дума срещу диктатурата! Лошото сега в този вариант на света е, че вече няма къде да избягаш от диктаторите. Преди имахме надежда, сега нямаме . Преди бягахме, сега вече няма къде. Нямаме никакъв друг изход, освен да се бием.

58

Анонимен

преди 2 години

Чудесно е , че 100 % от жителите са позитивно настроени към ваксините. Вижда се, че реално ход 1% имат противопоказания за ваксина към даден момент. Експериментът цели да си види дали вирусът може да бъде тотално елиминиран и колко трае имунитетът. Вместо да критикуваш виж България, където тече доброволен самоубийствен експеримент, да оцеляваме с цената на стотици хиляди жертви но без ваксини.

57

Анонимен

преди 2 години

Поне да бяхте си записвали как "братята"Китайци се борят с това нещо,а не да правите "сензационни" новини тип-от мухата слон!

56

Дедо

преди 2 години

И как ще разберат дали работи препарата , като носенето на маски и спазването на дистанция ще се прилага с пълна сила !?

55

Анонимен

преди 2 години

ваксинираните с по две дози януари имат 16% защита от заразяване и около 88% от тежко протичане на болестта юли месец т.е. 6-7 месеца. За това се препоръчва трета доза. В същото време на преболедувалите се препоръчва ваксинаслед 6-тия месец и то една доза - не две, на преболедували във враждебна среда (като медиците) ваксината е пожелателна. МЗ на България и медиите крият тази информация но тя е достъпна в интернет страниците на водещи университети и не евро*ейски здравни министерства.

54

Ще ме

преди 2 години

Боли от кръста надолу

53

Анонимен

преди 2 години

Поне вече беше окончателно потвърдено с тази статия, че това е експеримент на световно ниво. Благодаря дами и господа журналисти! И вие да свършите едно добро дело.

52

Анонимен

преди 2 години

Тия от Pfizer се опитват да открият Топлата Вода,ами вземете един Китай с население над 1.4 милиарда,ваксинирани над Един милиард,има така наречената Нулева Толерантност към вируса,при всеки един нов случай следва масово тестване и ограничение на людете!

51

Анонимен

преди 2 години

50 я сега кажи тоя страхотен футбол кой го илиграе? Не са ли ония момчета от фавелите, които са натурално здрави и силни?

50

Анонимен

преди 2 години

До 27 , да от собствения ти имунитет никой не изкарва пари

49

До 36

преди 2 години

Това не им пречи на Бразилия да са световна футболна сила,а тук в БГ си имаме вече добро оправдание "Ти държава нямаш а искаш футбол да имаш",а истината е че просто при лошо стечение на обстоятелствата изкривения ни манталитет се прояви и във футбола,едното няма нищо общо с другото..

48

Анонимен

преди 2 години

Значи щели да правят експеримент как се държи вируса в един напълно ваксиниран град и колко време трае защитата. Ама иначе ни казват ваксинирайте се, при 70% ваксинирани всичко е точно.

47

Анонимен

преди 2 години

По писанията ще разпознаете фашистките изверги. Те се кефят на експеримента с хора. Даже им е малко. Искат повече копелетата. След тая статия още по-категорично ме убедихте че това е нацистки експеримент. Явно идва деня на партизанското движение!

46

Анонимен

преди 2 години

Като се е ваксинирал, ще се ваксинира отново. То това не е един път и завинаги, а периодично. Следващата "битка" ще е да се задържи по-дълъг период от игла до игла, ама като гледам как четвърти път се дупчат за няма и година...