102

Анонимен

преди 2 години

сус ба амебо, сус ба хамелен.

101

Анонимен

преди 2 години

ГърЧикоУФ, поредната пастирка на Боко-тиквата се обади.

100

Анонимен

преди 2 години

Еми той винаги мълчи след всичко важно. Мълча и за шпионския скандал... понеже беше руски.. абе слаб президент много .Гаф след гаф

99

Някой

преди 2 години

Ти майтапиш ли се ? Какво знаел "бойният пилот"? Там нещата се наизустяват и излизаш под матрица! Да си беше останал "боен" пилот ,а не да се завира в л*ната в политиката, които той сам е създал! Това са качества за пилот , а не за политик! За политик се иска да си обединител, а не да си търсиш "врагове"! Да търсиш компромиса , а не да вървиш с рогата напред! Въобще, гъвкав мозък, а не фат"машка чугунена глава!

98

Анонимен

преди 2 години

Много неприятен тип е този Герджиков. За сведение не харесвам Радев, ама този пък ми е направо противен, даже наглед.

97

ъъъ

преди 2 години

Не мълчи, повтарят всичките в транс, че решенията на съда не се коментират - то не че има много за коментиране.

96

анонимен

преди 2 години

Абсолютно е прав Герджиков.Радев ако е мъж,управник,генерал,то трябва да застане пред народа и да поеме отговорност за своите действия и тези на Петков.Няма как да не е знаел,че той години наред е живял в Канада и може да има и тяхното гражданство.Трябва да си да не провериш документите на Киро в тази ситуация.Никой не казва,че лично Радев трябваше да го направи,нали има сътрудници за тази работа.Няма никакво съмнение,че и двамата са били наясно какво правят,но мислели да минат метъра.

95

Анонимен

преди 2 години

Чорапът мълчи, защото трябва да излъже, ако проговори...

94

Трол на ГЕРП

преди 2 години

Кога ще дойдат тези избори? След тях ще уволнят троловете на ГЕРБ и тук ще стане много по-приятно място за четене и обмяна на коментари.

93

Анонимен

преди 2 години

Затова англичаните си нямат конституция , за да не може подобни недоучили умници да се правят на умни , имат си единствено ясни закони които се тълкуват лесно от всеки.

92

Странно,

преди 2 години

Как клакьорите на Фелдфебела скачат да го бранят като "свещена" крава! Да излезе и да си каже бе, знаел ли е , че е двоен гражданин/всички знаехме/, не е ли знаел, лъгали ли са го ,или той нас ни е лъгал...! Мъжко е Радев да си признае, стига се е правил на ощипана ханъма! Как беше ,то там мирише , ама не било от него!

91

Анонимен

преди 2 години

Това ново червило много му отива.

90

89 продължава

преди 2 години

...матрици, редове, интегрално смятане, тригонометрия, физика на твърдото тяло, аеродинамика, топлинни цикли на двигателите с вътрешно горене, материалознание, стратегия и тактика на въздушния бой и още десетина сериозни дисциплини. Тук не говоря за качествата, които има бойният пилот, който за боколуците е "шофьор на самолет". По-скоро ми е интересна модерната представа за висшето образование у нас -черна шапчица с квадратно дъно и пискюлче! А, и тога!

89

БАНко

преди 2 години

НЕ САМО ГЕРБЕРУХ , А И ЛЕЙКА !!! ПОЗОРЪТ ЗА СОФ. УНИВЕРСИТЕТ !!!

88

Анонимен

преди 2 години

Какво да ви каже, гербави, ще променим Конституцията. Ще пишем, както са казвали нявга в Македойнията: "Българин е кой не лъже, не краде и не дава вярата си за печена кокошка". И на гербавите ще ви падне гражданството :)

87

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,просто е..ПЛАЧЕВНА нагласата на мажореткитекато тоя..Радев да бил "коментирал"..?!?!..САМО ВИЕ си позволявате да "коментирате",демек,да ЛАЕТЕКАТОПОБЕСНЕЛИ...И какво всъщност иска тая карикатурна креатура?..-Радев да са разплаче и да ФЪРЛИ ОСТАВКА?!..-"Ни сам повеке президентин"?!..В момент,когато няма парламент,когато БИТКАТА за СЕДЯЩИ в НС и за президент е в разгара си?...Това накачуленочучело осъзнава ли изобщо за какво апелира?!

86

Анонимен

преди 2 години

Всички тикви големи разбирачи се извъдихте по конституция

85

Анонимен

преди 2 години

Още държите всичко, и Братиньо, но няма да е все така :) Тогава ще чакаме този .... да се изкаже :)

84

Даскала

преди 2 години

Или си сляп и глух или си манипулатор като Борисов!Радев заяви че решение на съда НЕ СЕ КОМЕНТИРА!

83

Анонимен

преди 2 години

Радев мълчи като .... три звездички.:)