77

Анонимен

преди 2 години

Не ни приказвайте за дозите, а за реалните ваксинирани. Един човек може да се набоде и с 20 дози и все е един. А пък фалшивите набодени са сигурно поне 30 % от бройката.

76

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този зор за ваксини бе джанъм? Не признават антитела, преболедували, нищо! Само перят спринцовките и искат да ти я боцнат по-бързо.

75

Анонимен

преди 2 години

До до 57 64 Половината рискове са от лошата "здравна" система, а другата половина - от т.нар. мерки, от които няма полза.

74

Анонимен

преди 2 години

На този етап ще пропусна ваксинация. На следващ, също.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Ваксатроле, каквото ни е писано. Виждате, че и ваксинирани умират от ковид, така че не преигравайте!

72

Анонимен

преди 2 години

На тази етап само Възраждане е против принудителната ваксинация и заради това минавам в техният лагер. Иначе мислех да гласувам за Радев и Кирил Петков, но те също са на каишка и няма да отменят тази дивотия.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 Какво значение има това? Защо непрекъснато се опитвате да обиждате хората по някакъв критерий, вместо да си докажете ползата от ваксата?

70

Право в целта

преди 2 години

На вниманието на другаря министър на здраве(не)опазването Лопатко Фурнаджийски!Чл. 143, ал. 1 от Наказателния кодекс Който принуди другиго да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, противно на волята му, като употреби за това сила, заплашване или злоупотреби с властта си, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

69

Анонимен

преди 2 години

До до 74 76 Ама парите на държавата са в чекмеджето :), герботроле

68

Анонимен

преди 2 години

Ама Бочко Тиквето вчера каза,че ще ваксинира 70 % от българите и то забележете - с добро или лошо! Точно това каза Тиквето! След изборите на 14-и натискът към хората ще стане огромен.

67

до 74

преди 2 години

И именно заради това си мислене ще си караш баничарката за 2000лв. на месец цял живот. Човек се учи от успелите. Държавата това си ти.

66

Solar Power

преди 2 години

Добре де как някой готвач НЕВАКСИНИРАН очаква да отида в ресторанта където той готви, поти се , киха ... плюе по салатите и гозбите ? Или пък някой сертвитьо с маска под брадата ми чете менюто и плюе по чашите ?! Ами няма да отида в такива ресторанти. Ходя само където персонала е изцяло ваксиниран и също всички клиенти. В ЕС е така навсякъде ! Тук няма такова нещо и докато стане моите пари за забавление ще отиват в крипто :)

65

Анонимен

преди 2 години

една от опорките на ваксърите е, че виж ли в европа се ваксинирали, умни били , ние сме *** и тн... защо се ваксинират на запад? защото са свикнали държавата да им помага за да живеят нормално, никога не биха поставили под съмнение каквото и да им кажат, е естествено че ще се съгласят да се боднат, те не се съмняват че ще им предложат нещо в техен ущърб. Ние никога не сме имали доверие на управляващите и съответно този експеримент в момента изглежда още по нелеп от всичко до сега

64

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Не стига че са престъпници, ами и се хвалят колко голям ефект са постигнали с престъплението си. Ние помним. Целта на сертификата е насилствено ваксиниране, което е против конституцията. Просто е като гъбена чорба.

63

СЗО

преди 2 години

Боц боц боц, къде сте се скрили?

62

Анонимен

преди 2 години

невероятно ! опашки се вият хоро се играе !

61

не разбрал

преди 2 години

Защо трябва да има повече ваксинирани, нали този "зелен сертификат" не ни кандърдисва към ваксини?!

60

House M.D.

преди 2 години

Великите пророци Рей Бредбъри /451F/ и Любомир Николов /Космоиграчите/ го предсказаха!!!

59

Анонимен

преди 2 години

В Белгия от месеци има зелен сертификат и 87% от населението е ваксинирано. Как е положението там в момента?

58

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарчета... молете се близките дни да не ви се налага каквато и да е било болнична/спешна помощ. Толкова е задръстена системата, че ще чакате да ви зашият отворена кървяща рана 4-5 часа. Пък за линейка забравете.