125

Sadiata

преди 2 години

Нищо няма да се промени докато не утрепят целия град. Ваксините са да не продължи раждането на деца а възрастните да се унищожат трябва да остане света пет милиарда още ли не го разбрахте в Китай преди години беше забранено повече от едно дете и почнаха да крадат децата и му намериха колая ще унищожат възрасните и други държави само и само те да са повече ха идете се ваксинирайте простаци не се учудвайте защо нямате поколение и после няма кого да съдете и да обвинявате всичко е в вашите ръце

124

Анонимен

преди 2 години

НАБЛЮДАВАТ СЕ ВИМАТЕЛНО ОПИТНИТЕ МИШКИ ТОВА СЕ СЛУЧВА

123

това означава

преди 2 години

че в тоя град НЯМА от хейлектурата на бацката!Дето бият и стрелят даже линейкаджиите!И градът даже и без вакЦина е добър за живеене!

122

Мед сестра

преди 2 години

Това няма как да се случи в Бг. Президентът на Бразилия каза, че е последния човек в Бразилия, който ще се ваксинира, а промитите мозъци на град Толедо стават опитни мишки. Отново двоен стандарт - и кацарчев не е ваксиниран.

121

до анонимен 122

преди 2 години

Да, така е. Поне при хората, които аз познавам.Но се карантинира цялото семейство.

120

до анонимен

преди 2 години

Ваксинираните също се заразяват,но 95 процента не го прекарват тежко и не влизат в болница.

119

Анонимен

преди 2 години

Вече няколко мои познати - ваксинирани се заразяват. Имаха и симптоми ( температура, кашлица, задух ) и положителни ПСР. Седяха си в къщи 14 дни, а семействата им по 10 като контактни.Та се чудя, дали ще има край някога този филм ????

118

6789

преди 2 години

И като всички са ваксинирани, каквото като дойде някой заразен? Ваксините са ефикасни и затова ще има нова вълна? Логиката е бетон. Всичко оборващо тази логика е дезинформация и фалшиви новини.

117

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Нещо си се объркал :) В Ирландия 4.9 милиона население има средно по 7 починали на ден при 75% ваксинирано население. Виж сега числата и ги наложи спрямо България :)

116

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 ТОЙ ГИ ЗНАЕ ТИЯ НЕЩА ЗАЩОТО ФИНАНСИРА ЛАБОРАТОРИЯТА КОЯТО РАЗРАБОТВА ВИРУСА. ТОВА СИ Е БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ КАКТО НА ВРЕМЕТО КАЗА ВАНГА. ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЕЗ ОРЪЖИЯ А С КОВИД.

115

Анонимен

преди 2 години

Броят на симптоматичните случаи на COVID-19 спадна с 80 процента, необходимостта от хоспитализации - с 86 на сто, а смъртните случаи - с цели 95 процента" - интересно нещо друго ли са очаквали?

114

Анонимен

преди 2 години

То вече има такъв град в Ирландия - Waterford. Именно в него заболеваемостта и смъртността са най-високи.

113

как каво?

преди 2 години

- утопия

112

Анонимен

преди 2 години

хахаха ... Започнаха всеки ден да си казват, че ваксинираните участват в експеримент... Преди ги лъжеха, че експериментите били приключили хахах ... Нищо, че дори в листовките пише, че окончателните доклади ще се пращат след няколко години. Ваксинираните вярват на телевизора, не на листовките, а и едва ли има ваксиниран, който преди да се е боцнал, е прочел листовката на съответната ваксина. Все пак по телевизора са му казали, че е безопасно. Честито на опитните зайчета!

111

Анонимен

преди 2 години

Това е по-зле и от фашизъм. И з в р а щение.

110

Анонимен

преди 2 години

По добре да не разбираме

109

Картофчо

преди 2 години

Ваксината нали трябва да те пази от вируса!!?? Ако са ваксинирани 100% от хората за какъв хАй ще им е да с маски, дистанция и без да дапускат влизане на чужденци! То така ако заградя едно малко градче с бодлива тел когато в него няма болни и не пускам никой да влиза, и без ваксина няма да има заболели! :))))))))))))))))))))))))))))))))

108

Анонимен

преди 2 години

е къв експеримент като ще има маски и дистанция, това не са реални условия, или реалността за в бъдеще ще е друга, казвайте ги тия неща по-рано да се подготвяме психически

107

То ако града е

преди 2 години

изолиран, и без ваксини пак ще са ок. Нали идеята на тез ваксини е уж въпреки потенциалните вносители, ваксаните люде да са си ок. Проблема е, че не са и незнам точно какво ще доказват. Отделно при провал съм сигурен, че Пфайзер няма да го обявят радушно. По-скоро извънземни ще кацнат в градчето, отколкото тези да си признаят.

106

Анонимен

преди 2 години

'внос на пандемия отвън" е нали ша сте наваксани до козерката, вица страх ме е, че другите нямат слънцезащитет крем и ша се прека, в действие