117

Анонимен

преди 2 години

До С.Т. Добре дошъл в клуба.Знаеш ли колко сме така?Хиляди.

116

Кацаров

преди 2 години

КАЦАРОВ ДОСТИГНА ТАКИВА ВИСИНИ В БОРБАТА С КОВИДА, ЧЕ МЕНГЕЛЕ СЕ ОБРЪЩА В ГРОБА !

115

мишо бирочето

преди 2 години

ако не се вдигнем сега и не избесим тези мракобесници, утре ще дойдат за децата ни. вече го подготвят, плюнки-млюнки. ако откажем да ваксинираме децата ни, ще ни ги взимат под предлог че им вредим и ги застрашаваме. а тестовете дето ще ги карат да правят кой знае на какво ще реагират. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ САНЧОВЦИ.

114

фес.бг

преди 2 години

лъжем да подлъжем овците. какво по добро убеждение освен "другите овци дето бегаха от иглата почнаха да се предават и скоро ще си самичък и че лигавиш мръвката".вдигнем

113

Таня

преди 2 години

Добре е. Ако се поддържа средна бройка от 25-30 000 на ден, ще успеем за 2-3 месеца да покрием достатъчно голяма част от населението и най-накрая да свърши този кошмар.

112

Анонимен

преди 2 години

още 50 000 антиваксъра ,в отбора на ваксърите за два дни.Значи мерките работят,даже трябва да се засилят.

111

Обективен

преди 2 години

"И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му" /Откр. 13:16-17/.

110

С.Т.

преди 2 години

Аз възнамерявах да се ваксинирам, но преди да успея да го направя се разболях, като се хванах с тест направен от аптеката. Не съм се разкарвал по лаборатории, не съм се занимавал с РЗИ-та, здравни министерства и ...какво ли още не. Изолирах се за 14 дни и си го изкарах леко. В последствие си направих тест и си имам антитела. Може ли някой сега да ми обясни, защо трябва да се ваксинирам и защо ми се ограничават на мен правата с тоя сертификат?!

109

Анонимен

преди 2 години

"желанието за ваксиниране остава все така високо" Айде почнахте като израелците ,там им бяха дали ПРАВОТО да се ваксинират ,тук под натиска на "зелените сертификати" му казвате "желание " .

108

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите от страх от ваксините си загубиха ума.

107

гогич

преди 2 години

И защо в Австрия промениха правилото за смъртен случай от ковид??? Защото хората проумяха небиевалиците "щял да живее повече без ковид" и други такива и дават РЕАЛНАТА смъртност от вируса. Или са просто ***, според теб.

106

гогич

преди 2 години

До Муахаха"Защото много от тях без Ковид щяха да са живи!!!" - само това е достатъчно ясно да се види промития ти мозък. НЯМА специалист, койот да е казал или да каже кой колко е щял да живее без ковид, НЯМА, набий си го в главата (или каквото имаш между ушите). Мой познат почина от сърце докато обядваше - значи ако не е обядвал, щеше да е жия по твояйта смахната логика.

105

Ре ваксинация

преди 2 години

Тъй като ваксината не е до живот, кога трябва да се прави ре ваксинация за да се удължи зеленият сертификат или по точно ако не направиш реваксинация след година значи ли че ти се отнема зеленият сертификат?Вече се обърках хем тъй, хем инак и накрая с ваксина или без си все набутан

104

Анонимен

преди 2 години

От МЗ казаха, че не следва да се ваксинират хората, които имат тежка алергия към някоя от съставките на ваксините. Затова ако ви принуждават да се ваксинирате, казвайте че имате такава алергия. Ще ви попитат към коя от съставките. Вие кажете първо да ви дадат информация за съставките и тогава ще ги уведомите към коя имате алергия. А те няма как да ви информират за съставките, защото са търговска тайна. Абсолютен Параграф 22!

103

Право в целта

преди 2 години

Чл. 6, ал. 2 от Конституцията - "Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата, основани на убеждения". Чл. 38 - "Никой не може да бъде преследван или ограничаван в правата си поради своите убеждения". Моите убеждения са, че не трябва да се ваксинирам и тествам и никой не може да ми ограничи това право и убеждение.

102

Муахаха

преди 2 години

До гогич - няма починали от Ковид бе умник!Никой не умира от самия вирус!За година и полувина не ти ли стана ясно!Вируса е катализатор който отключва тежки последици от сапътстващи заболявания, пречинява пневмония или цитокинова буря!Всичко това е следствие от заразяването с вируса и не непосредствено причинено от вируса!Много хора с диабет живеят до дълбока старост!Но с диабет+ковид умират за дни!По цял свят се броят починали заразен с Ковид!Защото много от тях без Ковид щяха да са живи!!!

101

Брюксел

преди 2 години

В Белгия нали са 85% набодени. Защо затягат мерките, нали уж боцканията трябваше да им върнат нормалния предковиден живот?

100

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам!!!

99

гогич

преди 2 години

Само да добавя - не съм антиваксър, който иска или трябва, нека се ваксинира. Просто информацията за ваксите е силно манипулативна *ако въобще има реално инфо за това), като най-често се сравняват ябълки с круши ;)

98

гогич

преди 2 години

До Muahaha 104Както писах - там вече за починал от ковид се води този, който е починал само и единствено от ковид, а не като в БГ - с 5 "съпътстващи" заболявания. Оставям настрана много добрата им задравана система и много по-здравото население, отколкото в БГ.