45

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да стане

44

Баце ви Билчо

преди 2 години

Шофьор съм в Испания,Толедо за Мадрид е като Перник за София.Ще префърлят болните от ковида в Мадрид и опа експеримента с Толедо успешен.Не гледайте какво се случва у Израел,Белгия,Англия,а вижте кво направихме в Толедо.Всички ваксинирани и нито 1 умрел,на базата на Толедо "експертите"ще вземат решение за изключително успешната ваксинация и айде всички у гьола....

43

Баба Ванга

преди 2 години

И плъзнаха по земята зомбита, които нападаха и разкъсваха хората. И първото зомби се появи е град Толедо в Бразилия!

42

Анонимен

преди 2 години

Уау, а коса имат ли? Че на близка роднина й опада косата от свещената ваксина. Това ще е раят на бразилските гологлавци! Не че у нас някой му пука. Мъжете и без това са гологлавци повечето, а жените си слагат какви ли не перуки и екстеншъни. Абе бизнес да има.

41

аа

преди 2 години

боже какви експерименти се правят не е истина и говедата реват от кеф

40

Джеф Безос

преди 2 години

Бил Гейтс ще почерпи. Това ще се случи.

39

Анонимен

преди 2 години

Ами какво ще се случи,ами при първото появяване на индивид отвън приносител на вируса,следва отново старата песен на нов глас!

38

Анонимен

преди 2 години

Вече знаем имената на лагерите, заради които един ден ще има съд като този в Нюрнберг! Запомнете името Толедо, дами и господа. То е новият Аушвиц! Не на нацистките експерименти!

37

по-полека

преди 2 години

Ужас!!!Бели мишки в аквариум....

36

Анонимен

преди 2 години

"най-голямото предизвикателство в следващите месеци ще е да не се допусне внос" на пандемията отвън" a как бе, нали ваксинираните получават доживотно зелен сертификат - тех зараза не ги лови

35

Мдаа

преди 2 години

Ходил съм в Бразилия, много е зле. Мръсно, хората груби и агресивни, не можеш да излезеш от комплекса защото ще те оберат на секундата. Обаче ми казаха че има градове в които живеят немски емигранти. Те гледат да не се мешат много с другите и чуждите фирми инвестират предимно в тия градове. Има много заводи на американски компании. Та този град сигурно е с такова население.

34

Анонимен

преди 2 години

Малко като филм на ужасите. Очакваме сега и зомбитата да излязат из под земята и да приключва тоя филм.

33

Анонимен

преди 2 години

А като града е ваксиниран 99%, защо града е ограден и е с пропусквателен пункт? Нещо като лагер с опитни животни? Да не избяга няколко екземпляр! Нали ваксината ти дава право да обикаляш света като луд, да ядеш, пиеш и денсиш? Защо тогава тези градове са изолирани лагери?

32

Анонимен

преди 2 години

експериментът продължава...

31

Баце ви Билчо

преди 2 години

Защо СЗО изрично се обади ,че при самолетните пътувания не трябва да има задължителна ваксинация???Значи все пак у тоа свет все ще останат некои НЕваксинирани.Еми чичко паричко сигурно ще е сред тех,ще си житка по бизнес дела и дори теста ще си го прави след като стигне местото за където е тръгнал.А останалите и у рейса нема да могат да се качат.ФАНТАзирам си тука

30

Изкривяване

преди 2 години

Ваксините пазят със сигурност. Но защо не пускат почти никого да влиза в града? Дори и без ваксинация тези хора няма да се разболеят защото няма външни хора. А вътрешните могат спокойно да ги изолират за 2 седмици, болните да ги хоспитализират, и със сигурност вирусът ще изчезне сам. За какво са тези масови ваксинации ако хората пак трябва да са с маски? Или ги държат като крепостни селяни.

29

Berba

преди 2 години

Живите мъртви?

28

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е да знаем, че Бразилия е опитния полигон но фармата. Но България не е! А че е опитен полигон е ясно. Нали никой не вярва, че в един град една компания може да си прави каквото иска без съгласието на правителството!? Ние ще се ваксинираме, но след 4 г, когато видим 5 годишния отчет и сами си направим търсенето сред реално боледували и ваксинирани хора. Спрете с пропагандата, надминахте комунистите и фашистите взети заедно.

27

Христо Христов

преди 2 години

ДВ е новото Работническо Дело. При товавносто.

26

Анонимен

преди 2 години

Да не стане така, че в един момент да се разчита единствено на ваксини и лекарства, а не на естествения имунитет...?