153

Анонимен

преди 2 месеца

Господи Герджиков,няма ли да попитате,защо мълчи лицето Борисов след подадения сигнал в прокуратурата срещу него за което Същият ще бъде обвинен и осъден по Член 326 от Наказателният Кодекс

152

помнещ

преди 2 месеца

Този,бързо влезе в ролята на Плевналиев!-:( Ами това ли са "демократичните" президенти днес 32 г почти след 1989 г ? И добре е .че е само "кандидат" такъв този ! Гаранция Че и такъв и ще си остане!Желев на времето,колкото и да беше невзрачен на външен вид тогава ,не би влязъл в съюз с Борисов в никакъв случай! Това идва да покаже,че нещата от страна на Борисов изобщо не са читави! Питам се,освен с тези 9 000 лева,Борисов с какво друго държи тоя индивид?-:( Да! Той самият само си знае!-:)))

151

Отвратен

преди 2 месеца

Този е по-противен и от Плевнелиев.Езикът на тялото му говори за роболепие и слугинаж.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Този професор го подкара съвсем през просото. Защо не попита конституционния съд дали президентът е нарушил конституцията? Оттам ще му отговорят, като Делфийският оракул.

149

доАнонимен142

преди 2 месеца

Момче, явно не знаеш какво правят пилотите в България през 99%-то си стоене на земята. Пият. Объркал си чорапа с професора. И не вдигай много чашката като пишеш по форумите, защото изглежда виждаш размазнено. Но пък нали ти е платено да плюеш.

148

И М П И Й Ч М Ъ Н Т.

преди 2 месеца

НА НАРУШИЛИЯ КОНСТИТУЦИЯТА.... ЗАКОНА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ-БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЦВЕТА НА ЧОРАПИТЕ

147

Отговор

преди 2 месеца

До до Някой .Ти пак се майтапиш! Каква мисъл у Радев бе? Че той само от журналистите бяга да не му зададат някой въпрос , и да се наложи да напрегне някоя гънка! Че всички разбрахме, как си назустява написаното и репетирал речите пред огледалото! Всички помним надгробните му речи навръх Нова година! А за гафовете му като политик, няма да стигне форумът! Той е срам за България!

146

опс са

преди 2 месеца

Ще гласувам за Обединителя Герба джиков!! Щял да ме обединява с Безос, Зукърбърк, Мъск и другите там! Какво било това разединение? ААмаха! М?;)

145

крум

преди 2 месеца

Плевналиев 2 - Каза че протестиращите са били ПОЛИЦАИ - такъв не се среща често

144

до абе

преди 2 месеца

Я марш обратно в тоалетната чиния!

143

Анонимен

преди 2 месеца

До Някой.....Само си въобразяваш, че си "някой"! Никой си, нищожество! Наизусти ти как се кара...кола! В изтребителната авиация решенията се вземат за части от секундата, то затова днес се използва изкуствен интелект в най-модерните изтребители, в помощ на пилота. Точно бързата мисъл и решителността са качествата, нужни на един голям ръководител!Мисъл, облечена в ясна реч, а не злобното пиянско боково пелтечене или мазните слова на "обединителя" ректор!Който щял да обединява всички, ама десните

142

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв мътен алкохолен поглед. Питам се дали фокусира или вижда тройно.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Човекът ти го каза Ясно.Решенията на КС не се Коментират!Какво има да се упражняваш още по тая тема?Аман от поплювковци,доскоро имахме един такъв,Плевнелиев се зовеше,сега имаме поредният кандидат за поста пръв Поплювко!

140

абе

преди 2 месеца

Само на мен ли ми се струва, че на това същество мама тъкмо му е намазала филийката, сипала му е чайчето, лъснала му е обувките. Казала му е да се избръсне гладичко и да си запаше ризката в гащите. После да иде да кандидатства за президент и да внимава, като пресича??

139

Патриот

преди 2 месеца

Ако Радев пак стане президент означава,че всички с двойно - тройно гражданство могат да стават депутати и президенти в България.

138

Saki

преди 2 месеца

Герджиков....опс Лейтенат Грубер, не бъдете такъв груби*ян

137

Zezka

преди 2 месеца

Nr.2

136

До 120

преди 2 месеца

Ми той Бaцe е лежал в затвор, но това не попречи да ни "управлява" 12 години!

135

Анонимен

преди 2 месеца

Е толкова яко ви бръкна в здравето Радев, че в паниката си извадихте тъкмо този индивид, който не е виждал дрон в живота си, па камо ли самальот. Цял живот киснал в канцеларии сред прашясали папки и грам не си е показвал носа в истинския живот. На Бац такъв му допада. Накъдето го поведеш, натам ще тръгне.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Когато не си сложи червило много прилича на Цецка Цачева.