105

Анонимен

преди 2 години

Някой ако иска да знае какво ще стане да изгледа филма -Световна война Z - с Брат Пит и да превърти на сцената с Иерусалим .Така ще разбере и ще види какво точно ще стане с такъв град.

104

Какво ли ще се случи

преди 2 години

ако вземат та закрият Дойче Веле?Защо не се проведе и този хував експеримент.

103

Анонимен

преди 2 години

Pfizer понеже малко експерименти направиха :) А балъците подписват декларации и се радват, ако има странични ефекти, защото това означавало, че има ефект от експеримента

102

Humanity=човечност

преди 2 години

Доктор Менгеле не е можел да си позволи да експериментира със стотици хиляди. В наше време той щеше да бъде подизпълнител на експеримента от средно или полувисоко ниво. Иначе той минава за извършител на престъпления срещу човечността (не срещу човечеството, както някой е превел погрешно от английски на български език).

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен84 Ще са отворени всички врати за теб, не повече от 5 години. После ще искаш да са ти затворени вратите, ама няма да ги видиш ти тия неща. Така че дерзай, времето ти е ограничено. Лошото е че сама си си го ограничила. Още по лошото е самоубийство. А най-лошото е че Господ не обича самоубийците. Спасение за теб вече няма, минавай си през вратите набързо, че нямаш време.

100

Анонимен

преди 2 години

Изгледайте видеото от 18 февруари 2017 година. Бил Гейтс, от Германия, където обяснява че ще има пандемия от вирус, причиняващ респираторни заболявания, задушаване и cмъpт. Тоз явно е голяма врачка, щом още през 2017 година, с точност казва какво ще се случи 3 години по-късно.

99

До От Берлин

преди 2 години

Науката изисква жертви. Това е от времето, когато белите хора са контролирали света и следователно са правили експерименти с подчинените им. Днес белите са в редиците на подчинените и новите господари си правят експерименти с тях. Именуването на институти с имена на велики бели учени е просто гавра с бялата раса. Един вид "Ето, сега ние правим с вас това, което вие правехте с другите в продължение на хиляди години."

98

Анонимен

преди 2 години

Експерименти от този тип се правят на другия край на света в държави с корупция. На принципа, където ни обясняваха как в Чили щели да правят екологично чисти горива без въглеродни емисии за Европа. Човек се пита защо чак в Чили? Защо не ги произвеждат в ЕУ? Отговора е ***. Ако е в ЕУ работата лесно ще се разсмърди и ще разберем че горивата им не са екологично чисти. Този експеримент се провежда на същия принцип. Дори още по-брутално. Компанията производител го провежда в корумпирана държава.

97

Анонимен

преди 2 години

Е...то много ясно,че ако превърнат града в концентрационен лагер...може и да има малка заболеваемост...пита се такова бъдеще ли ни чака...повече от ясно е,че това е неприложимо освен за Китай...и при поява на нова мутация - непрекъснато затваряне...защото ваксините действат само 6 месеца,а и ще са неефективни при нови мутации...те и сега не предпазват напълно...въобще ще се мре яко...и не му се вижда краят...ако си оживял първият път като си се заразил...не се знае вторият път как ще е...

96

Анонимен

преди 2 години

Ами след две години получавате град на мъртвите .То е просто като бобена чорба.

95

хеха

преди 2 години

Колко ли още годни ще ни баламосват още. Дано поне с идването на реалната икономическа криза да мирясат.

94

Мдаа

преди 2 години

Интересно измислиха ваксина за корона вирус за година а за спин които е много по смьртоносен и распространен в целият свят ваксина няма вече повече от - 40 г

93

Скептичен.

преди 2 години

Знаете ли защо съм скептичен към този експеримент. Защото се прави от Пфайзър, не от бразилското правителство и дори не от СЗО. Един вид Пфайзър контролира Пфайзър. Това е все едно да се явиш на съд и едновременно прокорора, адвоката и съдята да са на твоя заплата. Пфайзър е заинтересована страна и има финансов интерес от този експеримент.

92

До -89

преди 2 години

Полиомиелита не е исчезнал но спина е световна пандемия с много повече починали от колкото при корона вирус

91

славянин

преди 2 години

Цял град ваксиниран и най-важното било да не се допусне вируса да дойде отвън! Голям страх при масово набодените да не дойде вируса! Сигурно защото вярват че ваксините работят!?

90

От Берлин

преди 2 години

Да ви напомня от историята на медицината: Робърт Кох, е първият човек създал концентрационен лагер... В Африка този доктор е експериментирал с над 1000 местни жители, създавайки своите научни трудове по вирусологив! Затворени и избивани в името на човечеството... Днес най-добрият институт в Германия носи неговото име! Как историята се повтаря...!?

89

Анонимен

преди 2 години

до 88 - верно ли? Тогава защо е изчезнал полиомелита бе африканец? Може би щото не се ваксинират децата...

88

До85

преди 2 години

Чак пък да си"спокойна и свободна"ама щом така се чувстваш,сполай ти!

87

Анонимен

преди 2 години

Когато цял град е ваксиниран, вирусът ще се предава сред ваксинирани до момента в който мутира или спадне имунитета.

86

Анонимен

преди 2 години

Ехааа, успели да се преборят да станат лаборатория на открито за хуманизирани мишки за биг фЕрма! какво ли ще стане? вероятно ще трябва да отворят още 2 крематориума, 2 болници за инсулти, нервни и сърдечно съдови заболявания и да превърнат родилното си отделение в онкологично.